Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Podobno to ścierwo od Cage'a, Detroid, też mocno będzie korzystać z PS4K.

image_detroit-30067-3428_0017.jpg

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 992,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Teraz się skumałem, że Rayos jest redaktorem na PPE  :dog:

Rozumiem my3ds, ale to Rayos?

Edytowane przez Starh

Opublikowano

No to za rok może się kupi ps4k, co na to Zeratul który jest za pomysłem ulepszanych konsol co roku na miarę smartphonów.

Opublikowano

Podobno to ścierwo od Cage'a, Detroid, też mocno będzie korzystać z PS4K.

image_detroit-30067-3428_0017.jpg

Kisne mocno ale Sony przytnie w uja z ps4.5.

A właśnie jak to jest,sony i m$ wys.rały midlegeny miedzy 8 i 9 generacja i dopiero przy ps4.5 mamy prawilna 9 generacje czy to sony wypuszcza słabego midlegena 9,10 generacji ruchwicząc ileś tam milionów posiadaczy ps4??

Opublikowano

Wiedziałem że cierpliwość popłaci jak i ogrywanie zaległości na PS3 :banderas:

Opublikowano

Już widzę, to zaniżanie jakości grafiki w wersjach pod zwykła ps4. Dobra może nie zaniżanie, ale Sony na bank skupi pełną siłę tylko na nowym modelu, więc optymalizacja gier na zwykłej czarnuli pewnie będzie kuleć. 

Opublikowano

wymagania na PC też mogą się zwiększyć, a jeszcze bardziej jak MS pójdzie w podobną stronę.

Opublikowano

Skoro Sony z PS4 o takim sukcesie idzie taką drogą, to i MS z umierającym Xbonem nią pójdzie.

Opublikowano

79% w dzisiejszych czasach, to odejmując kasę na marketing jakieś 6-7/10. Spoko, chyba jednak nie kupuję XO   :reggie:

Opublikowano

wymagania na PC też mogą się zwiększyć, a jeszcze bardziej jak MS pójdzie w podobną stronę.

Niedługo nowe gpu więc wymagania gier skoczą do góry :P 

Opublikowano

79% w dzisiejszych czasach, to odejmując kasę na marketing jakieś 6-7/10. Spoko, chyba jednak nie kupuję XO   :reggie:

Przecież gra by miała spokojnie 80-90% gdyby była na Sony Playstation

Opublikowano

Hahah, boty jak sobie tłumaczą crapowatość crapa na 7h w 720p :dynia:

Opublikowano

Przecież gra by miała spokojnie 80-90% gdyby była na Sony Playstation

W sumie nie wierzę, że jest słabsza od Krainy Kartonu i Uciekając przed Downem.

Opublikowano

Czyli jedyna nadzieja na Zaoranie zaorania, zostaje w gyrosach 4.

Niech Ms spieszy się, bo sony pleJsteJszyn rozkręca swoją machine, oby na dobre. Nadal jestem zdenerwowany, tą plotką o ps4 Turbo edition... Czas chyba meliske wypić i odpalić Doom multi..

Opublikowano

Czyli jedyna nadzieja na Zaoranie zaorania, zostaje w Scalebound

Naprawiłem Ci to koleżko.

Xbox One będzie znane z Sunset Overdrive i Scalebounda oraz Forzy Horizon 2.

Opublikowano

I w żadną z tych gier nie zagrasz. :kaz: 

Opublikowano

Czyli jedyna nadzieja na Zaoranie zaorania, zostaje w Scalebound

Naprawiłem Ci to koleżko.

Xbox One będzie znane z Sunset Overdrive i Scalebounda oraz Forzy Horizon 2.

ty będziesz znany z największej stulejki na forum

Opublikowano

Nie wiem co trzeba miec w glowie zeby stawiac QB na mesjasza konsoli na ktorej sa same strzelaniny xDD. Sunset czy Scale dodaja czegos nowego w portfolio MS, licze na sequal tego pierwszego i zeby Platynowi odyebali swoje przy Scale :fsg:

A teraz wracamy do bety Dooma :banderas:

Opublikowano

Mam nadzieję że określa się firmy zwane Sony i Ms na e3. Niech w końcu coś potwierdzą itd, bo te wszystkie plotki tylko denerwują człowieka..

Opublikowano

Qb bez oceny x, bez oceny y, o! Ta ocena tez za niską wiec bez tej tez! No i po zsumowaniu 5 ocen mamy ocenkę 90%, ale must have :banderas:

Co te bronienie jakieś spier.doliny od studia które skończyło się na MP2, nawet klapy tak nie zakrzywialy ocen i nie odwjmowaly sobie ocen byleby podbic srednia. xD

Opublikowano

Announcement (and release) is not as far off as you would think that's part of my information, I'll drop it all tomorrow.

insajder o PS4K 

:banderas: OBY

Opublikowano

Qb bez oceny x, bez oceny y, o! Ta ocena tez za niską wiec bez tej tez! No i po zsumowaniu 5 ocen mamy ocenkę 90%, ale must have :banderas:

Co te bronienie jakieś spier.doliny od studia które skończyło się na MP2, nawet klapy tak nie zakrzywialy ocen i nie odwjmowaly sobie ocen byleby podbic srednia. xD

Nie w ogóle. Driveclub najmocniejsze 71 w historii. 9+ po jubileuszowym patchu. xD

Opublikowano

Co innego subiektywna ocena, co innego odejmowanie ocen byleby tylko średnia tytułu nie byla za mała.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.