Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ale ja sie w zupelnosci z Toba zgadzam, zreszta, jedyne czego zaluje, to faktu, ze pogodzilem sie z Pecetami tak pozno.

Do tej pory mam beke z siebie ze niecale 3lata temu kupowalem PS3 za 999 by sobie w South Park pograc i pare gierek nadrobic, w cenie 200 zl, ktore na stemie kosztowaly 5 dolcow.

Pamietam tego isisa, który zawsze wypierał pecety. NO BO FIFA JEST NA INNYM ENDŻINIE111!11

No bo byla Maciek. Zreszta FIFA pewnie zawsze zostanie u mnie opcja na konsoli, takze nie lubie tych wszytskich odzielnych klientow (bez osiagniec ^^), ale takimi Dark Soulsami w 60 fpsacha jaram sie niemilosiernie.
  • Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 995,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A wiedźmaka 3 już testowałeś? To jest dopiero deal breaker pecetowego grania :fsg:

Opublikowano

podobne wyniki masz na http://czasgry.gram.pl/

w większości zgadzają się zarówno z how long to beat, jak i danymi recenzentów

No dobra ale co z tego skoro to sie nie zgadza z moimi wynikami? Dlatego Ci napisałem, że odliczam 2-3h od przecietnego wyniku. Tlou idealnym przykladem. Pokazuje, że średni czas ukończenia to 15h. Ja gre skończyłem w 12 i łaziłem wszedzie bo to juź jest taka choroba, że lubie zwiedzać wszystkie zakamarki, bo nigdy nie wiadomo co przydatnego znajdziesz. To samo miałem w alanie wake'u, bioshockach czy dead space. Uwielbiam takie elementy rpg w grach akcji.
Opublikowano

Zatem Zelda i Okemi są idealnych grami dla Ciebie Adasiu. :sorcerer:

Opublikowano

No ale co za duzo pedalstwa to niezdrowo. A w Q1 2016 tyle mialem z tym stycznosci, że starczy mi na kolejne 10 lat.

Opublikowano

Zelda i Okemi to nie pedalstwo 

Sakuya2nd.jpg

i_spy_with_my_little_eye____by_11cleyva-

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Czyli podsumowując ostatnie 3 strony CW, gdyby komuś nie chciało sie czytać

Ryse > GTX970

GTX 980 Ti > Maciomaniak

CW > QB

Opublikowano

ale ja sie w zupelnosci z Toba zgadzam, zreszta, jedyne czego zaluje, to faktu, ze pogodzilem sie z Pecetami tak pozno.

Do tej pory mam beke z siebie ze niecale 3lata temu kupowalem PS3 za 999 by sobie w South Park pograc i pare gierek nadrobic, w cenie 200 zl, ktore na stemie kosztowaly 5 dolcow.

Pamietam tego isisa, który zawsze wypierał pecety. NO BO FIFA JEST NA INNYM ENDŻINIE111!11

No bo byla Maciek. Zreszta FIFA pewnie zawsze zostanie u mnie opcja na konsoli, takze nie lubie tych wszytskich odzielnych klientow (bez osiagniec ^^), ale takimi Dark Soulsami w 60 fpsacha jaram sie niemilosiernie.

Steam, Origin i GOG Galaxy, a także uPlay - wszystkie mają osiągnięcia ;)

Opublikowano

Ja przeszedłem TloU za pierwszym razem w 25h. :dunno:

Opublikowano

Jak znałem grę to na survivalu skończyłem w 10h.

Opublikowano

podobne wyniki masz na http://czasgry.gram.pl/

w większości zgadzają się zarówno z how long to beat, jak i danymi recenzentów

No dobra ale co z tego skoro to sie nie zgadza z moimi wynikami? Dlatego Ci napisałem, że odliczam 2-3h od przecietnego wyniku. Tlou idealnym przykladem. Pokazuje, że średni czas ukończenia to 15h. Ja gre skończyłem w 12 i łaziłem wszedzie bo to juź jest taka choroba, że lubie zwiedzać wszystkie zakamarki, bo nigdy nie wiadomo co przydatnego znajdziesz. To samo miałem w alanie wake'u, bioshockach czy dead space. Uwielbiam takie elementy rpg w grach akcji.

pojęcia nie masz jaki mam z tym ciężki orzech do zgryzienia, a komplementować cię skillem przecież nie będę.

Opublikowano

Suteq mówi jak jest. Na hltb podają, że np Wolfensteina przechodzili w średnio 6h gdzie mi po skończeniu licznik pokazał 3,5h także nie wiem co on tam robili. To samo miałem z Uncharted 3, które zrobiłem w 7h oczywiscie mówie o normalnej grze nie speedrunach. TLOU nie wiem ile mi zajęło, ale faktycznie te 12h to szybko dość, ale może dlatego, że każdą lokacje przechodziłem na cichacza chociaż sporo można było po prostu przebiec.

Opublikowano

Heh, w moim przypadku zawsze jest +30% do czasu gry. Może dlatego, że mi się jakoś specjalnie nie śpieszy. W TLoU chyba ze 20h grałem. W Rise of Tomb Raider 28h i chyba dopiero 70% na liczniku XD

Opublikowano

@nobody

DO IT. JUST DO IT. :cool:

Opublikowano

Wchodzę do tematu QB, patrzę, parę osób napisało, że dobra gra, ostatni post z odmiennym zdaniem i od razu isis "czyli wszystko fajnie tylko grać się nie chce". No brak słów XD

A jeszcze kilka dni temu chodził po prośbie kto się z nim złoży na gierkę. Ale tak to się kończy, gdy się okaże, że zamiast smoka wawelskiego kupiłeś chomika z palącą zgagą ;)

Opublikowano

Zapowiedziano nowe Dynasty Warriors Tactics oczywiscie :banderas: tylko :banderas: na :banderas: playstation :banderas:

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Mediana nie ma sensu, ale Average na hltb zawsze dotyczy największej liczby osób. 

@suteq

no nie wiem, wtedy znajdę uzasadnienie dla swojego twierdzenia, ale z drugiej strony też tak trochę głupio <ten jpg ze spoconym oficerem ze Star Treka>

Opublikowano

Zapowiedziano nowe Dynasty Warriors Tactics oczywiscie :banderas: tylko :banderas: na :banderas: playstation :banderas:

yeti nie wie co to jest ale już się jara 

Opublikowano

Mówisz o trzeciej części słabych dwóch gierek (<80) z PS2? :kaz: no tak, pseudoklapkom i stulejarzom nie trzeba nic więcej niż tasować się do jeszcze nie wydanej gry, która jest trzecią częścią średniaków, nie posiadając do niej konsoli, nawet mi Cię nie żal 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Jak to mówią "każdy ma swój gust" :yao:

Opublikowano

gustem fujaro jest jaranie się niewydanymi grami na konsolę której nie posiada :kaz:

chociaż w sumie większość klapków jara się niewydanymi grami .... 

Opublikowano

Mówisz o trzeciej części słabych dwóch gierek (<80) z PS2? :kaz: no tak, pseudoklapkom i stulejarzom nie trzeba nic więcej niż tasować się do jeszcze nie wydanej gry, która jest trzecią częścią średniaków, nie posiadając do niej konsoli, nawet mi Cię nie żal 

Może i tak, ale już niedługo Ratchet i U4, a potem uhm nie wiadomo kiedy następny ex :kaz:

Opublikowano

Może i tak, ale już niedługo Ratchet i U4, a potem uhm nie wiadomo kiedy następny ex :kaz:

Napisałeś już o tym bloga?

Opublikowano

I to jest właśnie ten śmiertelny sztych rapierem w serce Xboxa...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.