Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Komentarze pod newsem z nowymi screenami z w3

Zabijcie mnie ale chciałbym remaster W3, w jakości ultra z pc, na PS4Neo :D Widziałem u brata na max ustawieniach i co tu dużo gadać, jest różnica.

Mnie też zabijcie, bo jak coś takiego się pojawi, to od razu lecę po Neo.
W sumie i tak polecę, bo dla ładniejszego i płynniejszego Finala XV jestem w stanie łyknąć nową konsolę natychmiastowo ;p

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

a co mają grać na low w 28 fpsach? nie dziwie się chłopakom

Opublikowano

Ragus dopisuj do listy.

Opublikowano

O ho! YETI przedstawil plan wydawniczy Sory do konca 2020-go roku łącznie z początkowym lajnapem na PS5 nie mówiąc o PS4 Blacha Edyszyn! :yao:  :kaz:

Rayos...krechę dostałeś za te dynie obok Yakuzy :shotgun:  To jedyna warta uwagi seria, którą ten ścierwiasty trójnóg z rumuńskich plastikowych odpadów dostanie...

Opublikowano

O ho! YETI przedstawil plan wydawniczy Sory do konca 2020-go roku łącznie z początkowym lajnapem na PS5 nie mówiąc o PS4 Blacha Edyszyn! :yao:  :kaz:

Cwaniakujesz a niedługo dostaniesz po głowie zapowiedzią lepszego Xboxa.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Ahahaha. Gra bundlowana na PC w cenie kilograma ziemniaków ledwo co chodzi na konsolach. Teraz to już będzie taka moda żeby nie optymalizować gier na konsole skoro i tak ludzie polecą po ich ulepszoną wersję gwarantującą stabilne 30fpsów.

Filmik dla ludzi o mocnych nerwach:

DF wie co dobre. Glorious PC version.

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

ja chcę nowego xboxa bo mam ochotę wymienić obecnego który nie jest już na gwarancji. Jednak liczę na jakiegoś slima z tą samą specyfikacją a nie półśrodek z podbitym taktowaniem.

MS zrób nextgena na E3 2018 i zaoraj niebieskie karakany :banderas:

Opublikowano

Ahahaha. Gra bundlowana na PC w cenie kilograma ziemniaków ledwo co chodzi na konsolach. Teraz to już będzie taka moda żeby nie optymalizować gier na konsole skoro i tak ludzie polecą po ich ulepszoną wersję gwarantującą stabilne 30fpsów.

Filmik dla ludzi o mocnych nerwach:

DF wie co dobre. Glorious PC version.

Masz bekę z tego, że gra chodzi chvjowo na konsolach? Nic dziwnego skoro developer nie posiada umiejętności w tworzeniu gier.  :rotfl:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No tak samo Redzi, Bethesda i inni nie posiadają umiejętności w tworzeniu gier, bo ich produkcje działają słabo na konsolach :kaz:

Opublikowano

Jeśli próbujesz sugerować, że konsole są naprawdę za słabe by ciągnąć tę grę w stałych 30 klatkach to głupiutki jesteś nawet jak na warunki CW.

Opublikowano

Random do budy jak dorośli kłócą się o gierki dla dzieci.

Przecie to nie random tylko Figaro napiera ze swojego  drugiego konta.

Opublikowano

Random do budy jak dorośli kłócą się o gierki dla dzieci.

Przyganiał kocioł garnkowi :problem:

Opublikowano

Sorry, że nie jestem w takim gronie elitarnym jak te 8 osób mających jeszcze klocka na forum i piszących do siebie nawzajem, bo nikogo innego ta martwa konsola nie interesuje :oh_you:

Złożyliście się już na jej nagrobek? Miejsce obok Wii U już czeka.

Opublikowano

Figaro tankietka, ić stond.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Mam już swojego pierwszego minuskiwego paparazzi. Blacharz + Spartakus , czy może być bardziej odrażający miks xD

Ogólnie widzę, że blacharstwo strasznie się tu rozpleniło. Ale co się dziwić, od zarania robili za gaduły-pierdoły. Zamiast grać zawsze się po necie trzęśli nad tryhardowymi pościkami, niepewni własnej growej wartości xD

Opublikowano

Shadow of the Beast - REAMKE

Ni Oh - nioh nioh nioh xddd
Yakuza Zero - XDDDDDD
Yakuza 6 - XDDDDDDdDDD

Widzę Rayos że bardzo chcesz przejąć niszę po Lemonce i jego podśmiechoojkach z Platinum. [*]

Błagam ograniczajmy przygryw wyłącznie do samego udzielania się w tym temacie.

Opublikowano

Sorry, że nie jestem w takim gronie elitarnym jak te 8 osób mających jeszcze klocka na forum i piszących do siebie nawzajem, bo nikogo innego ta martwa konsola nie interesuje :oh_you:

Złożyliście się już na jej nagrobek? Miejsce obok Wii U już czeka.

Masz coś do martwych konsol, randomie? :shotgun:

sega-dreamcast-europe-boot-o.gif

Opublikowano

Za co zapamiętam xbona? Za to że wszystkie exy są do ogrania na pc  xDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

To czemu ich nie ogrywasz?

Ahhh, zapomniałem, przecież lepiej grać w ordera. xD

Opublikowano

W SUMIE TO TEN SAM POZIOM CO ORDER :kaz:

Opublikowano

Czyli to co lubisz najbardziej. 

Opublikowano

Na prawdę uważasz, że Zielona Magnateria zniżałaby się do poziomu niebieskich robaków i grała w gówna na poziomie Orderka? :yao:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Szczerze? Nie mam pojęcia. Wasze jaranko takimi średniakami jak life is strange jednak wzbudza pewne obawy w stosunku do waszego gierkowego gustu.

Opublikowano

Skoro wrzucasz wszystkich do jednego wora to ty lecisz też do jednego z yetim. :cool: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.