Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Gify najlepszym exem na ps4. :fsg:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Pewnie w multi ryse zagrywasz się do tej pory wraz z przyjaciółmi których poznałeś dzięki usłudze xbox live. xD

Opublikowano

Nie grałem w Ryse. Ogram jak będzie w GWG. Poza tym polecam przejrzeć temat Ryse by zobaczyć że Multi żyło swoim życiem, bo podobno jest miodne. Sonowcy wyścigowcy Orderek za 250zl, szybka sesja a potem do żyda żeby nie stracić. Rak rak rak.

Opublikowano

60 = 63

80 <<<<<<<<<<<<<<<< 81 = 92

I po co z tym w ogóle gadać?

Opublikowano

Hehe zabawny żart, ale dobrze wiesz że chodzi o kupy pokroju ryse czy sunset.

Pawcio bo się pogniewamy za sunseta.

Opublikowano

No w sunseta to bym pograł, ale to cw  :cool:   :lapka:

Opublikowano

Idź sprawdź czy Cie nie ma na Nikogo.

Idź się leczyć.

Opublikowano

Dzien za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, za dniem, klocicie sie, wy ruchane przez koncerny debile, O TE SAME 3 GRY :yao:

Tymczasem 3 gry to ja ukonczylem prze ostatni tydzien :yao:

No ale jarajcie sie konsolkami dla DZIECI.

Opublikowano

Na Xboxie jest wybór. W sumie cieszy mnie lemingowa popularność PS4. Zmusza to MS do konkurowania grami. Na one jest dzięki temu wybór w każdym gatunku. Nie to co na robakstation4, gdzie albo są raczaki albo jedna dobra gra na gatunek.

Proszę, wymień mi ten "wybór".

60 = 63

80 <<<<<<<<<<<<<<<< 81 = 92

I po co z tym w ogóle gadać?

Idź sprawdź czy Cie nie ma na Nikogo.

Ale riposta, godna bota. :yao:

Opublikowano

Fpsy: Halo i Titanfall + Multi.

Platformery: Max The Curse of Brotherhood i Ori + multiplatformy.

RPG: najlepszy konsolowy wiedźmin + multiki.

Racery: Sumilatorowa Forza 5 i arcadowe Horizon 2 + multiplatformy.

Ryse na które późną odpowiedzią jest order.

Nawet mi Was nie żal. Nie wymieniłem jeszcze wszystkiego ale nie będę kopał leżącego.

A jaka ma być riposta na kogoś kto prowadzi na nikogo świętą wojnę jako Jurass do tego zakłada alta jako Lem i pulsuje swoje posty. Przecież nawet jakby się starać to nie można upaść niżej niż taki klap, no ku.rwa NIE DA SIĘ :yao:

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Najlepszy konsolowy wiedźmin + multiki

Tę kategorię mogłeś sobie darować. Teraz klapy zayebią cię, wymieniając we wszystkich kategoriach multiplatformy lepsze niż na Xboksie.

Opublikowano

Gry z oceną 75 lub więcej (zielone) na meta:

- xbone - 73

- PS4 - 131

Zdaniem botów większy wybór dobrych gier jest na bonerze :dynia:

Opublikowano

Indory na lapku, ale Ori wymaga gówna rozmazanego? :yao: 

Opublikowano

przeciez wy nie gracie w indyki, tylko udajecie na potrzeby CW zeby wyjsc na troche mniejszych debili.

Opublikowano

Hehe zabawny żart, ale dobrze wiesz że chodzi o kupy pokroju ryse czy sunset.

Ale SO to Ty szanuj synek.

Opublikowano

Ale Velocity to ty szanuj.

Ma wyjść na Xbonie xd

Opublikowano

e

Fpsy: Halo i Titanfall + Multi.
Platformery: Max The Curse of Brotherhood i Ori + multiplatformy.
RPG: najlepszy konsolowy wiedźmin + multiki.
Racery: Sumilatorowa Forza 5 i arcadowe Horizon 2 + multiplatformy.
Ryse na które późną odpowiedzią jest order.

Nawet mi Was nie żal. Nie wymieniłem jeszcze wszystkiego ale nie będę kopał leżącego.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

wtrace sie tylko na sekundke, ze po patchu 1.07 wiedzmin na xone chodzi juz tak samo jak na ps4 czyli 900p vs 1080 czyli boty traca argument czyli najlepsza wersja konsolowa wieska na ps4

btw przy okazji skukalem te forum nikogo i ich CW xD wezyr naczelny bot w ich odpowiedniku CW, bol dupy blubera do ktorego to jego nowy dom i nawet zaczelo sie klocenie z jurasolemonem xD no i oczywiscie sylwian i jego posty kopiuj/wklej ktorej  skladni nawet sam nie rozumie, do tego ten starh mi sie tam przewinal 

no ku.rwa CW na kazdym forum konsolowym w polsce to praktycznie klotnie tych samych 10 osob xDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.