Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Równie dobrze to może być bujda, ale nagły wysyp informacji o "PS4K" jest zastanawiający.Jeżeli to prawda to sony dobrze wie że MUSI zrobić coś jak "upgrade" tzn. oddajemy konsole i dopłacamy i mamy ps4k, jeżeli tego nie zrobi to ludzie się temu sprzeciwią i będzie jak z używkami na xone.

Edytowane przez KacperKing

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 992,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nom juz widze jak klapy sie sprzeciwiaja sony xdddddddddddddd Przeciez wy bierzecie az po same klejnoty.

Opublikowano

Za to wam mocarz jest widac nie obcy bo wierzyliście że Quantum Break przebije Uncharted 4

Czy ktoś o zdrowych zmysłach myślał że będzie inaczej ?

78% :dynia:

Opublikowano

Teraz się skumałem, że Rayos jest redaktorem na PPE  :dog:

Rozumiem my3ds, ale to Rayos?

w PPE mi przynajmniej coś płacą i mam nowe grono ofiar do zarażenia Nintendo :rayos: a czemu teraz skumałeś i o co chodzi :dog: 

Opublikowano

To teraz zrób coś aby ten serwis nie był na poziomie faktu/pudelka

Nintendo dla każdego :rayos:

Edytowane przez xmortex

Opublikowano

Ok to juz po prima aprilis to gdzie te prawdziwe oceny Quantum Fucking Break?

Opublikowano

jeszcze jaki downgorad byl potrzebny by w 720p loniak sie nie stopil xDDDD

Opublikowano

fajni łoniaka powoli stają się jak fani imigrantów xdd

Opublikowano

a mgs5 i wiesiek3 pewnie dalej nie skonczone, cw ważniejsze

Przecież ficek to gracz teoretyk - pogra w grę z max godzinę, potem jej broni jak lew bo gierka z Plejstejszon i tu się kończy jego przygoda z tytułem.

Ładna atomówka prawdy. 

Opublikowano

Knurek Spencer i jego krasnale nie wypuszcza ulepszonej wersji konsoli, wedlug ich xbox radzi sobie dobrze xdd

Jak nie wypuscili ulepszonej wersji..

Pecety, na pecetach tez podlaczysz pada i ograsz prawie wszystkie rakowe exy microsyfu w lepszej jakosci, polecam taki styl zycia.

Opublikowano

Lepiej zeby przeczekali okres i wypuścili następcę Xbox One, tak to widzę

Opublikowano

A co jeżeli PS4K to PS5 ? Sony zapowie teraz next gena na 2017, a ms znowu z ręką w kiblu :kaz:

Opublikowano

Tak na pewno ps4k to ps5 xDDDDDDDDD

W sumie nie zdziwię sie jak kalpy beda na to mowić ps5 i chwalić sie ze maja wsteczna kompatybilność za free xD nienawidzę was, tfu

Opublikowano

Tak zapowiedza nowego nextgena poltora roku przed premiera XDDD Jaka wy sieczke macie w glowach to ja nie wiem.

Opublikowano

Przeglądnąłem po szybkiemu walkthrough z Quantum Break na youtube.. Hahahah

Ile czasu oni tą gre robili? :D

Opublikowano

jezu jakie graficzne k,urwy, za czasów PS2 każda recenzja kończyła się akapitem, że na PS2 modele brzydsze i tekstury kiepskie, brakuje też dynamicznych cieni i shaderów i jakoś wszyscy grali jak poje,bani, teraz wychodzi Quantum Break i co jest najważniejsze? Że jest w 720p. Ma też zaje,bisty antyaliasing i betonowe 30fps tak nawiasem. Ale żeby chociaż do gameplayu się doje,bali. Nie, najważniejsza jest beka z 720p. Napisze taki prześmiewczego posta, zmieni kartę na news o PS4K i już wali konia na myśl o zmarszczkach Nathana w kapiszonach.

TFU, stuleje gamingu. Na PCLabie by wami nawet gardzili.

Opublikowano

Napisał typ mający w podpisie 1080p/60fps na ultra, ładna hipokryzja

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ja (pipi)ie, co się dzieje z tym światem. A wy dalej jak w matrixie. Śmieją się z blaszek, a dzisiejsze konsole to przestarzałe, biurowe pcty bez gier i z płatnym online. 

Kiedyś było wsadzasz płytę i grasz, teraz musisz (pipi)ać się paczami i instalacjami na dysku. Teraz jeszcze dojdzie wam płatny uprgrejd co dwa lata, tylko, że zamiast zmiany karty graficznej żółtki każą wam kupić nową konsolę w pełnej, premierowej cenie xD

żal mi was

Opublikowano

Gameplay ponoć z nowego Mass Effect. 

Wygląda jak z trójki czy dwójki. 

Co prawda stary build, bo z końca 2014 roku, mogło się mnóstwo zmienić w tym czasie.

Opublikowano

to pewnie z ps4, na ps4k mój insider mówił że ma być duzo lepiej

Opublikowano

Gameplay ponoć z nowego Mass Effect. 

Wygląda jak z trójki czy dwójki. 

Co prawda stary build, bo z końca 2014 roku, mogło się mnóstwo zmienić w tym czasie.

bulid z 2014 a gra wychodzi w 2017, nie ma co nawet tego oglądać

Opublikowano

Przeglądnąłem po szybkiemu walkthrough z Quantum Break na youtube.. Hahahah

Ile czasu oni tą gre robili? :D

jesteś tak w ch.uj przykry że aż mi cie szkoda. Kasa odłożona na PS4K?

Opublikowano

Każdy tutaj twierdzi, że PPE nie czyta, a tu co chwila widzę ktoś wrzuca jakieś info, które napisałem :kaz: 

Tak doopy pękają ze strachu przed PS4K, że szukacie ratunku w tabloidach? Czy może potrzebujecie kolejnych screenów z U4, bo wczorajsza premiera QB zaorała wszystkich? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.