Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wydałeś tyle samo na równie złą a nawet gorszą konsole więc nie wiem kto tu jest poirytowany. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Kupić XOne i po kilku dniach napierdalać posty w CW  :reggie:

Opublikowano

Wydałeś tyle samo na równie złą a nawet gorszą 

63641.gif

Opublikowano

Oj maciucha kariery w wc to ty nie zrobisz.  :reggie:

Opublikowano

maciucha pamiętam jak kiedyś nagrałeś filmik jak wrzucasz xboxa360 do kosza, bardzo brzydko.

Opublikowano

Biedny maciucha. Przekonał się na własnej skórze jaki XO to balas i w akcie desperacji szturmuje CW. Tylko to pozostało, bo chyba nie grać.

Opublikowano

Tankietka, czyimkolwiek alterem jesteś, tlou 2 bedzie ogrywane na low w 28fps, czy jednak ps 4,5 i następny plik gotówki zaniesiesz Kazowi w zębach jak posłuszna suka?

Opublikowano

Oj maciucha kariery w wc to ty nie zrobisz. :reggie:

W wc może zrobi :dynia:

Nintendo <3<3<3

Opublikowano

Tankietka, czyimkolwiek alterem jesteś, tlou 2 bedzie ogrywane na low w 28fps, czy jednak ps 4,5 i następny plik gotówki zaniesiesz Kazowi w zębach jak posłuszna suka?

Chociaż będzie wybór (tak czy siak dla mnie neło to nietrafiony pomysł) , a z twoim XO co ? Forever alone 720p/25f, gry które jak jeden mąż można ograć na lapku + najgorsze jakościowo multiplatformy ? W coś ty się biedaczku władował [*]

Edytowane przez Tankietka

Opublikowano

Chociaż będzie wybór (tak czy siak dla mnie neło to nietrafiony pomysł) , a z twoim XO co ? Forever alone 720p/25f, gry które jak jeden mąż można ograć na lapku + najgorsze jakościowo multiplatformy ? W coś ty się biedaczku władował [*]

Fujgaro..biedaczku. Życzę Tobie aby tym razem Twoja dziewczyna kupiła Tobie XO. Bo może wówczas tylko zmądrzejesz.

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Serio Gifaro ma tak slaba psyche, ze zalozyl kolejnego altera bo bez forumka nie da rady w niedziele o 02:00 w nocy?

Opublikowano

Nie.

Opublikowano

I przy okazji udziela się w kąciku bokserskim.

No dajcie spokój, to nie on.

Opublikowano

Może i to nie on, ale jest tak samo żenujący i głupi. 

Opublikowano

niedość, że dorosłe chłopy grają w gre o skrzacie strzelającym plastikowym pistolecikiemnawiadomoco, to wygląda to jak kupa

ratchet-clank-ps4-gameplay.png

no ku.rwa taką trawe to ja miałem w GTA 3  na PS2 :dynia:

chciałbym być kiedyś jak Kaz, no ten to sie w du.pe naruchał tyle co żodyn inny :kaz:

fysEhvd.png

A teraz możesz wracać do tych swoich rozmazanych crapów na 7 w 720p... przegrywie :yao:

I jeszcze jedno...

:kaz:26 :kaz:VS :xboss:2 :xboss:

PS. :fsg: ALIENATION :fsg: już się ściąga, a u was zielone robaki co? Beta Mirrors Edge w 720p, ale październik już blisko i Girsy 3 HD, które zdechną szybciej niż afryka z halo 3 w hd. Co za zielone szambo :yao:

Kupić XOne i po kilku dniach napierdalać posty w CW  :reggie:

Po kupnie tego złomu bez gier pozostaje tylko jedno, CW 24/7.

Opublikowano

YETI następny co sie sam zaorał, przecież ten screen tylko potwierdza to co napisałem o żałosnej grafie tej śmiesznej gierki. :dynia:

gFWI4Wy.png

jak to jest next gen gaming i grafika jak z filmików Pixara to nawet mi was ku.rwa nie żal, niebieskie pospólstwo

poziom GTA 3 na PS2, jeśli nawet nie niżej

Opublikowano

Właśnie "gram" The Journey całkiem fajna produkcja o murzynce zbierającej kawałki szalika, póki co mocne 5/10

:yao:

Opublikowano

YETI następny co sie sam zaorał, przecież ten screen tylko potwierdza to co napisałem o żałosnej grafie tej śmiesznej gierki. :dynia:

xDDDDDDDDDDD

https://giant.gfycat.com/GaseousNervousDodobird.gif

Ciekawe jakby to wyglądało na x-taczerze, 720p przy jakieś 15fps. Z czym do szlachty, zielone barachło.

Właśnie "gram" The Journey całkiem fajna produkcja o murzynce zbierającej kawałki szalika, póki co mocne 5/10

:yao:

92%

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/journey

Żeby chociaż jedna gra na x-złomie miała taką średnią, no ale wiadomo, że tam to WYŻSZY POZIOM CHVJOWOŚCI.

Poza tym, nie dziwi mnie, że bot nie docenia tej gry, wy jesteście innym sortem graczy, tym co najpierw strzela, a później myśli, tak was microsyf wychował, laserki, blasterki i cofanie czasu, wszystko na odpowiednim, płytkim, poziomie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No tak to była najwyższa pora na gif w chu.jowej rozdzielczości.

YETI jaki ty jesteś ku.rwa przewidywalny. U ciebie chyba też tylko 1 rdzeń prawdziwy, a reszta symulowana :daddy:

Opublikowano

Przy tym DCBeta-9-1024x576.jpg

To Ratchet wygląda naprawdę bardzo dobrze.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Klapy czekają na kolejny patch z deszczem, tym razem do Ratcheta, żeby sie to w ogóle dało oglądać bez rzygania.

Opublikowano

No nie, uczepila sie bociarnia tego Ratcheta, bo na tym martwym guwnie nie ma zadnych ciekawych gier, zalosna spolecznosc. Plulbym. 

Trzeba pamietac, ze liczy sie jakosc a nie ilosc. Microsoft wypuszcza co roku odgrzewane Halo,forzy, gearsy i raz na jakis czas rzuci cos ''nowego'' jak np. Quantum Break, ktory okazal sie sredniakiem, lub Ryse - totalny niewypal. 

Opublikowano

Mroku podczas porannego prysznica, przed wejściem do cw

tumblr_mtpujxTlcg1srv8pio1_400.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.