Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

I tak najlepsze są osobniki "krętacze" vel cwani Janusze, którzy po wysłuchaniu porady prawnej mają nietęgie miny, bo jedyne co mogą zaśpiewać to "Miałeś chamie złoty róg...."
  :frog:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Doom w doomie :obama:

Opublikowano

Doom w doomie :obama:

Niezła incepcja by była gdyby jeszcze w tym drugim doomie dało się uruchomić trzecie okienko  :woot:

Opublikowano

I jeszcze zalozyc okulary xbox'a i grac w trzecim wirtualnym pokoju, wygladajac przez okno :obama:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Czyli jak się chce korzystać ze sprzętu Sony to najlepiej być znanym jutuberem, który skończył prawo na harwardzie - wtedy jest mała szansa, że nie wyruchają ostro. Super partia...

Opublikowano

Coraz bardziej ten temat robi się nudny. Ale jak ma być inaczej, skoro frakcja blacho-klaperska sama się orze potrafiąc pytlasić jeno o pikselach (vide Lemur)? Z reszta...dzień ostatecznego rozwiązania kwestii klapeckiej zbliza się nieuchronnie... :lapka:

Opublikowano

Zorganizowany zespół botów napisał grę Rocket League aby powybijać trochę chińskich zabaweczek, ale czy spowoduje to nadejście dnia ostatecznego rozwiązania kwestii klapeckiej to trochę wątpię. Za szybko klaperstwo dostało cynk, żeby tego nie odpalać.

Opublikowano

działa czy jak zwykle? bo nie chce mi sie ogladac

Opublikowano

Skończyłem w okolicach 40 sekundy na "nikt tego nie kupywał".

Opublikowano

Skończyłem oglądać zboku :/

Opublikowano

3 funty za dwa dni xD Biorac pod uwage ze klapy nawet DLC chca miec w pudelku to nie wroze ten usludze wielkiego sukcesu.

Opublikowano

No ale teraz mozna maksymalnie we dwie sie skladac to lepiej kupic w boksie i od razu wystawic na allegro z 5zl straty.

Opublikowano

Czego spodziewasz się po ludziach dla których dealbreakerem za czasów PSone była możliwość piracenia. To samo na PS2 i PSP. Vita (znaczy życie xd) padła bo jej nie złamano, a jaki był płacz, że na PS3 nie można robić już zrzutek na 5. Jeszcze potem PCtowcom zarzucają, że kradną gry z zatoki. Hypokryzja: poziom klapers :dynia:

Opublikowano

Bo na Xboxie i 360tce nie bylo korsarzy ^^

Przeciez tam wszyscy prawie sie wymieniali Verbatimkami!

Gry na Vite sie nie sprzedaja, bo najlepsze tytuly rozdaja w plusie, a promocje zaczynaja sie od 10-20 zl....

Edytowane przez easye

Opublikowano

Moze na 1dynce, gdzie i tak wszyscy grali przez Kai. Na 360tce cale 2 akcje banowe w ciagu 10 lat... 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dwie akcje to i tak konsola do śmiecia. Nie oszukujmy się, strata Live to jak posiadać pół konsoli.

Pytanie które słyszałem najczęściej w stosunku do mojego playstation: a dlaczego nie przerobiona? Dostawałem raka za każdym razem.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Stary - jaka to byla strata dla piratow, skoro 3 lata lecieli na grach sciaganych z torrentow ? Po 3 latach nie dosc, ze nie wszystkich zlapali, to jeszcze przecietny pirat poszedl do sklepu i kupil nowke sztuke za 600-800 zl, sprzedajac stara do grania offline. Caly interes kosztowal go tyle co obecnie 1 pudelko z gra...

Idac Twoim tokiem rozumowania mozna napisac, ze 360tka sprzedawala sie tak wylacznie przez piractwo!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Oho, znów zaczyna się zakrzywianie czasoprzestrzeni :rofl:

Opublikowano

vite zabilo wiele czynnikow:

na dzien dobry chore ceny kart pamieci bo kochane sony chcialo sobie zrekompensowac mniejsza cene konsoli co doprowadzilo do paradoksu, ze vita+spora memorka+gierka rownalo sie cenie ps3/x360

sony przez cale psp nie wyrobilo marek ktore by sie kojarzyly z ich sprzetem przenosnym i powodowaly, ze ludzie od razu by kupowali ich sprzet (a ta garstke jak locoroco czy patapony i tak zarznelo)

samo sony i ich kryzys, cala para poszla w ps4, zreszta nie od dzis sie mowi, ze wielu oficjali w sony np w scea nie chcialo w ogole nastepcy psp wiec nikt tam sie nie zabijal za ta konsole i nie podejmowal ryzyka, ze w dobie braku hajsu zainwestuja w turbo exy, ktore i tak nie gwarantuja super sprzedazy

to co w przypadku psp u sony wypalilo czyli spinoffy duzych serii na vicie za wyjatkiem uncharted,w2048 i killzone sie nie udalo, sony w kryzysie tez nie potrafilo wymusic i dogadac sie z rockstar nad przenosnym gta, a deale na call of duty i assasyna byly tak ulomne, ze do prac nad tymi grami zaciagnieto studia garazowe i gry wyszly dramatyczne

ios/android i miliard darmowych gier i gier do 10zl gdzie na vicie darmowych gier jest malo, a ceny promocyjne zaczynaja sie od 20-30zl, nowosci to 80-120zl

indyczki, ktore choc fajne na vicie sa do ogrania wszedzie

w japonii vita umarla zanim wystartowala kiedy nintendo podpisalo z capcomem umowe na serie monster hunter

suma sumarum i tak vita przezyje wiiu, japonszczyzny na to wychodzi sporo ale potencjal nawet w gramie niewykorzystany, modlmy sie o zlamanie i o to by scena uczynila z niej ultimate retro emu station

Opublikowano

Ceny gier na premiere, ale i rewelacyjna oferta Plusa Ficus. Sam rzadko kupuje gry na Vite, bo tych darmowych i z promek za 20-30 zl mam na dysku od zawalenia. Dlatego na lamaniu Vity nie zalezy mi w ogole, na tej konsoli bez gier mam chyba najwiekszy backlog ever. Oczywiscie bierze sie to takze z faktu, ze to handheld i mimo wszystko spedza sie z nia znacznie mniej czasu niz ze stacjonarka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.