Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No bo wiadomo, że w multi najbardziej liczy się to że jak strzelisz w ścianę czy się tynk posypie :D

serio jara cię tkwienie w tych samych standardach co równo dekadę temu? acha, no nie mam pytań.

Uncharted 4 w multi mogłoby wyglądać nawet jak w singlu, a i tak by była beka, bo jak widzi się dropy totemów czy NPC z minigunami, to jedyne co pozostaje, to ocierać łzy ze śmiechu.

sam przez te ficzery mam w nie wyebane, ale widzę że nie bardzo ogarniasz o co tu chodzi. 

poczytaj sobie jakie opinie n.t. samej oprawy pvp czwartych Gyrosów, czy Un krążą choćby pod filimikami z ich rozgrywką i domyśl jaki sygnał daje to developerom i wydawcom.

Edytowane przez nobody

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Mega przeciętnie to wygląda. 1080/60 musiało mieć swoje efekty uboczne, szczególnie na X1. Przeszedlem 1, 2 i 3 i żadna mnie grywalnościowo nie porwala. Tu będzie pewnie podobnie. Nie ma się czym jarać.

Zawsze trzy klasy wyżej niż unch3.1 900p gdzie moc poszła w spadającą doniczkę i totemy  :)

Opublikowano

poczytaj sobie jakie opinie n.t. samej oprawy pvp czwartych Gyrosów, czy Un krążą choćby pod filimikami z ich rozgrywką i domyśl jaki sygnał daje to developerom i wydawcom.

albo post wyżej  :reggie:

Opublikowano

@nobody

Jakoś nie przeszkadza Ci tkwienie w poprzedniej generacji jeśli chodzi o grafikę w soulsach. :reggie: 

Opublikowano

@suteq

no właśnie przeszkadza, ale pogodziłem się że FROM to nie mistrzowie kodu. zresztą nawet tam słabsza grafika nadrabia częściowo dobrymi efektami świetlnymi, czy stałym osadzaniem się błota i krwi na ubiorze postaci. 

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Mega przeciętnie to wygląda. 1080/60 musiało mieć swoje efekty uboczne, szczególnie na X1. Przeszedlem 1, 2 i 3 i żadna mnie grywalnościowo nie porwala. Tu będzie pewnie podobnie. Nie ma się czym jarać.

Zawsze trzy klasy wyżej niż unch3.1 900p gdzie moc poszła w spadającą doniczkę i totemy :)
Odlóż te grzyby, chłopie, bo w innym świecie żyjesz. Girsy 3 HD trzy klasy wyżej od Uncharted 4, na śmiechu warte się nadaje. Od początku było wiadome, że 1080/60 będzie miało swoje efekty uboczne i teraz to widać. Gra jest jakby wyprana z detali.
Opublikowano

Znowu największy problem z exem na xboxa mają klapersy. Dobrze, idźcie grać w uncharted gdzie każdy włosyk drake'a jest renderowany oddzielnie. Na pewno to wpłynie na jakość tamtejszego multi.

Opublikowano

Czekał tylko jak Łukasz napisze, że nowe Uncharted to skillowy szpil w multi  :reggie:

Opublikowano

@suteq

no właśnie przeszkadza, ale pogodziłem się że FROM to nie mistrzowie kodu. zresztą nawet tam słabsza grafika nadrabia częściowo dobrymi efektami świetlnymi, czy stałym osadzaniem się błota i krwi na ubiorze postaci. 

A mi nie przeszkadza wygląd Gearsów 4, bo wiem, że 60fps robi niesamowitą robotę w tej grze. A 60fps zawsze jest lepsze niż lepsza grafika. 

Opublikowano

mam nadzieję że nie chodzi o mnie, bo szanuję tę serię ;/

ta dyskusja zdecydowanie powinna zostać przeniesiona do konsolowej tęczy w celu ograniczenia autyzmu niektórych użytkowników [*]

Opublikowano

Knurze Spencerze, czemu musimy jeszcze tyle czekać do następnej recenzji eksa z ekosystemu microsoftu, Girsów od randomów. Zapowiada się równie dobra beka co z kłantum 77% 720p 7h brejk, ale najpierw niech DF weźmie na warsztat tą bete, wyczuwam dobre pokłady beki. :fsg:

Opublikowano

Czasami wydaje mi sie ze poziom zaslepionych wojownikow sony musi sie zgadzam w naszej galaktyce. Przebrnelismy przez dzihadzistow z gajonly, ruchajacego silikonowe (nene)ki amsterdrame, kacperSims tez cos cicho ostatnio no to teraz ta pustke umyslowamusi wypelnic Lukas ktoremu nie przeszkadzalo granie w multiplatformy na ps3 w 20fpsach bo nikt o tym nie mowil ale jak rozgadal sie o cyferkach w exach na xbona to juz yebany nie moze przestac :pawel:

No troche to smutne.

Opublikowano

Czasami wydaje mi sie ze poziom zaslepionych wojownikow sony musi sie zgadzam w naszej galaktyce. Przebrnelismy przez dzihadzistow z gajonly, ruchajacego silikonowe (nene)ki amsterdrame, kacperSims tez cos cicho ostatnio no to teraz ta pustke umyslowamusi wypelnic Lukas ktoremu nie przeszkadzalo granie w multiplatformy na ps3 w 20fpsach bo nikt o tym nie mowil ale jak rozgadal sie o cyferkach w exach na xbona to juz yebany nie moze przestac :pawel:

No troche to smutne.

yeti który chwali szrota4 i exy 6/10 na niego to lustrzane odbicie:

https://www.youtube.com/watch?v=X9t1hbOY2Us

zresztą jak większość sonybociarni xD

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

@suteq

A mi nie przeszkadza wygląd Gearsów 4, bo wiem, że 60fps robi niesamowitą robotę w tej grze. A 60fps zawsze jest lepsze niż lepsza grafika. 

a lepsza fizyka, efekty cząsteczkowe i animacje lepsze niż pijarowskie 1080p. pjona że jednak przyznałeś mi rację :cool:

Opublikowano

Gdzie niby? 

Albo chuy, mało mnie to obchodzi jaką nadinterpretację wykonałeś. 

Opublikowano

Znowu największy problem z exem na xboxa mają klapersy. Dobrze, idźcie grać w uncharted gdzie każdy włosyk drake'a jest renderowany oddzielnie. Na pewno to wpłynie na jakość tamtejszego multi.

Totemczarted 4 i multi :yao:

Przecież większych pokładów beczuni w tym roku na pewno nie uświadczymy... :dynia:

Opublikowano

co ty taki podkurwiony Adaś? ;]

Opublikowano

multi z girsow do uncharted porównujo xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

Aha czyli jak przeczytam, że gra jest ch,ujowa to nie mam prawa być zawiedziony tym, że gra jest ch,ujowa? XD

Ja prdl, nie. Chodzi o to że zdanie wyrabiam sobie sam, ale dobrze jeśli wcześniej wiem czego się mniej więcej spodziewać, niż płakać później zaskoczony, że nowy Fallout i Metal, to nie to samo do czego się przyzwyczaiłem. Te gry są dobre. Jako gry video. Nie marki jakie wcześniej reprezentowały. Also nigdy bym nie zagrał w taką Catherine, gdybym miał opierać się wyłącznie na tym co widziałem na YT.

gra wyszła i kupiłem ją dwa dni po premierze bo ludzie podjarani, że super gra wtedy jeszcze nie wiedziałem jak bardzo nienawidze słabo napisanych gier więc kupiłem i się zawiodłem czaisz? Nie czytałem o tym TR bo widziałem kilka zapowiedzi i przekonał mnie ten bardziej ludzka postać Lary, klimat survivalu (a to było w fullu to xD) Dlatego też nie zagrałem już w kolejnego TR czy Uncharted (chociaż 4 robi dobrze nie powiem). 

I właśnie dlatego nie kupuje gier tuż po premierze. Polegając wyłącznie na kucach z CW, też byłbym zawiedzony gameplayem III Wieśka, a jakoś kurfa, dzięki m.in. Twojej opinii wiedziałem czego się spodziewać. Nigdzie indziej jak od PSX Extreme i kilku innych recenztentów dowiedziałem się że ten survival w TR, to (pipi) prawda, a gra to zrzynka z Un z dodanym pseudo realizmem i lekkim gore. Tak więc twój argument to wciąż inwalida, no ale to dlatego że uroiłeś sobie że mi styknie lektura Polygamii, oraz IGN'u. <oki>

Kolego ale po co mam się sugerować subiektywnym zdaniem kogoś z forum? Dla mnie to jest nonsens, wole sprawdzić sam najwyżej jak coś niepodejdzie to sprzedam i tyle póki konsole nie są digital only póty można metodą trial and errors sprawdzać jaka gra ci będzie odpowiadać. Dlatego też bardzo często kradne gry z torrenta odpalam na godzinke i jak wiem, że chce ją to po prostu kupuje i tyle. A czasem też kupuje grę w ciemno aby sprawdzić o co podnieta miałem tak z Shadow of Mordor na filmikach wiedziałem, że kapsko ale kupiłem no i się za dużo nie myliłem ot dla przekory czasem żeby nie być mendrkiem. 

Knurze Spencerze, czemu musimy jeszcze tyle czekać do następnej recenzji eksa z ekosystemu microsoftu, Girsów od randomów. Zapowiada się równie dobra beka co z kłantum 77% 720p 7h brejk, ale najpierw niech DF weźmie na warsztat tą bete, wyczuwam dobre pokłady beki. :fsg:

v4g0MtY.png

Opublikowano

Ja tylko prawilnie przypomnę jak wyglądają reprezentanci obozu zielonych:

Nie chcę mieć z tym nic wspólnego. Dobrze, że zawitałem do błękitnych bram. Niedługo będę rozkoszował się TLOU kupionym od Kanabisa, cóż za wspaniały czas, by być graczem.

Opublikowano

No zupełnie jak w 2013 xD

Opublikowano

Coś tam menda zawsze pisze, że gry na PC tylko bundle się sprzedają twórcy Shovela opubilkowali grafike w której pokazują sprzedaż gry z rozbiciem na poszczególne platformy 

totalsalesdujy7.png

SK Steam (32%) - 384,000
SK 3DS (29%) - 348,000
SK Wii U (17%) - 204,000
SK PS4 (10%) - 120,000
SK XB1 (5%) - 60,000
SK PSV (4%) - 48,000
SK PS3 (1%) - 12,000
SK GOG (1%) - 12,000
SK Humble (1%) - 12,000

tiaaaa

tylko budle, (pipi)y kłamca 

Opublikowano

Dobre gry zawsze sie sprzedadza na pc no ale Mendrek mysli ze jak (pipi) od EA czy Ubi sie nie sprzedaja to wszyscy piraca albo tylko bundle.

Opublikowano

na pc sprzedaja sie tylko dobre gry na ps4 chu.jowe taka różnica

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.