Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Po co ktoś w ogóle ogląda kolesia co gra na blaszy i piraci ps3?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Pinga obchodzi bo se colonial marines kupił . Mendrek nadal czeka aż będzie w plusie ta goty gierka :kaz:  Będziecie grac razem po sieci  ?

Colonial Marines kupione tylko dlatego, że idę w fullseta. Nie będę w to goowno grał. Prawilnie przypominam, że na PS3 mam około 220 pudełek. Cel do końca roku - przebić barierę 500. Xboksy mi się przejadły, a teraz znowu czuję zajawkę jak za czasów kiedy kupowałem gry na pierwszą/drugą plejkę. Te pudełka mają coś w sobie.

Edytowane przez ping

Opublikowano

"Po co kupować ps3, jak można kupić x360 i grać za darmo" 

Mendrek ma IMO racje - sukces x360 (w Polsce i nie tylko) wynikał głównie z możliwości odpalania pirackich kopii gier. Gdyby ta konsola nie pozwalała odpalać piratów to sprzedałaby się dużo, dużo gorzej. W sumie to śmieszne, bo koleś ma teraz mocnego PC i zapewne i tak piraci na nim gierki na potęgę :dynia:

Pamiętam czasy psxa jak miałem 2 gry na krzyż, to w takim tylko spyro potrafiłem zrobić 100% i katować gierke dalej póki nie nazbierało się $ na coś nowego. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Wystarczy wejść na allegro i zobaczyć że większość ofert to LT czy inne RGH, pierdo.lone złodzieje. Ale na PS3 też już śmigają z ODE czy CFW więc nie ma rady. Ja bym ręki piratowi nie podał.

Opublikowano

Wystarczy wejść na allegro i zobaczyć że większość ofert to LT czy inne RGH, pierdo.lone złodzieje. Ale na PS3 też już śmigają z ODE czy CFW więc nie ma rady. Ja bym ręki piratowi nie podał.

No ja też nie, ostatnią piracką grę ściągnąłem ponad 5 lat temu i z miejsca dorwałem wirusa który mi rozpieprzył prawie twardy dysk (nie chciał wstać Windows nawet po formacie). 

Opublikowano

Bo po formacie trzeba go jeszcze zainstalować. :sorcerer:

Opublikowano

>2016

>liczenie się z opinią Roziego, który zachwyca się Uncharted i PS4

BK 150

Napisał typ, który jara się Quantum Break.

BK

Opublikowano

QB > U4

uc1.gif

Zobaczymy

Opublikowano

QB > U4

uc1.gif

Zobaczymy

:fsg:

Opublikowano

1458580003-qb-tree.gif

no nie wiem ten kwantowy efekt popupu i screen tearing mogą jeszcze nieźle namieszać w 720p

Opublikowano

ISIS 

No nie było, za to ten sam crapczatred po raz piąty jest serowany klapkom :dynia: 

Opublikowano

W ogóle mi to nie przeszkadza. Patrząc na Uncharted widze przygodę generacji (nawet Lara do której sami trzepiecie pewnie zostanie zdetronizowana), QB póki co wywołuje co najwyżej uśmiech politowania.

Edytowane przez easye

Opublikowano

ISIS 

No nie było, za to ten sam crapczatred po raz piąty jest serowany klapkom :dynia:

Ostatnio posiadacze xboxa ogrywali Halo "po raz piąty", a gra jakiejś rewolucji gameplayowej nie wniosła. 

Dodatkowo to pierwsza gra ND po przejściu na nową generację i skoro potrafią wycisnąć z tak małe puszki coś takiego to ja nie mam pytań. Poza tym każde uncharted w dniu swej premiery było b.dobrą grą (3 najgorsza z serii, ale nadal to była b.dobra gra). Fajna gra akcji, z bohaterami, do których można się przywiązać i to jest kluczem sukcesu tej serii. Dodatkowo świetna polska polonizacja (wole eng), która nie kuleje i jest ogromnym plusem dla wielu graczy. 

To musi się udać. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

1458580003-qb-tree.gif

no nie wiem ten kwantowy efekt popupu i screen tearing mogą jeszcze nieźle namieszać w 720p

:o

Złote czasy Xboksa 360 mi się przypomniały.

Super hicior, jak zwykle zieloni pięść w tyłku aż po sam łokieć!

Opublikowano

włączenie po latach U1 i U3 skutkuje odwrotnym spostrzeżeniem

Opublikowano

włączenie po latach U1 i U3 skutkuje odwrotnym spostrzeżeniem

Dokładnie ;P Nawet ostatnio pisałem, że dopiero najnowsza Lara zrobiła na mnie wrażenie pod względem animacji postaci (pierwszy raz od czasów u2).

Edytowane przez Starh

Opublikowano

QB z unikalną zabawą czasem i przestrzenią z fantastycznie opowiedzianą historią oraz wyboramy wpływającymi na fabułę - źle.

Crapcharted 4, z liniową fabułą, strzelaniem kapiszonami i "oh crap" po raz piąty - zajawka mesjasz.

Nie gradzę Wami, bo jesteście klapami. Gardzę Wami za podejście do gier.

Opublikowano

Idz zobacz, czy Cie czasami na serwerach ostrego jak zyleta Titanfalla nie ma xD

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.