Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Slasherek, który być może zbliży się do klimatu Onimushy? Bardzo proszę, a na to się zapowiada

Edytowane przez xmortex

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 995,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Kalafiorku, to specjalnie dla Ciebie. Nie wkleje znanym zwyczajem - tak jak to zwykłeś pisać - gołych linków, które tak Cię uwierają w pupę tylko po prostu zapodam koncówkę recenzji Gears Of War z najnowszego CDA tj ostatniego prasowego bastionu blacharstwa w naszym kraju, jednakowoż powoli przechodzącego na jasną stronę mocy tj konsole: "Koniec końców Gears Of War: Ultimate Edition pozostaje fantastyczną grą - zwłaszcza w multi - ale tylko na XBO (wytłuszczenie moje). Z tego powodu wysłużonego lancera wieszam nad kominkiem aż do GoW4, a na PC gaming w wydaniu Windows 10 nie zamierzam na razie patrzeć wcale.

PS Gdyby jakimś cudem udało się wyeliminować wszystkie problemy techniczne, gra zasługiwać będzie na 8. "

I tak...serce mam po zielonej stronie, ale cieszą mnie porazki M$ na blacharskim poletku. Moze to otworzy ślepia decydentom z firmy, ze inwestowanie w rakoblachę nie jest dobrym pomysłem i że jest zwykłym marnowaniem zasobów, które mogłyby być przeznaczone na ulepszanie istniejących lub tworzenie nowych marek na XBO... :reggie:

PS: Byłbym zapomniał. Ocena końcowa  GoW:UE na blaszydła wg recenzenta z CDA: 3/10 (!)

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

FIFA kradnie kasę, połowa rosyjskich sportowców biła rekordy na sterydach, politycy kłamią, Grodzka reklamuje rajstopy dla kobiet....na BAFTA 2016 Fallout 4 grą roku...świat jest siedliskiem kłamstwa...

Opublikowano

W3 nie dostał na BAFTA ani jednej nagrody xD

Opublikowano

Wiedźmin? Świętszy od papieża nie dostał? Ależ ból dupy polaczków w internetach :fsg:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

papiez ma dzieci, walesa kablowal, malysz nie ma zlota na olimpiadzie to i wiedzmin musial byc falszywym mesjaszem

Opublikowano

NO ALE KILLZONE! 

Opublikowano

Fallout 4 zasłużona nagroda, jedna z lepszych produkcji ostatnich lat. 

Opublikowano

W3 nie dostał na BAFTA ani jednej nagrody xD

na bafta nagrody dostawało the last of us, także ta impreza nie ma żadnej renomy dla graczy na poziomie

Opublikowano

BEATA co?

ale i tak lepsze są gimbtardy zasupypujące każdy filmik komentarzami SKYRIM IS BETAR! gre, w której questy wyglądają jakby były zrobione w edytorze map, porównywać z arcydziełem redów - no cóż.

DOWAKIN DOWAKAJ PATATAJ PATATAMPAMPAMPAJ

ps. wiadomo system rozwoju postaci to jednak brocha skajrima, bo w w3 mamy srake.

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Jeżeli ten rak jakim jest f4 dostaje nagrody..... nie wiem kto siedzi w komisji. Nie bluber, nie chodzi o to że wiesiek nie dostał. Nawet gdyby bloodborne dostał to bym zrozumiał bo to za(pipi)ista gra ale fallout 4?  Fallout 4 to najgorszy rpg ostatnich lat. Gra nie spełniająca obietnic i przehajpowana. Smutne że nadal leci na renomie studia. Ludzie kupują i się oszukują jakie to fajne. Gra bez ani jednego dobrego dialogu, z grafiką na poziomie wczesnego x360 i do tego ze światem plastikowym i mało realnym. Gra z fabuła na poziomie batman vs superman. Gra 100 razy gorsza od skyrima, 1000 razy gorsza od morrowinda i new vegas oraz 10000000000000000000 razy gorsza od fallout 1 i 2.  Gra porażka.

Tak mam ból dupy nie o to że wiedźmin nie dostał a o to że branża nagradza największego raka tamtego roku. Bethesda z howardem na czele powinni w piekle się smażyć za to co z falloutem zrobili.

Nawet syndicate czy until dawn sa lepsze od tego gówna :D

Opublikowano

Fallout 4? Świetna gra polecam. 

Opublikowano

a ja ci dałem dostęp do mojego xbox live.... tak zaufać człowiekowi a on okazuje się fanem Faloouta 4 :(

Opublikowano

Pełna zgoda z Blantmanem, Fallout 4 to wielki syf, nie idzie w to grać w ogóle :/ 

Opublikowano

A ja zgadzam sie z kalafiorkiem, Fallout 4 bardzo fajna gra tylko troche przeszkadzaly te spadki fpsow do zera na Xboxie ale milosc Krola Spncera wszystko rekompensuje :)

Opublikowano

Przy tak dużym świecie można wybaczyć lekkie spadki fpsów. To nie fuszerka jak w Wiedzminie gdzie cała gra chodziła w 20 fpsach w pewnych momentach.

Opublikowano

cała gra w 20 fpsach w pewnych momentach

:dafuq:

to cała gra, czy w pewnych momentach, zdecyduj się marchewko 

Opublikowano

Przeciez wyraznie napisal ze cala gra w pewnych momentach.

Opublikowano

Pamietam w którymś patchu w Fallout wycieli część cieni aby gra lepiej chodziła XDDDDDDDDD

Opublikowano

Przeciez ta bafta to jakies brytyjskie trole są, widzialem zwyciestwo until dawn w jakiejs tam kategorii nawet, mroku moglby sie od nich uczyc

Opublikowano

A bonzaj i suteq wzięli to szambo F4 na premierę xDDDDDDD

Czy można w ogóle takich ludzi brać na poważnie?

ja też na premiere wziąłem bo uwierzyłem w zapewnienia howarda. to nie wstyd kupić to (pipi) ale wstyd jak potem się go nadal broniło :D

Opublikowano

cała gra w 20 fpsach w pewnych momentach

:dafuq:

to cała gra, czy w pewnych momentach, zdecyduj się marchewko 

Cała gra tylko w pewnych momentach, a pół gry cały czas ;)

Opublikowano

ja wzialem cyfrowego fallouta 4 na premiere ze stema i sie nie zawiodłem, 50h bardzo fajnej rozrywki

Opublikowano

I można grać kobietą albo murzynem a nie tym siwym lamusem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.