Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ale ja chcialem tylko kolegę ucieszyć dobrą nowiną

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie odpisujcie mu, on męczy kapucyna do każdego posta, który jest odpowiedzią na jego beznadziejnie nudny trolling. Ziew.

Wyjdz prosze, bul popy poraz kolejny widze, haha. Jaki "trolling" ? Jestem fanem tej serii od bardzo dawna i chetnie ogram ponownie multiplayer jak oczywiscie bedzie dostepny :)

Nowy CoD, to jak dla mnie swieto.

865700737.gif?1410139441&Expires=1461945

Opublikowano

Na liście yetiego

Opublikowano

Gdzie jes moj Xbox Next dwa razy mocniejszy od PS Omni, pytam sie.

Opublikowano

Na PAX zapowiedzieli ze do Cuphead oprócz walk z bossami będą też levele platformowe. AWESOME. Juz traciłem nadzieje.

7 minut gameplay'u.

Opublikowano

Teraz pozostaje tylko przekroczyć bramy Królestwa Niebieskiego, jak to zrobił hejwen, i cieszyć się Alienation, Salt and Sanctuary, Pixar come to live, demkiem następcy Soulsów i całą masą najlepszych gier na rynku.

:banderas: JAK DOBRZE BYĆ GRACZEM, JAK DOBRZE BYĆ KLAPEM :banderas:

Robienie system sellerów z indyków i pixel artu. Nawet nie zauważyliście momentu, w którym upadliście tak nisko.

Yeti ciągle ma klapy na oczach. Co najzabawniejsze, to on w zupełności nie rozumie że klap pochodzi ze ślepoty. Ale co tutaj się dziwić skoro PS4 aby wycignąć w większości swoich gier te 1080p sr.a pod siebie przez co z jego soniaczowego pseudo wiatraczka paruje niebieskie szambo które to on na co dzień wdycha . Mózg tak już jest przeżarty że nie odróżnia swoich bajek od rzeczywistości. 

:banderas: JAK DOBRZE BYĆ GRACZEM, JAK DOBRZE NIE BYĆ KLAPEM, JAK DOBRZE NIE BYĆ YETIM :banderas:

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Czy yeti prowadzi fanpage playstajszyn polska? Ciągle mi to dziadostwo wyskakuje i zawsze wpisy "playstajszyn na zawsze!1111"

Opublikowano

Właśnie skończyłem 3h sesje z Ratchetem. Zielone robaki, możecie sobie tylko wyobrazić jak ta gra wygląd na moim 55 calowym HX850. Pixar come to live :banderas:

Trzymajcie się przegrancy, ja uciekam, bo Alienation czeka :lapka:

Opublikowano

To jeszcze jedna taka sesja i po grze. Już możesz wystawiać grę na allegro i wysyłka w poniedziałek. 

Opublikowano

MARZENIA YETIEGO 

Ratchet_Clank_movie_teaser_promo_cropped

RZECZYWISTOŚĆ

ratchet-clank-ps4-gameplay.png

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ale będę grał. Byle do e3.

Opublikowano

Niedługo uncharted fucking 4, ależ się jaram. 

Opublikowano

Sorry panowie ale w tynm roku liczy sie tylko Ni FUCKING oh :banderas:

Opublikowano

przeciez ten ratchet wyglada genialnie, imo top3 najladniejszych gier w jakie mozna zagrac obecnie na ps4

Opublikowano

Alien fuckin' nation

Un fuckin' charted 4 [xd]

Ni fuckin' Oh :fsg:

btw. czy Ratchet jest fuckin' Clank? Mozna smialo kupowac?

Opublikowano

Life is fuckin' Strange jest na promocji, brać?

Opublikowano

Killroomy pod koniec gry moga troche wymeczyc ale ogolnie fajna giera.

Opublikowano

najlepsza gra w historii botow, niezapomniana przygoda, beverly hills pomieszane z efektem motyla, nietuzinkowa oprawa, zbuntowane nastolatki i ich problemy wieku dorastania - lepszego samograja na literke L jeszcze nie bylo

Opublikowano

Taka młodzieżowa gra a nawet kawałka cycka nie było widać.

Opublikowano

Na bank lepsza niż ratchet i clank ktory jest nieudolna strzelanka, która wyglada mega przeciętnie do tego demo nioh ktore wyglada jak z czasów ps2 xDDDDDDDDDDDDD jezu jak ja gardzę plejstejszon

Btw chłopaki jak tam kiedy wychodzi Persona 5 w Europie ? :yao:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Life is fuckin' Strange jest na promocji, brać?

bezguscia nie rozumieją, bierz

Opublikowano

Blood fucking borne

Un fucking charted 4

Ratchet fucking clank

Persona fucking Yukiko 5

Ni fucking OH OH OH Oohhhh

:banderas:

A to wszystko w tym roku. Będzie grane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.