Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

czekam na defence force botow, don juz zaczal w temacie xDDD srednia niezla jak jak na gre z serialem xDDD

Jaki niby defence force? Nawet ostatnio sam pisałem, że kupię kiedyś jak stanieje. Średnia jest taka jak się spodziewałem, jakbym był recenzentem i miał oceniać na skali to sam bym urąbał ocenę za serial. Zresztą pisałem to od samego początku, więc nie podniecaj się.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ale przeciez to mial byc last of us microsoftu hahahaha

77% po 40 reckach, sredni dev zrobil srednia gre, kolejny tytul tego studia co tylko podkresla, ze skonczyli sie po jednym tytule

I Half life 2

Lol

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

ficek jaki szał macicy xD a jak były recki 

-ordera 

-drivecluba

-lbp3 

to siedział cicho a i tak kupił gry na 6 :yao: 

Opublikowano

Kupił na premierę, należałoby dodać.

Opublikowano

podobno największą wadą jest to że gra ma 720p i jest exem na win10 ecosystem

podobno jakby była na ps4 w 1080p to by była gra 9,5/10

Opublikowano

drivecluba tylko kupilem na premiere i to przeciez gierka na 9+/10

ordera mialem za friko, lbp3 kupilem uzywke za grosze sto lat po premierze - oba tytuly hejtowalem i hejtuje dalej bo to szmiry, a driveclub uwielbiam calym serduszkiem

cos ci znowu nie wyszlo bluber, probuj dalej

Opublikowano

rozpoczęła się najpoważniejsza bitwa tej generacji o najmocniejsze 7/10 w historii gamingu :obama:

w sumie nie wiem o co klapom może chodzić, oni gierki 7/10 bardzo lubią, więc nie ma problemu

Opublikowano

ordera mialem za friko, lbp3 kupilem uzywke za grosze sto lat po premierze - oba tytuly hejtowalem i hejtuje dalej bo to szmiry, a driveclub uwielbiam calym serduszkiem

cos ci znowu nie wyszlo bluber, probuj dalej

Jak sie tłumaczy yebany xDD

Drajwklab gra 9+/10 XDDDDDD ale przed czy po patchu z żelowym deszczem? :kaz: 

Opublikowano

na ps4k tez cos wymysli... no mialem nie brac ale tesciowa akurat dostala odszkodowanie za zlamana macice wiec praktycznie dostalem za free

Opublikowano

Ficuś ja tam widze na metacritic 71 średnią dla Drivecluba także coś sciemiasz. Chyba, że dla ciebie każdy ex na konsoli sony na +20 do średniej to wtedy ok 

Opublikowano

Dalej się pewnie zastanawia czy te 400 zł na czy de esa się opłaca wydać, bo w końcu i tak więcej gierek jest na Vita ;)

Opublikowano

ficus jedyna gierka na xone jaka sie jaral to jakims crapem z cofaniem czasu na 78 na mc, on po prostu taki ma gust

Opublikowano

Raven, czy do 3000-3500 dostanę coś z konkretnym smokiem i prockiem? Czas opuścić tonącą łajbę konsol i wrócić do kombi PC + Nintendo.

Masz temat od tego w dziale PC. Ale combo smok i sam procek i5 to koło 3 kloca także nie sądzę.

Opublikowano

xboty i ich kolejny "ex" na 7 :kaz:

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

No popatrz, to tak samo jak Quantum Break

Opublikowano

let's take a break...

from quantum break :daddy:

Opublikowano

Raven, czy do 3000-3500 dostanę coś z konkretnym smokiem i prockiem? Czas opuścić tonącą łajbę konsol i wrócić do kombi PC + Nintendo.

Ja składałem kompa ze smokiem 1,5 roku temu za 4,3k, ktory do dzisiaj osmiesza konsolki. Dozbieraj troche i ciesz sie najtanszymi grami w najlepszej jakosci, wsteczna kompatybilnoscia, darmowym online, mnogoscia konfiguracji no i stemem :newell:

Opublikowano

1,5 roku temu zlozylem blache za 2,5 kafla i dalej odstawia multiplatformy z ps4 o lata swietlne

Opublikowano

Boty dzis miały Anal Wake up z samego rana

Opublikowano

Chciałem kupić QB jakoś niedługo, ale chyba poczekam aż stanieje do ceny stówki, albo zawita na Steam... Sprzedaż będzie cholernie marna na WS i będą to wpychać do płatków śniadaniowych. 

Opublikowano

Boty dzis miały Anal Wake up z samego rana

Najlepszy wpis, jak wychodzi dobra gra na Xbona to "dobrze, że wychodzi też na pc master race", wyszła gra na 7+ "boty miały anal wake up" XD ah ta hipokryzja level hard

Opublikowano

a ja czekam na wtorek . Lubię takie gierki i idealna odskocznia od dark souls i przed premier a ds3:)

Opublikowano

Średnia znowu spadła do 77. Jednak nie kupuję na premierę, MS mnie wyrukał. Miał być Mesjasz. :whyyy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.