Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Kupujemy i będziemy oraz wszystkie blachy i x-taczery co nie?!

Co?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ktoś słyszał o tym tytule?

Opublikowano

Ktoś słyszał o tym tytule?

Po za tym że projekt został kawał czasu temu anulowany ale obecnie zwrócono prawa do marki twórcy Assasin Creeda...to nie wiele chyba jeszcze wiadomo.

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

-nieśmiertelność

-teleportacja

-broń zmodyfikowana tak, że po zabiciu obdarowuje przegranego taką liczbą dusz, że system przeciwko cheatom uznaje przegranego za oszusta, przez co pokonany dostaje bana na grę online

Typ tym sposobem banuje średnio 100 osób na godzinę.

xDDDDdDdddDdD a wy co dalej tylko stracone dusze po śmierci?

Blacha, ja pier,dole xD. Dobrze że już z tym kończę.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

-nieśmiertelność

-teleportacja

-broń zmodyfikowana tak, że po zabiciu obdarowuje przegranego taką liczbą dusz, że system przeciwko cheatom uznaje przegranego za oszusta, przez co pokonany dostaje bana na grę online

Co by nie było to dzięki PC konsole będą wiecznie żywe. 

(Aimbot, Teleport, No Recoil, No Spread, Rapid Fire)

Zapewniam że takie akcje występują w 90% gier PC.

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Po moich doswiadczeniach w DS1 i DS2 na PC jakos mnie to nie dziwi, pisalem chyba nawet o tym w temacie ds3. 30 fps jak zwierze i masowe bitki z community > 60 fps i cziterzy, a teraz jeszcze sie okazuje ze bana Ty mozesz dostac, no litosci :yao:

Opublikowano

W GTA Online to samo. Znajomy ostatnio się chwalił, że hax mu zrespił tyle kasy, że kupił wszystko co mógł i zostało mu jeszcze 70mln. xddd

Opublikowano

Po moich doswiadczeniach w DS1 i DS2 na PC jakos mnie to nie dziwi, pisalem chyba nawet o tym w temacie ds3. 30 fps jak zwierze i masowe bitki z community > 60 fps i cziterzy, a teraz jeszcze sie okazuje ze bana Ty mozesz dostac, no litosci :yao:

Najgorsze chyba jest to że banują tych którzy wykorzystują błędy w grze a nie tych co naprawdę hackują.

Opublikowano

Ale w gta to nawet na konsolach byli hakierzy, spotkałem niejednego.

Opublikowano

-nieśmiertelność

-teleportacja

Konsole - gdzie nie tylko gracze ale i twórcy/admini i cała reszta jest upośledzona. 

Opublikowano

-nieśmiertelność

-teleportacja

- mati pomóż z tym bosem

- okej już się łączę

>wkracza ten koleś i zabija mi ludka 

>FROM banuje mi konto na online 

>no i choy no i cześć xD 

no ale :master: i 1080p & 60 fps na ULTRA

Opublikowano

Na PS4 czy na PS3, które było złamane na wszelkie sposoby? 

Opublikowano

PS3 jak zlamali to tez sie tego scierwa troche wysypalo, najgorzej bylo w Diablo i Codach. Najgorsze jest to ze temu typowi na streamie w komentarzach jeszcze dopinguja i dosc sporo osob to oglada :[

Wejsc, zglosic i wyjsc, polecam.

Opublikowano

wkladasz usb do konsolki z haxem i fruwasz taknieok?

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Na PS4 czy na PS3, które było złamane na wszelkie sposoby? 

Na trójce

Opublikowano

Na poprzedniej generacji tak było ponieważ jednak sporo graczy posiadało przerobione konsole przez co także gry były łatwiej hackowane. Na obecnej generacji na całe szczęście tego nie ma ale, jednak są glitche.

Aby było zabawniej, są i tacy którzy sprzedają hacki:

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Ale glitche wynikają z niedopracowania tytułów i ciekawskich graczy, a nie modyfikacji pliku aby być niezniszczalnym w multi. 

Opublikowano

Kumpel całe życie grał na PC, ale DS3 kupił na PS4, bo mówił, że już na przedpremierowych streamach widział jak facet grając na PC trafił na 3 cheaterów z jakimiś modami, że nic im zrobić się nie dało.

Opublikowano

po co w ogole chetowac w takiej grze jak DS3.

Sam dzieki bogu nie trafilem na zadnego, mimo 70h na liczniku.

Opublikowano

Kumpel całe życie grał na PC, ale DS3 kupił na PS4, bo mówił, że już na przedpremierowych streamach widział jak facet grając na PC trafił na 3 cheaterów z jakimiś modami, że nic im zrobić się nie dało.

tjaaaaaaaaa mityczne bugi i cheaterzy tylko czemu ja nie mogę na nic trafić a już prawie 40 h na liczniku w ds3 :)

Opublikowano

Bo grasz za mało. Kiedy granie w DS3 stanie się sensem twojego istnienia i będziesz miał +300h na liczniku, takie rzeczy mogą w(pipi)iać. Ja tak miałem w PESie, ale już mi przeszło.

Edytowane przez Gość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.