Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Tymczasem...

http://blog.esuteru.com/archives/8567319.html

バンナムが『素晴らしきかな、塊魂』という商標を登録!塊魂新作くるー!?!?

Bandai Namco zarejestrowało trademarka między innymi do gry o nazwie Wonderful Katamari...

:banderas:

Liczę na petardę na PS4.

Cóż za wspaniały czas, by być graczem!

Edytowane przez ping

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

no to wez to wrzuc na bloga, tumbler chociaz zawsze lepiej 

Nie no bez przesady, to są tylko takie luźne wrażenia na świeżo po skończeniu(chociaż lista tworzy się systematycznie podczas ogrywania tytułu). Nie uważam, że to się nadaje na jakiegoś nawet mikrobloga. 

Przy Dying Light popełniłem spokojnie ponad dwa razy dłuższy tekst. :P

Ogólnie jakoś mi się podoba takie pisanie. :)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dobrze się ciebie czyta sutku, nie przestawaj! 

Opublikowano

Suteq ppe czeka :cool:

Opublikowano

Suteq ppe czeka :cool:

panie idź pan w chuy xD

Opublikowano

oczywiście F.E.A.R., a jak ktoś sądzi inaczej to się nie zna

Jak ja bym chaciał remake pierwszej części z jeszcze lepszym AI i destrukcją otoczenia... :banderas:

O chryste, jakby to rozyebalo :obama:

Opublikowano

oczywiście F.E.A.R., a jak ktoś sądzi inaczej to się nie zna

Jak ja bym chaciał remake pierwszej części z jeszcze lepszym AI i destrukcją otoczenia... :banderas:

O chryste, jakby to rozyebalo :obama:

Powinno być tak jak mówisz

Opublikowano

Ta (pipi)ana lista przypomniala mi o istnieniu Stalkera :/

eh, a czlowiek juz powoli zapominal jak piecze w dupa z powodu braku prawowitej 2jki

Opublikowano

mi ta lista przypomniala ze nie lubie list

Opublikowano

Jeśli chodzi o poziom trudności to taki Ninja Gaiden jest trudniejszy niż Soulsy, tyle że tam nie ma tej pierdołowatej monotonii typu 'zabija cie boss, to biegnij do niego przez 5 minut ścieżką którą znasz na pamięć' - elegancko odradzasz się zaraz przed bossem i możesz go klepać od nowa drugi raz. Na to jak to ogarnęli w Soulsach szkoda czasu. Poziom trudności nie wynika tutaj z przemyślanego designu, tylko z zaimplementowania niedogodności, których dziś się nie stosuje. Dla mnie taka gra to marnowanie czasu.

Ogrywam właśnie port HD Ninja Gaiden Black z pierwszego xboxa. Za mną już 1/3 kampanii i 4 pierwszych bossów, rozwalonych z marszu za pierwszym razem. To ma być ten osławiony poziom trudności? To już w BB 3/4 pierwszych szefów wymagało przynajmniej nauczenia się większości ich zagrań przed spuszczeniem wpjerdolu. Ciekawe czy później to odszczekam, bo jak na razie ostrożna gra i farmienie itemów wystarczą by radzić sobie łatwiej niż w BB, nie mówiąc o takim DMC3 na normal. I nie jest to żaden trollinik, czy hejt, bo gra jest świetna.

Btw skąd w te ciągłe porównania obydwu marek? Marketing wmówił ludziom że trochę bardziej wymagająca produkcja jest TRUDNA, bo nie przyjazna kasulom? Bo jeśli idzie o zestawianie ich systemów walki, to na lepszy niezamierzony komplement od durniów action rpg liczyć chyba nie mógł. :>

Jedyna trudność na jaką natrafiłem w serii Souls to potrzeba zmuszenia się, żeby iść do bossa drugi raz. Gdyby był checkpoint przy bossie, to bym grał i byl zadowolony, a tak jak mnie boss zabije, to muszę czekać na loadingu, a potem któryś raz z kolei biec przez kilka minut tą samą ścieżką, by do niego dotrzeć i wypróbować inną taktykę

Z tego powodu w BB system skrótów został tak opracowany by dobiegnięcie do bossa bez wdawania się w potyczki z mobami w 90% trawało mniej niż 2 minuty. 

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Na konsoli Microsoftu jedynie co mnie w tym momencie ciekawi, to scalebound. Reszta tasiemcow zaorac, ale slyszalem ze tutaj spora liczba czeka na jakies forzy i gearsy po raz piaty. Rzygne zaraz

Ale jak 90% klapków czeka na Uncharted numero 4, to już nie rzygniesz?

Opublikowano

Na konsoli Microsoftu jedynie co mnie w tym momencie ciekawi, to scalebound. Reszta tasiemcow zaorac, ale slyszalem ze tutaj spora liczba czeka na jakies forzy i gearsy po raz piaty. Rzygne zaraz

Ale jak 90% klapków czeka na Uncharted numero 4, to już nie rzygniesz?

Zabawne jak klapki potrafia liczyc gry MS, ale 6 Uncharted sie doliczyc nie potrafia i leca z jezykiem na brodzie po 6 Soulsy od From Software, a na E3 beda klaskac uszami 7  czy 8 czesc God of War albo pewnie 12 GT ;)

Opublikowano

Koniec świata jest już bliski Humble Bundle na konsole

https://www.humblebundle.com/friends-of-nintendo-3ds-wiiu

Nie pierwszy swoją droga (ale pierwszy gdzie kody są też dla EU).

@Don jakie szóste Uncharted?

Opublikowano

pewnie liczy 3 czesci z ps3 i 2 z vity (golden abbys i ta jakas karcianka free to play)

Opublikowano

Golden abbys  :bad:  jak ktoś myślał że 1-3 są słabe to niech zagra w to dziadostwo  :cool:

Opublikowano

juz byly kiedys bundle na nintendo ale to pierwsze dostepne rowniez dla europy :lapka:

czekam az sie pojawia kiedys Xbox bundle i PS bundle :banderas:

wyobrazacie sobie 

KNACK za dolca? :kaz: YETI by kupił 10 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano
Demo, które pokazuje mi gre z tej najgorszej strony. Fajne mi demo... Włączyłem i od razu zginąłem. Daliby jakiś kur.wa jas.a tutorial

strangle.gif

Wiedzialem zeby nie wchodzic na ten portal, wiedzialem :[

Opublikowano

Link xD

dej

Opublikowano

Pewnie ppe

Opublikowano

Co dzisiaj zapowiada sie ciekawego w CW ?

Opublikowano

nx w marcu 2017 ciekawe czy bedzie mocniejszy od ps4 neo - jeśli nie to nie wróże tej konsoli sukcesu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.