Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Moje stanowisko odnośnie subiektywnych opini

lipflap.gif

Sam gram/oglądam, sam oceniam.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Quantum Break top gier w jakie gralem i niezla beka ze klapki w najblizszej perspektywie najbardziej jaraja sie Uncharted i Drejkiem z kolejna porcja serowych tekstow.

Od ktorego aktu gra staje sie mesjaszem? Nowym Maxem Painem generacji?

Znowu trzeba czekac do 4 jak w Life is Strange? xD

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=o3f8VgQ_dqk

a na szrocie4 bez gier co? lina i totemy w 900p xDDD

Widzę dwójka z jej MARIIIIIIIIIĄ została pobita w kategorii żenady. Aż zęby swędzą od tego wymuszonego czegoś. Malowanie świni szminką.

No nie mogę, jakie to smutne.

XDDDDD. OJEJ MATI A JAKĄ GŁĘBOKĄ PIOSENKĘ DALI JEZU

Jak pudzian sadził drzewo w stroju z Wesela, to aż musiałem przejść się po pokoju.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Kolejny "ex" robiony typowo pod casualowe hamburgery. Rzygać można od tego. A ci się jarają. Ciekawe czy super wyciągające na pewno nie będzie. Do tego przeciętna grafika. Jedynka chociaż w swoim czasie pod tym względem robiła wrażenie.Gdyby chociaż multiplatformy były ok, a nie 720/900p w 20-25 klatkach.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Może w gyrosach będzie nowy tryb gry: CTD = Capture the drzewo albo DF = Drzewo defence. Poza tym widać, że Marcus cały czas walczy z rakiem bo ta chusta na głowie jak przyspawana. Huhuhehehe

152310-004-AE62B6B8.jpg

Opublikowano

Zawsze mnie bawi zerowy brak perspektywy januszy plejstejszyn, oczywiście pierwsze co? Grafika. No bo jakże by inaczej :P

Opublikowano

Już w jedynce singiel wydawł mi się upchany na siłę. Nie wiem, po co oni tworzą takie emocjonalne trailery do gry o napyerdalaniu z gunshera. Seria powinna przejść taką samą ewolucje jak Unreal.

Opublikowano

singiel w jedynce pokazał jak powinien wyglądać singleplayer na konsolach

Opublikowano

Już w jedynce singiel wydawł mi się upchany na siłę. Nie wiem, po co oni tworzą takie emocjonalne trailery do gry o napyerdalaniu z gunshera. Seria powinna przejść taką samą ewolucje jak Unreal.

Singiel z jedynki to niszczator. Krótko, zwięźle i na temat. Berserker, deszcz nocą, krylle, no rewelacja.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Jakies takie generyczne to drzewo.

Opublikowano

To fakt. 1 miała swój niepowtarzalny klimat: 4 madafakerów vs reszta świata. Białe to białe, czarne to czarne. Potem dylematy, pierdoły o uczuciach. Miłość Doma z Marcusem. Nie mówię, że były złe, bo nadal uważam to za kozak gierki, ale w pewnym momencie trochę przekombinowali albo wrzucili wątek który ni z tego ni z owego się urywał i nie był wyjaśniony.

Ciekawostka jest taka, że EPIC nie spodziewało się takiego sukcesu gearsów 1szych i traktowało je bardziej jako pokazówka mocy silnika a samo multi było zrobione na odwal się, żeby coś było - tak przynajmniej donoszą internety.

Opublikowano

Jak padna zapowiedzi nowych hiper PS4 i Xboxa bedzieciecie sie kochac i wspólny shitstorm czy Nintendo?

Opublikowano

Ciekawostka jest taka, że EPIC nie spodziewało się takiego sukcesu gearsów 1szych i traktowało je bardziej jako pokazówka mocy silnika a samo multi było zrobione na odwal się, żeby coś było - tak przynajmniej donoszą internety.

Multi było na doczepkę, ale reszta to nieprawda. To miało być kolejne mocne IP dlatego skumali się z dużą firmą jak MS.

Opublikowano

Gdybym miał polegać wyłacznie na paru gameplayach i traillerach, pewnie miałbym ten sam płacz, co jelenie, którzy napalili się na MGS V, a później płakali że Ojejku, no przecież kupiłem dla fabuły jak zwykle, a tak mnie wydymali.

Tymczasem czytając Twoje zawiedzenie TR na forumku, znów mam przed oczami statusy typu Warto brac tego XYZ? wraz z one linerowymi odpowiedziami.

Aha czyli jak przeczytam, że gra jest ch,ujowa to nie mam prawa być zawiedziony tym, że gra jest ch,ujowa? XD

Tymczasem czytając Twoje zawiedzenie TR na forumku, znów mam przed oczami statusy typu Warto brac tego XYZ? wraz z one linerowymi odpowiedziami.

No zrozum mlonie, że gra wyszła i kupiłem ją dwa dni po premierze bo ludzie podjarani, że super gra wtedy jeszcze nie wiedziałem jak bardzo nienawidze słabo napisanych gier więc kupiłem i się zawiodłem czaisz? Nie czytałem o tym TR bo widziałem kilka zapowiedzi i przekonał mnie ten bardziej ludzka postać Lary, klimat survivalu (a to było w fullu to xD) Dlatego też nie zagrałem już w kolejnego TR czy Uncharted (chociaż 4 robi dobrze nie powiem). 

Opublikowano

Bluber, a są w ogóle jeszcze jakiekolwiek gry, które Ci się podobają? ;)

Opublikowano

Multi było na doczepkę, ale reszta to nieprawda. To miało być kolejne mocne IP dlatego skumali się z dużą firmą jak MS.

Twórcy legendy Unreal Tournament i multi na doczepkę. Koniec CW na dziś.

Opublikowano

Bluber, a są w ogóle jeszcze jakiekolwiek gry, które Ci się podobają? ;)

Tak a w czym problem?

Opublikowano

Twórcy legendy Unreal Tournament i multi na doczepkę. Koniec CW na dziś.

Wiesz lepiej Cliffieg B?

Opublikowano

Jak padna zapowiedzi nowych hiper PS4 i Xboxa bedzieciecie sie kochac i wspólny shitstorm czy Nintendo?

PC albo kupimy te wersje nowych konsol i dostaniemy raka.

Opublikowano

nie dostaniecie raka bo wy jesteście tym rakiem

Opublikowano

nie dostaniecie raka bo wy jesteście tym rakiem

Nie będę pisac kto sie cieszył gdy micro chciało wyruchac graczy niszcząc rynek wtórny.

Opublikowano

Rynek wtórny i tak zdechnie w nastepnej generacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.