Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

W Project Cars to boty sobie mogą pograć, które mają kierownice. No chyba, że są klapy które kupiły kiere dla takiego tytułu jak PC nie mając przy tym żadnej alternatywy to xDD.

W sumie znam djuda który kupił kiere do PS4 dla... Farming Simulator XD

No mogli, pół roku po premierze jak freezy zlikwidowali i w końcu uporali się ze spadkami animacji o połowę przy i tak niższej rozdzialce xD. To i tak lepsze, niż kupować kierownicę do Forza Motorsport, która po 10 minutach usypia nawet botow, albo do Horizon w która lepsze czasy kręci sie na padzie xD
Driveclub to Ci mózg już kompletnie zniszczył, jeśli dla Ciebie wykrecanie czasów jest istotne w Horizon. Liczy się fun, coś co jest obce w przypadku większości eksów na PS4. Poza tym wielki minus, że w arcade racera gra się równie dobrze co na kierownicy... Ja yebie xD
No gra sie zdecydowanie lepiej na padzie, więc gdzie te Twoje alternatywy pod kierownicę? 1 Forza Motorsport, bo PC był zrobiony tak (pipi)owo ze nikt nie kupil...

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

I bedzie wygladac jak z x360. Beka z xzloma.

Nowa generacja tylko w driveclubie.

Opublikowano

Figaro ma gust do gier, w przeciwieństwie do 95% tego tematu.

Opublikowano

Już pół godziny go opisuje. :obama:

Opublikowano

Przyda mu się później w pracy na zmywaku.

Opublikowano

W Project Cars to boty sobie mogą pograć, które mają kierownice. No chyba, że są klapy które kupiły kiere dla takiego tytułu jak PC nie mając przy tym żadnej alternatywy to xDD.

W sumie znam djuda który kupił kiere do PS4 dla... Farming Simulator XD

No mogli, pół roku po premierze jak freezy zlikwidowali i w końcu uporali się ze spadkami animacji o połowę przy i tak niższej rozdzialce xD. To i tak lepsze, niż kupować kierownicę do Forza Motorsport, która po 10 minutach usypia nawet botow, albo do Horizon w która lepsze czasy kręci sie na padzie xD
Driveclub to Ci mózg już kompletnie zniszczył, jeśli dla Ciebie wykrecanie czasów jest istotne w Horizon. Liczy się fun, coś co jest obce w przypadku większości eksów na PS4. Poza tym wielki minus, że w arcade racera gra się równie dobrze co na kierownicy... Ja yebie xD
No gra sie zdecydowanie lepiej na padzie, więc gdzie te Twoje alternatywy pod kierownicę? 1 Forza Motorsport, bo PC był zrobiony tak c(pipi) ze nikt nie kupil...

Przecież ja o kierownicy mówiłem w przypadku symalatorów jak Forza Motorsport, a nie Horizon. :reggie:

Opublikowano

Przyda mu się później w pracy na zmywaku.

Po inżynierce natomiast kokosy na wyspach lub praca dla germańców za najniższą. 

Opublikowano

Coooooooooo???? XDDDDD

Opublikowano

No i zyebałeś swoją jedyną szansę na jakiś sensowny post Rozi. nawet mi Cię nie żal :/ 

Opublikowano

Godzinę dumał nad gustem Figaro i jedyne na co wpadł to 'Coooo?'

XD

Opublikowano

Lewa półkula mózgu roziego - "EJ STARY, DAWAJ! TO NASZA SZANSA NA DOYEBANIE DOBREGO POSTA! WYMYŚLAJ DOBRY GUST FIGARO, DAJESZ!"

Prawa półkula mózgu roziego - "Cooooooo?"

Lewa - "... Zyebałes stary."

Opublikowano

Lewa półkula mózgu roziego - "EJ STARY, DAWAJ! TO NASZA SZANSA NA DOYEBANIE DOBREGO POSTA! WYMYŚLAJ DOBRY GUST FIGARO, DAJESZ!"

Prawa półkula mózgu roziego - "Cooooooo?"

Lewa - "... Zyebałes stary."

Opublikowano

Ja piehdolę, gość to logika pcebulaka in the nutshell. Kluczowe jest jego zdanie: "Mam silnego pcta na którym teraz gram".

To jest takie smutne...

https://youtu.be/rkRMV1t-b80

Opublikowano

Sam jesteś smutny.

Nikogo już nie obchodzi ta martwa, chuyowa konsola. Czaisz Typie, czy mam Ci to kebabem wytłumaczyć?

Opublikowano

Pinga obchodzi bo se colonial marines kupił . Mendrek nadal czeka aż będzie w plusie ta goty gierka :kaz:  Będziecie grac razem po sieci  ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.