Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Prawie się nabralem ale ten Deep Daun nie wierzę, że to wyjdzie kiedykolwiek. Ale może w końcu na ps4,5 będzie wyglądać jak na pierwszych zwiastunach. Swoją drogą to co TLG kolejny rok developingu i premiera dopiero na 4,5? Chyba bym się zamienił w kulkę i wystrzelił w kosmos z beki.

A co ma do tego TLG? Gra wyjdzie w 2016 roku tak czy siak.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Bluber wtedy będzie znany jako pierwszy kalafior wystrzelony w kosmos :dynia: 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wiecie co jest najśmieszniejsze? że nawet dwa razy szybsze GPU niż w PS4 i tak klęknie jeśli odpali się grę w 4K

teraz pod artykułami Digital Foundry nie będą walczyć xboty z klapami, tylko posiadacze PS4K z klapami gorszego sortu :kaz:

to będzie analna destrukcja

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Trzeba kompletnie nie znac sie na sprzecie, by myslec, ze konsola odpali gre w 4k (no chyba, ze z plusa ^^)

4K w dniu premiery beda obslugiwac moze multimedia...

Opublikowano

Microsoft was tak nie wyruchał jak wyrucha was sony. 

Opublikowano

Vażne, że PS4K nie będzie odstavać znacząco od średniej klasy PC-ta i vrócimy do czasóv vyróvnanej pozycji między PC i pudełkami pod TV.

BTW jeśli ktoś wierzy, że MS nie wyda pełnoprawnego Xboxa 720 jest w błędzie. MS nie odpuści sobie rynku na którym tak rządził poprzedniej generacji.

Opublikowano

(pipi)y zabily vite, (pipi)y za chwile zabija sens konsol

Opublikowano

To ze MS wypusci poprawiona konsole (o ile beda chcieli pozostac pozostac na rynku) jest wiecej niz pewne - najsmieszniej bedzie, jak MS tym razem wyda ciut mocniejsza konsole i Sony straci klientow na rzecz MS xD

Opublikowano

Prawie się nabralem ale ten Deep Daun nie wierzę, że to wyjdzie kiedykolwiek. Ale może w końcu na ps4,5 będzie wyglądać jak na pierwszych zwiastunach. Swoją drogą to co TLG kolejny rok developingu i premiera dopiero na 4,5? Chyba bym się zamienił w kulkę i wystrzelił w kosmos z beki.

A co ma do tego TLG? Gra wyjdzie w 2016 roku tak czy siak.

Na ps3 też mówili, że wyjdzie a potem okazało się, że ps3 za słabe to może teraz 4 być za słaba na fizyke piór przerosniętego szczura.

Opublikowano

Prawda jest taka, że konsola z taką mocą (w owym 499$ wariancie) będzie tym, czym miała być ta generacja od samego początku.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ale Sony tym syfu na rynku zrobi. Za dużo różnych SKU w krótkich odstępach czasowych i pierwsze co dostanie po tyłku, to optymalizacja gier na konsolach - pierwszymi ofiarami będą oczywiście posiadacze PS4.

Opublikowano

To ze MS wypusci poprawiona konsole (o ile beda chcieli pozostac pozostac na rynku) jest wiecej niz pewne - najsmieszniej bedzie, jak MS tym razem wyda ciut mocniejsza konsole i Sony straci klientow na rzecz MS xD

wg mnie ten rok to bankowo zapowiedz nowych revizji xone i ps4 i nx czyli na dobra sprawe od 2017 zaczynamy nowa generacje

pieknie sony wydymalo, albo serio juz sa tak pazerni ze majac samograja spredazowego chca by ich kutas fanom wyszedl nosem albo serio wiedza co sie swieci i za rogiem nowy nx i xone wiec jakby nic nie zrobili to by zostali w tyle

ps4pro-Console-exclusive-1.gif

Opublikowano

Tak, tak Ficek. Wiadomo, że za rok gadka się zmieni i będzie to wina Nintendo i MS :P

Opublikowano

A ja jestem pewny, że NX to co najwyżej będzie mocy PS4/XONE, za to Microsoft nawet nie myślał o rewizji xboxa i się obudzi na E3 z ręką w nocniku, tak jak w 2013.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

A ja jestem pewny, że NX to co najwyżej będzie mocy PS4/XONE, za to Microsoft nawet nie myślał o rewizji xboxa i się obudzi na E3 z ręką w nocniku, tak jak w 2013.

na bank mysleli, jak nie o revizji to o szybszym zaczeciu nowej generacji niz pierwotnie przewidywali.

nie ma szans, ze pozwoliliby przez kilka nastepnych lat trwac obecnej sytuacji czyli z miesiaca na miesiac zwiekszajacej sie, juz druzgocacej, przewagi sprzedazowej ps4, kazdy to wie, ze juz one nic nie uratuje, chocby nawet i tysiac super exow zapowiedzieli (niestety)

Opublikowano

Jeśli serio będzie to PS4K wyglądać jak Szczurek napisał to XDDDDDDDD Jakbym miał teraz w pokoju zwykła "czwórkę" to właśnie bym po niej skakał z wkur.wienia.

Opublikowano

wymien te obrodzone swietne gry prosze bo jakos spogladajac na liste w jakie ostatnio tytuly grasz to ich nie widze, zamiast tego destiny i jakies remastery

Opublikowano

Jakbym miał teraz w pokoju zwykła "czwórkę" to właśnie bym po niej skakał z wkur.wienia.

Ale wtedy byś jej nie mógł sprzedać by otrzymaną kasę zainwestować w nową wersję :dunno::kaz:

Opublikowano

Tak Ficek, na pewno przewidywali, że Sony po 3 latach wypuści pół gena i się na to przygotowali :P Krótsza generacja była prawdopodobna, ale nie taki cyrk.

Opublikowano

Ja pier.dolę, jak oje.bią taki numer, to oficjalnie kończę z nowymi konsolami. W zasadzie to porządny gaming skończył się na poprzedniej generacji, taka niestety prawda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.