Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

szczurek jak bol tylka o kawalek chinskiej zabawki xDDDDDDDDDDD i proba obronny za wszelka cene xDDDD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

xDDDD ku.rwa, Szczurek, co ty robisz xDDDD ale wariat xDDD

Opublikowano

No właśnie szczurek, a tymczasem na PS4 w tym roku tłusta uczta się szykuje, a oto dania z których się składa:

Klapy będą tak wyglądać:

0b1c5813d4443332a34fde2aa17c14dc_origina

Nie to co xboty na głodzie. :(

Opublikowano

Uncharted 1 na crushing bez huda :banderas:

Opublikowano

szczurek jak bol tylka o kawalek chinskiej zabawki xDDDDDDDDDDD i proba obronny za wszelka cene xDDDD

szczur to ex limonki, olać.

Fable wyjdzie na PC, jeśli gra będzie dobra to dobrze że będzie mogła więcej zarobić.

Sonyboty to jednak zaraza, żyją tabelkami z exami którymi tak naprawdę w przypadku ps3/ps4 można sobie dupę podetrzeć, rumuny z $ony walą wam na twarz cumshoty a wy prosicie o więcej.

Opublikowano

Beka z plejstejszon, bo jakiś facet do reszty o(nene)iał :notbad:

Opublikowano

Dragon Quest, Persona 5, Disgaea 5 i więcej, tyle dobrej japońszczyzny na PS4 w tym roku <3

Opublikowano

nie, bardziej mnie bawią posty typu "grałem 20 minut w project cars ale jak spadł deszcz to tak zaczęło wyć, że się wystraszyłem szumu, że wyłączyłem"

xD XDDD xd

Opublikowano

nie, bardziej mnie bawią posty typu "grałem 20 minut w project cars ale jak spadł deszcz to tak zaczęło wyć, że się wystraszyłem szumu, że wyłączyłem"

xD XDDD xd

Jakbym pawciokratosa na party slyszal, tylko ze on by w PCars nie gral.

Opublikowano

Dragon Quest, Persona 5, Disgaea 5 i więcej, tyle dobrej japońszczyzny na PS4 w tym roku <3

Wszystko do ogrania na ps3 :yao: i pewnie na vicie xD

Opublikowano

Klon dynasty warriors XD

Persona 5,w którą będzie można zagrać na PS3 w niższej cenie. I jedyny ex z listy czyli Disgaea5. No obrodzi ex'ami nie ma co XD

Opublikowano

Tylko Bloodborne, tylko Playstation, tylko giender

Opublikowano

008.jpg

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD    Dosiage5   xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No było wtedy groźnie z moją plejką Bansai xD

Opublikowano

Disgaea 5 jest tylko na PS4. Gra dwukrotnie lepsza od Halo 5, a z faktami i nauką dyskutowac nie można.

Opublikowano

Z która chińska dziewczynka sie utożsamiasz ? xD

Opublikowano

CzcBF0G.jpg

co to kur.wa jest xddddd

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Jestescie pospolitymi miernotami gustowymi. Zaorać, spalić, zabić. Nie ma dla was ratunku.

Opublikowano

Wszystko do ogrania na ps3 :yao: i pewnie na vicie xD
To tak jak wszystkie "eksy" na bonie do ogrania na x360 i pc.

xDDD

Ciekawe kiedy xdno dostanie grę z taką średnia jak BB, bo Nadkonsola kolejny taki tytuł dostanie w pierwszym kwartale 2016 roku.

Opublikowano

Masz rację, osoba, która projektowała ps4 o(nene)iała do reszty wsadzając takie bebechy w tandetnie wykonane elementy.  

Do tej pory nie mogę sobie wyobrazić jak twórca ps4 stworzyl takie guwno jak knack, które nie trzyma 60fps. XDDD

Jestescie pospolitymi miernotami gustowymi. Zaorać, spalić, zabić. Nie ma dla was ratunku.

kur.wa Figaro takimi rzeczami to się można podniecać jak się ma 10-12 lat, a nie 20+. Przecież to beka wnusiu jest. 

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.