Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ja oddałem na gwarancji ps4 raz na premierę na szczęście do MM i wymienili na miejscu na nową sztukę (tylko gry musiałem oddać bo inny bundle :D  rok gwarancji się szybko skończył i od tamtej pory lekki stres bo konsole awaryjne. Odpukać na razie nic się nie stało albo podobno ps4 psuje się po zakupie xboxa :(

Co do gwary xboxa zarejestrowałem na stronie swoją konsolę. Wpisałem numer seryjny i napisało mi

11053405_1001952429844631_34950246553205

Gwarancja i serwis   MS >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> SONY

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ja sobie zainstalowalem Win10 i zmieniłem nick na XboxLive, to chyba drugi czy trzeci raz. Nie moge już, muszę zapłacić 35 zł, parsknąłem tak że monitor oplułem :dynia: :dynia: :dynia:

Mocny reminder tego jak konsolowcy są zapinani od tyłu bez mydła, przecież to jest absurd.

Edit: a nie sorry, można zmienić tylko raz xD

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Nie no spoko, facet przez 3 lata miał 3 PS4. Chu.j że od premiery minęło 1,5 roku.

3 po rok kazda, daje 3 lata... logiczne

Opublikowano

bieda w tym cw, brak gierek to kluca sie o gwarancje.........ide ogladac zeratula na youtube bo chlopak jednak bot cos od czasu do czasu spoko o destiny powie

Opublikowano

Mocny reminder tego jak konsolowcy są zapinani od tyłu bez mydła, przecież to jest absurd.

nie to nie jest absurd, to jest zabezpieczenie żeby sobie frędzle nie zmieniały nicka co tydzień, kiedy narobią trzody pod gamertagiem a potem jak gdyby nigdy nic wrócili na server już pod innym.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

po prostu na xboxie twoj gamertag cos znaczy a nie jak na blaszce 15 kont, gogi, stemy, sremy - na kazdym inny nick, osiagniecia i juz sam nie wiesz z jakim randomem masz do czynienia

Opublikowano

Wiesława pokaż swoją twarz.

Opublikowano

Ja sobie zainstalowalem Win10 i zmieniłem nick na XboxLive, to chyba drugi czy trzeci raz. Nie moge już, muszę zapłacić 35 zł, parsknąłem tak że monitor oplułem :dynia: :dynia: :dynia:

Edit: a nie sorry, można zmienić tylko raz xD

A na pc jest inaczej? World of warcraft czy battlenet?

Opublikowano

pewnie Adi robił eksperyment jak Wiesława i chciał zmienić stworzonego dla beki nicka Bożenka_PL

Opublikowano

No Ci pecetowcy to są takie śmieszki hihi.

Opublikowano

Wyszły wyniki finansowe tego kwartału od Sony.

I wiecie co?

PS4 w tym kwartale sprzedało się lepiej niż Xbox One, Xbox 360, Wii U, Wii i 3DS... razem wzięte. 

S Z T Y W N I U T K A  D O M I N A C J A

Opublikowano

a gier ile się sprzedało?

Opublikowano

Ja sobie zainstalowalem Win10

Abonament na pasjansa w Win10 wykupiony?

windows-10-hidden-solitaire-fees-1005983

Mocny reminder tego jak pecetowcy są zapinani od tyłu bez mydła, przecież to jest absurd.

Opublikowano

Bez jaj ze W10 jest tak obłozony mikropłatnosciami. To ja pozostaje przy swoim W7

Opublikowano

SYMULATOR RANDKI Z GOŁĘBIEM, TYLKO SONY, #4THEPLAYERS

Opublikowano

reklama w pasjansie kolejny gwozdz do trumny xboxa

Opublikowano

Niestety... co gorsze maja to samo wprowadzić na Onie, by choc troche sie odbic od dna.

Edytowane przez easye

Opublikowano

co izi maja wprowadzic? pasjansa? reklamy do pasjansa? czy moze reklamy podczas meczu w girsach?

Opublikowano

Ale przecież obecna konsola Sony nie musi mieć gier by być lepsza od konkurencji. Każdy klapouszek Ci to powie.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

w sumie ms odbił się od dna w dniu gdy izi wybrał ps4 zamiast xbona :kaz:

Opublikowano

Izi nic nie pisze, szkoda troche ze pielegniarka jednak na czas nie dostarczyla tabletek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.