Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wygląda jak życie.

Opublikowano

Pokaz jaka trawe masz w GTA na Xboxiku, he he he.

Opublikowano

niedość, że dorosłe chłopy grają w gre o skrzacie strzelającym plastikowym pistolecikiemnawiadomoco, to wygląda to jak kupa

ratchet-clank-ps4-gameplay.png

no ku.rwa taką trawe to ja miałem w GTA 3  na PS2 :dynia:

chciałbym być kiedyś jak Kaz, no ten to sie w du.pe naruchał tyle co żodyn inny :kaz:

Oceniać grę na podstawie trawy. Musiałeś na prawdę być większość czasu głową w kiblu, że masz tak spier*lony światopogląd. 

Chyba, że zielone szambo Ci zakrywa 720p i widzisz tylko (pipi) rozmazane. :dunno:

Twoj awatar niestety nie jest groźny

Opublikowano

Niebieskie randomiarskie plebejstwo jak pięknie spina dupe w reakcji na bomby prawdy :banderas:

Na szczęście i na takie prostactwo przewidziano środki zapobiegawcze 

fQflTWL.png

Mam nadzieję, że zostaniesz należycie ukarany.

Opublikowano

niedość, że dorosłe chłopy grają w gre o skrzacie strzelającym plastikowym pistolecikiemnawiadomoco, to wygląda to jak kupa

ratchet-clank-ps4-gameplay.png

no ku.rwa taką trawe to ja miałem w GTA 3  na PS2 :dynia:

chciałbym być kiedyś jak Kaz, no ten to sie w du.pe naruchał tyle co żodyn inny :kaz:

Oceniać grę na podstawie trawy. Musiałeś na prawdę być większość czasu głową w kiblu, że masz tak spier*lony światopogląd. 

Chyba, że zielone szambo Ci zakrywa 720p i widzisz tylko (pipi) rozmazane. :dunno:

Jakoś klapy nie mając nic przeciwko ocenianiu ilości trawy w GTA5 na XO..a tu nagle spier*lony światopogląd?

Opublikowano

klapom wystarczy parę pikseli by uznać gierkę na xboxa za padakę graficzną

a ratchet na tym screenie wygląda tragicznie :lol: ta jakoś grafiki z filmów pixara </yeti>

Opublikowano

bez obrażania kogokolwiek; wy też co raz częściej tak macie że ocenianie grafiki po specjalnie dobranym jotpegu, to jednak bardziej debil niż prowo?

niczego nie można być już pewnym. trolling powinien być tu zakazany.

Opublikowano

heh

mami was sony bullshotami przez 5 lat, a potem jak przychodzi co do czego i ktoś wstawia screena prosto z gry, to od razu lecą wyzwiska i oskarżenia o trolling

Opublikowano

nikogo nigdy w życiu nie obraziłbym posądzeniem o trolling

Opublikowano

no ale o co ta spina? ta gra tak wygląda do tego chodzi w 30fpsach i jest remakiem gierki z ps2 a niebieskie podludzie się tym podniecają lol

Opublikowano

Przecież sam w to grasz typie xD

Opublikowano

dlatego mówie jak jest

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

no ale o co ta spina? ta gra tak wygląda do tego chodzi w 30fpsach i jest remakiem gierki z ps2 a niebieskie podludzie się tym podniecają lol

No pograłem też trochę i jezu jakby nowy Marian w stylu Galaxy tak by wygladał to bym się zlał w gacie

najgorszy rodzaj klapa

Opublikowano

2 strony od chwili premiery natłuczone, z których o grze dowiedziałem się, że:

a)gra jest ładna

b)dubing jest ok

c)ludzie płaczą że wyścigi za trudne

(pipi) jezu (pipi) (pipi) nie mogę

828169781_11_1080x720_walec-drogowy-boma

Opublikowano

Przecież sam w to grasz typie xD

Pawcio jakie samozaoranie. :dynia:

Esencja klaperstwa - jak już kupiłeś sprzęt za 1,5k i gierke za 200plnów, to choćby była guwnem rozmazanym z grafiką PS2, to broń boże złe słowo powiedzieć na jej temat.

Tylko 10/10, gotg i czekanko aż wrzucą do plusa.

fani sony w pigułce

Opublikowano

Niech klapki lepiej nie zagladaja do dzialu Xone i screenow z SO nie ogladaja, bo wyjdzie na to ze z tym "pixar come to live" cos slabo :)

Opublikowano

Nie zesraj się maciucha xD 

Oczywiście że można krytykować gierke jak się wydało na nią pinążki ale nobody już zacytował odpowiednie posty blubera :pawel:

Opublikowano

nobody zaorał :obama: 

Opublikowano

klaperstwo trzyma poziom

rynsztoku

stać was tylko na wulgaryzmy i chamskie odzywki

no ale pewnie też byłbym poirytowany, jakbym wydał 1500 floty na takiego balasa jakim jest ps4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.