Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nie czaje dlaczego ludzie tak sie rzucili na najgorsza czesc batmana. Ledwo co dalem rade ukonczyc, zajelo mi to z 4 tygodnie, myslac, ze moze w koncu zmienie zdanie i niestety - nadal nie polecam!

Czyli tak samo jak ci wszyscy fani, przekrzykujący się kto ma więcej exów (no konsolowych exów) z oceną 70% na MC w imię wyboru i różnorodności. Potem człowiek odpala PS4, a tam wszyscy grają w Wiedźmina.

Mozliwe, ja tam zawsze wybieralem konsole przez pryzmat lepszych multiplatform, bo 90% czasu (jak nie wiecej) spedzam glownie z nimi.

5 postaci na krzyż

2cf6ply.png

Izi so 2013.

Stary - teraz to i tak juz nikt o tej bijatyce nie mowi ^^

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Mowiac nawet jak na standardy CW powaznie, odstawiając zwyczajową trollerkę na bok: ta gra wygląda tak siermiężnie, sztywno i nijako, ze szkoda gadac...PS3/X360 nie miałyby najmniejszych problemów,żeby sobie z nia poradzic...

Opublikowano

Fajnie, że już zapowiadają gry na PS4 na 2018 r. :P

Opublikowano

jeti dopisz do listy obok shenmue3, juz 2 exy na 2018 a na xbona co guwno hehe

Opublikowano

Czyli jednak trzeba kupić tego 3DSa.

Opublikowano

2016. Pomyliłeś się tylko o dwa lata. Brawo!

Opublikowano

2016. Pomyliłeś się tylko o dwa lata. Brawo!

W 2016 to może wyjdzie, ale na 3DS'a i to tylko w JP.

Opublikowano

Czyli co nowy DQ nie dla blacho-botow? Nie dziwi mnie to, jedni mają grę o geju, a drugim przez całą generację wystarczy strzelanie do krasnali. Dobrze, ze SE wspiera KONSOLE, a nie PLEBS bez gustu ściągając gry z torrentow.

Opublikowano

Batman Rakham Knight szóstą najlepiej sprzedającą się gierką roku (http://fortune.com/2015/07/23/top-10-selling-video-games-2015-so-far/). Dzięki, kurwa. Wspierajcie tego raka z jeszcze większym zapałem, to niedługo będziemy kupować dwa pierwsze levele niedorobionego tasiemca na premierę za 70 euro i season pass z pozostałymi levelami za drugie tyle.

Myślisz, że tak nie będzie :P

Gry wideo niedługo zaliczą regres i taka jest prawda.

Opublikowano

Trumna z napisem xbox one już ma tyle wbitych w nią gwoździ że nawet milion kolorowych krasnali i co roku cofanie czasu nie uratują tego złomu bez gier :kaz:

Opublikowano

Powiedział posiadacz ps3. :kaz:

Opublikowano

Batman Rakham Knight szóstą najlepiej sprzedającą się gierką roku (http://fortune.com/2015/07/23/top-10-selling-video-games-2015-so-far/). Dzięki, kurwa. Wspierajcie tego raka z jeszcze większym zapałem, to niedługo będziemy kupować dwa pierwsze levele niedorobionego tasiemca na premierę za 70 euro i season pass z pozostałymi levelami za drugie tyle.

To chyba tylko w USA.

Opublikowano

Czyli co nowy DQ nie dla blacho-botow? Nie dziwi mnie to, jedni mają grę o geju, a drugim przez całą generację wystarczy strzelanie do krasnali. Dobrze, ze SE wspiera KONSOLE, a nie PLEBS bez gustu ściągając gry z torrentow.

Ty lepiej YETI dostrzeż w swojej szklanej kuli kiedy wreszcie jakaś Yakuza ukaże sie w zrozumiałym języku to przestane rozpatrywać zakupu PS4 tj gunva obesranego bez gier inaczej jak w charakterze żartu kabaretu Paranienormalni :Coolface:

Opublikowano

raka mozna dostac od tych postow Yetiego

Opublikowano

To chyba tylko w USA.

w UK również czyli można przyjąć, że najwięcej w EU.

Opublikowano

raka mozna dostac od tych postow Yetiego

Kopiuj-wklej, a jeszcze wczoraj do mnie pisał, żebym przestał pisać ciągle to samo do niego. xDDD

Opublikowano

Wspierajcie tego raka z jeszcze większym zapałem, to niedługo będziemy kupować dwa pierwsze levele niedorobionego tasiemca na premierę za 70 euro i season pass z pozostałymi levelami za drugie tyle.

Brzmi jak Destiny.

Opublikowano

FF XV, KH 3, Shenmue 3, Last Guardian, Project Setsuna, Persona 5, tradycyjny i wysokobudżetowy jrpg DX XI, FF7R, Nier2, a na miesiącach pewnie DMC 5...

Co tu się odp.ierdala :obama:

Opublikowano

Cieszyć michę do gier w które się nie zagra.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

FF XV, KH 3, Shenmue 3, Last Guardian, Project Setsuna, Persona 5, tradycyjny i wysokobudżetowy jrpg DX XI, FF7R, Nier2, a na miesiącach pewnie DMC 5...

Były jakieś nowe przecieki? :banderas: Bo ostatnio nie jestem w temacie.

Opublikowano

Były jakieś nowe przecieki? :banderas: Bo ostatnio nie jestem w temacie.

Nie, ale kaman. Sam Itsuno praktycznie już to potwierdził :D

@Hum Zagram, oczywiście że zagram.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

:dafuq:

Opublikowano

Gdy dziewczyna kupi Ci konsolę?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

chinskie gierki wypuszczane tylko w Tybecie i to w 2022 nikogo

Mafia 3, Fallout 4, Doom 4 dziecccko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.