Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

JC3 still better than jakieś chińskie bajki dla gimbusów. :kaz: Już nie wspominam o mgsie, który skończył się na jedynce. 

Jake-Gyllenhaal-Head-GIF.gif

Co za raczysko.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

805_238108314.jpg

milcz gimbusie

Opublikowano

Wstrzyknę sobie tonę sterydów czy innego guwna i zobaczysz. :kaz:

Tak już odbiegając od walk niebieski przyjacielu gadam na ts z typowymi pecetowcami i jeden typ oznajmił, że order nie wygląda tak jak na pierwszych pokazach(potem jak obejrzał materiał z gamersyde to się z tego wycofał), u4 wygląda słabo i jedynie driveclub wygląda ładnie, ale deszcz w project cars wygląda lepiej.

Jak poprosiłem go, żeby znalazł lepiej wyglądającego exa na pc to szukał 10 minut na wikipedii po czym zrobił :frog: i na tym się skończyło. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Tymczasem szykuje się nowy ex na PC "Gayway" :dynia:

gaywaythumb-600x320.png

Jak tam Jaczes, rejwen i reszta blacharni, pieniążki już wpłacone na nowego eksa, tytany już się zapewne gotują, może będą sprzedawać w bundlu razem z

http://2.bp.blogspot.com/-9QTX1JjF15c/VPxjK5UQSTI/AAAAAAAAAzI/zVacAut3XTI/s1600/steamworkshop_webupload_previewfile_404111723_preview.gif

Te pc mastery racery to jednak są wariaty. :kaz:

Opublikowano

Przynajmniej jest co bundlowac, na PS4 przez 3 lata byłby 1 bundle

Z tymi samymi grami :kaz:

Opublikowano

Po symulatorze kozy i kąpieli ze starym, Gayway może jeszcze ostro namieszać. 

Opublikowano

Po symulatorze kozy i kąpieli ze starym, Gayway może jeszcze ostro namieszać. 

Nie zapominaj o mojej ulubionej grze:

UYwBBE.gif

Opublikowano

ta o romansie z drążkiem do zmiany biegów? 

edit: a rzeczywiście. jotpeg się wgrał post factum.

szanuję. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

kozacko ten gayway wyglada :D

Akcja z ksiedzem :obama:

Opublikowano

tylko symulator Prysznica z tatą.

Opublikowano

Bo prawda jest taka,ze wiekszosc posiadaczy ps4 ma wy(pipi)ane na eksy. Kupili konsole bo znajomy kupil,znajomy gra w cod to i on gra w cod,znajomy gra w bf4 to i on gra w bf itd. Zapytaj przecietnego posiadacza ps4 zeby wyminienil jednego eksa na ps4,to sie zapyta co to eks.

Reddit to jest kopalnia beki z :klapek:

ciziYQh.png

:D

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Przeciętny posiadacz ps4 byl bity w szkole.

Przepraszam, jest bity.

:kaz:

Opublikowano

No i co to niby ma udowodnić? Premierowa aukcja jednej gry vs aukcja założona trzy miesiące po premierze drugiej i jaranko, bo na pierwszej więcej się sprzedało? :dynia: Dno osiągnęliście dawno, a niedługo przebijecie się na drugą półkulę.

Opublikowano

Przeciętny posiadacz ps4 byl bity w szkole.

Przepraszam, jest bity.

:kaz:

Prawda, beka ze zyebów.  :obama:

Opublikowano

:obama:  :obama:  :obama:

:notbad:

Opublikowano

Nie wiem co jest w tym bardziej zalosne,fakt ze 12 studiow robi tego crapa czy fakt,ze ubiosft tak opisuje gosci z ubisoft kiev

With recognized expertise on PC...

R4kQjMp.jpg

Yeti,juz mozesz w sumie krecic beke jaki to (pipi)owy port pc bedzie mialo. 

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Chujowy port assassins creeda nazywa się po prostu assassins creed

Opublikowano

No i co to niby ma udowodnić? Premierowa aukcja jednej gry vs aukcja założona trzy miesiące po premierze drugiej i jaranko, bo na pierwszej więcej się sprzedało? :dynia: Dno osiągnęliście dawno, a niedługo przebijecie się na drugą półkulę.

Na premierowej aukcji BB nawet 50 kopii sprzedanych nie było na alledrogo.

Opublikowano

Po premierze BB wszystkie kopie były wyprzedane i używane latały po 300 złotych :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.