Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Pad, którym boty się bardziej zachwycały, niż swoimi ex.

Tematy gier ex na forumku w umarciu, biadolenie o kolejnej paczce autek w Forza plus nowe postacie w killer moda na sukces instynkt (więcej gadania niż grania)

Jaranko gwg, I grami co każdy prawilny gracz ograł ale (pipi), dają za darmo to ogram i jaranko że na ps4 tego nie ma.. Suma sumarum nawet nie zagrają.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Konkurencja w postaci Xone'a umarla na rynku i Sony juz zapowiada PS4.5?

Teraz bez konkurencji to oni dadza nam popalic konsumentom...

Po raz pierwszy podziela nas graczy na jednej generacji.

Smialem sie za czasow Szaraka z upgrejdowania blaszaka, wgrywania gier i sciagania latek i co mnie spotkalo?

Opublikowano

Smialem sie za czasow Szaraka z upgrejdowania blaszaka, wgrywania gier i sciagania latek i co mnie spotkalo?

No spotkalo cie w 2005 i 2006 jak wyszly xO i ps3 wiec powinienes juz przywyknac.

Opublikowano

Ja tam jestem za powrotem do 5 letniego cyklu generacji.

Mamy 2,5 roku od startu generacji. Nie obraził bym sie gdyby na przyszłym E3(2017) zapowiedziano nowe konsole

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Przy obecnym czasie roboczo godzin potrzebnych przy tworzeniu dużego tytułu nie zejdą raczej do 5 letniego cyklu. A wymagania jakościowe ciągle rosną = tysiące godzin w paintshop pro i 3dstudio, do tego dochodzi motion capture który jest to coraz bardziej powszechny

Opublikowano

Powinni być jak Nintendo: poddać się i wydawać EXy indielike wmawiając, że to hity.

Opublikowano

Powinni być jak Nintendo: poddać się i wydawać EXy indielike wmawiając, że to hity.

-super mario 3d world

-bayonetta 2

-xenoblade x

-donkey kong tf

-splatoon

-mk 8

-mh 3

-the wonderful 101

-fatal frame

fajne te exy indie, gdzie jeszcze takie dobre indyki dają?

Opublikowano

Brzmisz jak ekspert.

Opublikowano

A ja mam zamiar dla relaksu kupic Yaroze ktore jest bez regionalnej blokady i mozna na niej robic proste gierki. I odpoczne od wgrywania gierek, patchow i bugow wciskam jeden guzik i gram.

15fa2aeaaf61bd7e89aaeb042ef1a4fa.jpg

I takie tytuly ograc

Parasite Eve 1, 2

Xenogears

Suikoden 1, 2

Chrono Cross

Final Fantasy Tactics

Bo mam wstyd sie przyznac takiego back-loga, kiedys nie piracilem a te gry nigdy sie w Europie nie ukazaly i jeszcze wmawialem innym kumplom piratom ze wspomagam ta inicjatywa firmy ktore z sercem produkuja gry. Ta Yaroze za czasow Szaraka to bylo moje marzenie.

Nie piracilem a teraz nastaly czasy ze nawet glupi kostium do postaci nie moge sobie odblokowac z usmiechem na twarzy tylko mi platne DLC wyskakuje mam podziekowanie.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

The rumoured PlayStation 4.5 - or PS4K as it's been codenamed - will allegedly be revealed before the PlayStation VR's launch in October, according to the Wall Street Journal (via GameSpot).

We already knew the PS4K was real, but this is the first mention of just how soon it's on the horizon.

According the the report, the new console will feature "ultra-high definition resolution graphics" and is looking "to capture gamers willing to pay for a richer gaming environment, including a high-end virtual-reality experience." As the PlayStation VR is running on PS4 hardware, this suggests that the impending VR boom is the impetus for this confusing half-generation hardware update.

On the plus side for current PS4 owners, the Wall Street Journal reported "it is likely that the current model and the coming one would share the same software catalog," so you won't have to buy a whole new console to play upcoming titles.

TO SIE DZIEJE :rotfl:

Opublikowano

klapy jak tam, już się wypinacie z radości?

no ale kąsole takie super, kupuję raz na parę lat i spokój z upgrade'ami, nie to co pc-towcy :rotfl:

xDDDDDDD

Opublikowano

najbardziej mnie w(pipi)ia ze nawet jak gracze zaprotestuja portfelem i tego nie beda kupowac to ci na bank beda chcieli nas do tego zmusic i nagle gra X wygladajaca jak goowno rozmazane bedzie na ps4 gubic klatki jak szalona, a na ps4k dzialac nalezycie, acti juz dawno to z codami robi gdzie pierwsze cody na danej generacji wygladaja lepiej niz te ostatnie odslony by roznica pastgen-nextgen byla lepiej widoczna

Opublikowano

Sony takie dobre :banderas: For The Players

Opublikowano

składamy peceta i czekamy na emulator guwna obesranego <ruchać, jebać sony popierdolenców>

Opublikowano

ale dobry pecet + akcesoria to wydatek $800-1000, a sony daje ci mozliwosc za jedne $400 <3

Edytowane przez kubson

Opublikowano

ja nie chce wygrzebywac postow jak to rok temu pierwsi taka plote wypluli o xone, i jak boty sie cieszyly, ze nie dosc, ze loniak taki zayebisty to teraz wreszcie bedzie do tego i mocniejszy 

Opublikowano

Jak chcecie sobie pogadać o PC MASTER Gimbaza RACE  ze jest lepsze i w ogole, to nie ten dział. 

PC #nikogo

Opublikowano

Nie przypominam sobie żeby były płoty o mocniejszym xboxie ale wiadomix, rzuganie na zła korporacje MS zawsze w modzie, a tu między czasie rycerz na bialym koniu i zbawca branzy gier Sony juz wysyła devkity ps4.5 do devow xddd

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Nie przypominam sobie żeby były płoty o mocniejszym xboxie ale wiadomix, rzuganie na zła korporacje MS zawsze w modzie, a tu między czasie rycerz na bialym koniu i zbawca branzy gier Sony juz wysyła devkity ps4.5 do devow xddd

Z Sony jak z PiS'em. Jak robią coś złego to zawsze wina MS ;) Coś tam było, ale pamiętam głównie bekę.

Opublikowano

Jeśli ktoś na serio wierzy, że wypuszczą model w którym gry beda działały w 4K i nie bedzie on kosztował 1k $ to podajcie nazwe swoich leków, ja też chce :shieeet:

Opublikowano

Nikt nie pisze o grach w 4K, ale jeśli konsola będzie miała podkręcone zegary, to na 99% będą różnice na korzyść PS4K w grach, np. stałe 30 FPS zamiast 20 FPS :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

dozylismy czasow kiedy zlozona w 2013 blacha starczy dluzej mocą niz dwie generacje playstation (pomijajac ze ma wiecej exow niz chinska sraka)

Opublikowano

raven po ile teraz smoki? :newell: 

Opublikowano

Wiedziałem, że szrot jest za słaby na VR ale nie spodziewałem się, że Sony to rozwiąże w tak bezczelny sposób  :reggie:

Czyli co, do gogli doliczamy cene move'a i nowej konsoli?  :pawel:

Jak chcecie sobie pogadać o PC MASTER Gimbaza RACE  ze jest lepsze i w ogole, to nie ten dział. 

PC #nikogo

oho kogoś piecze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.