Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

W kwestii Persony nic się nie zmieniło - USA i Japonia dalej 2015. Wersja europejska bez daty premiery i zapewne do tego odnosi się reklama w brytyjskim magazynie, no ale proszę was, boty jedne, mamy XXI wiek i kto chce ten zagra :reggie:

To jak wyjaśnisz informacje, że Atlus nie zaczął pracować nawet nad lokalizacją gry?

Nie no bez jaj. W takim wypadku to nawet 2016 stałby pod znakiem zapytania :/

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

xDddddd jak zwykle w kraju plejstejszonowym "w przyszłym roku bedzie mega"

To jest akurat smutne, że kogoś jara w co będzie grał za X czasu, a jak to X mija, to się okazuje, że min. połowa projektów skasowana, opóźniona, 90% z tego co wyjdzie okazuje się gierkami na max 7 (te słynne powroty SONY do znanych marek i nowe IP) i jeden świetny tytuł do grania (TLOU, Blood)  przez najbliższe lata oczekiwania czegoś co nie będzie najwyżej przeciętne. Oczywiście czasów z zbioru X (zwykle określane jako "rok kalendarzowy")  jest więcej, bo jak się kończy X1, to się zaczyna X2, X3, X4, wieczny orgazm. Serio, jak by podsumować klaperstwo, to niekończące jaranie się przyszłością ( i to od początków CW) to jest wspólny mianownik chyba każdego miłośnika SONY, nie przypominam sobie żadnego przedstawiciela tej kasty, który pisałby "ej, ale nie podali konkretnej daty premiery, do tej pory zrobili 2 gry, w obie nikt nie grał, a teraz biorą się za legendarne IP od SONY, no nie wiem...". Oczywiście, jak człowiek widzi listy YETIego i w sumie nie wie za bardzo o co chodzi, to sobie może pomyśleć "wow, 22323 gier zapowiedzianych jako exy na PS4 w 2015 z czego 22320 będzie min na 7/10 ", ale jak sobie przestudiuje poprzednie jego wpisy z lat 2014, 2013, 2012 itd., to te liczby wyglądają identycznie, podobnie jest z tytułami wydanymi i ogranymi przez YETIego.

ale przyszłość ps4 i lata 2017-2018 to ty szanuj, bo będzie grane!  Lista crapów yeti'ego nie może kłamać.

Opublikowano

Ten chinczyk niezle zrobil w bambuko fanow serii shenmula czy chuj wie jak sie nazywa ta chinska bajeczka, najpierw wydoil pinionzki od naiwnych smerfow a potem oglosil ''prace nad gra dopiero sie rozpoczynaja'' i jeszcze podali wstepna date na koncowke 2017 a wiadomo jak jest z tymi wstepnymi datami na przykladzie  uncharteda,remastera ratcheta and clanka i innych rakow od krawaciarzy.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

To jak wyjaśnisz informacje, że Atlus nie zaczął pracować nawet nad lokalizacją gry?

Kolejna rewelacja wyssana z brudnego palca? Wchodzę na stronę Atlusa, widzę 2015 i nic innego mnie nie interesuje. Albo przedstawisz mocniejsze źródło, albo się goń. Ja ci nic wyjaśniać nie muszę.

Opublikowano

Jak juz Persona 5 wyleciala to jest normalnie anihilacja PS4 w 2015 :P

Cytuję dla beki.

Opublikowano

Kolejna rewelacja wyssana z brudnego palca? Wchodzę na stronę Atlusa, widzę 2015 i nic innego mnie nie interesuje. Albo przedstawisz mocniejsze źródło, albo się goń. Ja ci nic wyjaśniać nie muszę.

Yu Namba, Senior Project Manager na temat lokalizacji

I’m not sure how it’s going to be with Persona 5 honestly

http://www.siliconera.com/2015/07/20/localizing-persona-an-interview-with-atluss-yu-namba/#dClGWRoz7OHjyxJi.99

A teraz idź stąd przegrywie tam skąd Pandy nie wracają, tak jak wtedy co pitoliłeś że nie mam konsol Sony - dostałeś zdjęcia to nawet nie odpisałeś, tylko od razu zmieniłeś temat.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ale remaster ratcheta to będzie raczej rewelacja, takie 92% I to mimo wyjścia na trójnogę

Opublikowano

No Man's Sky jest TBA, a nie TBA 2016 

Czyzby kolejny ex na 2017?

Opublikowano

Ten chinczyk niezle zrobil w bambuko fanow serii shenmula czy chuj wie jak sie nazywa ta chinska bajeczka, najpierw wydoil pinionzki od _naiwnych smerfow a potem oglosil ''prace nad gra dopiero sie rozpoczynaja'' i jeszcze podali wstepna date na koncowke 2017 a wiadomo jak jest z tymi wstepnymi datami na przykladzie uncharteda,remastera ratcheta and clanka i innych rakow od krawaciarzy.

Rozumiem że mieli zacząć tworzyć grę zanim się dowiedzieli, że dostaną wsparcie finansowe.

Opublikowano

Myślisz Figaro, że Sony zgodziło się finansować grę dzień przed E3? 

Opublikowano

O czym Ty pizgasz, (nene)eq. Ja mówię o KS, a nie tej udawanej pomocy Srony.

Opublikowano

Niebawem Soma, UD, MGSV, Fallout4, Amplitude (fuck yeah!!!) SW:B, Alienation, a 2016 zaczynamy od U4, SFV, Ratchet, później Wild, Rime, NMS, Horizon, FF XV lub VII, Dreams, czy też mesjasz generacji TLG.

Już nie wspomnę o nowym ip Sucker Punch, Quantic Dream czy GoW IV i tej tonie japonszczyzny jak DQ, Nier2, Persona5 czy klasyczny jrpg o Tokyo Factory.

:banderas:

Tylko Sony, dominacja jak za czasów PS2. A u botow co tam? QB na 10h i FH cofni czas trzeci raz? :yao:

Opublikowano

Hahaha :dynia: Starh, sieroto, miało być lepsze źródło, a ty wyskakujesz z grubą nadinterpretacją połowy zdania z obszernego wywiadu z kolesiem od podpisywania czeków dla voice actorów :kaz:

Myślisz Figaro, że Sony zgodziło się finansować grę dzień przed E3? 

Bez sukcesu na Kickstarterze Suzuki żadnej kasy by od Sony nie dostał, a poza tym pewnie i tak rozchodzi się o marketing, jak z większością indyków u Sony, a nie pomoc w developingu.

Yeti - ogarnij się! Rime na 100% w tym roku, a NMS na jakieś 90.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Zapomniałem o dlc do daru od bogów, Bloodborne. Boty całkowicie na kolanach.

:obama:

Yeti - ogarnij się! Rime na 100% w tym roku, a NMS na jakieś 90.

Mam nadzieję, ze wywalą na przyszły, w tym roku starczy mi MGSV, Amplitude (fuck yeah!!!), Alienation, Fallout i SW. Wszystko w FULL HD na moich 55 calach :fsg:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Niebawem Soma, UD, MGSV, Fallout4, Amplitude (fuck yeah!!!) SW:B, Alienation, a 2016 zaczynamy od U4, SFV, Ratchet, później Wild, Rime, NMS, Horizon, FF XV lub VII, Dreams, czy też mesjasz generacji TLG.

Już nie wspomnę o nowym ip Sucker Punch, Quantic Dream czy GoW IV i tej tonie japonszczyzny jak DQ, Nier2, Persona5 czy klasyczny jrpg o Tokyo Factory.

:banderas:

Tylko Sony, dominacja jak za czasów PS2. A u botow co tam? QB na 10h i FH cofni czas trzeci raz? :yao:

Najbardziej realne z tej listy wydaje sie to

Dreams (Marzenia)

ale to w sumie bez zmian od 2005.

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Z Shenmue 3 to w ogóle będą jaja za 2 lata. Zebrali 6 mln, a "cele" były wyznaczone do 11 mln - jeśli ktoś myśli, że za 3-4 mln planowali zrobić całą grę, a za całą resztę dodatkowe lokacje, wersje językowe czy inne pierdoły, to czeka go niemiła niespodzianka gdy gra już wyjdzie, jak się okaże, że producent w rzeczywistości spodziewał się, że te 10+ mln zbierze z palcem w bucie.

Opublikowano

Zeratul ujrzał koniec x-złomu w 2016. Dostaniecie na otarcie łez ten japoński Sceb coś tam, który żadnego bota, i wypad na pclab.

Opublikowano

O czym Ty pizgasz, (nene)eq. Ja mówię o KS, a nie tej udawanej pomocy Srony.

O czym ty pizgasz stulejarzu.

Na KS zebrali 6mln chyba a to było tylko badanie rynku, bo Sony tak czy tak przecież zaoferowało budżet na zrobienie gry. 

Inaczej by nie zapraszali twórcy na swoją konfę i nie robiliby z tego konsolowego exa. 

Tylko znając życie to wyjdzie z tego kopalnia beki i gra zbierze średnia na poziomie dc. xd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Zeratul ujrzał koniec x-złomu w 2016. Dostaniecie na otarcie łez ten japoński Sceb coś tam, który żadnego bota, i wypad na pclab.

YETI dziecko z biedaszybu... w chwili gdy ty na swoim 55 calowym TV ogladasz materialy promocyjne Sony, posiadacze Xboksa One cioraja w najlepsze tytuly tej generacji.

Opublikowano

xDDDDDD

Przyznaje, do(pipi)ales mocno.

Tę najlepsze tytuły, to twitch, yt czy pizza?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

O czym Ty pizgasz, (nene)eq. Ja mówię o KS, a nie tej dudawanej pomocy Srony.

O czym ty pizgasz stulejarzu.

Na KS zebrali 6mln chyba a to było tylko badanie rynku, bo Sony tak czy tak przecież zaoferowało budżet na zrobienie gry.

Inaczej by nie zapraszali twórcy na swoją konfę i nie robiliby z tego konsolowego exa.

Tylko znając życie to wyjdzie z tego kopalnia beki i gra zbierze średnia na poziomie dc. xd

Noo nie. Mylisz się. Przykro mi. Sony jasno określiło swój związek z shenmue 3. Promocja typu konfa nd e3 oraz pomoc developingu wersji na ps4.

Opublikowano

No to bedzie poziom Ordera przy 10-krotnie mniejszym budżecie niż poprzednie czesci. XD

W ogole beka z yetiego. Wczoraj pisal, ze nie bedzie gral w S3 bo to zapoczatkowalo rak jakim jest qte ale podnieta UD trwa. XDDD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mhhmmmm uwielbiam zapach obs.ranych xbotów 

Polskie modelki w Dubaju będą miały konkurencje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.