Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

oraz gorszy framerate z powodu nie wyrabiania full hd

i 15 osób na serwerach MGO3

tak mówię ja

xD

Sorry ale na xboxie mamy lepsze gry multi, a nie chińską patologie którą na siłę trzeba się jarać, nie mówiąc już o tym że i tak serwery wam śmigać nie będą xD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

na xboxie masz wszystkie multiki ograniczone do sebixowatego run n' gun

na ps4 taktyczne myślenie, płynne przejścia ze stealth w open fire i działania drużynowe, gdzie ostatni gracz na mapie ogrywa cały wrogi team like a boss  :banderas:  

DAT pluszowy psiak odwracający uwagę strażników at 2:14. Czy może być coś bardziej zayebistego w grze video??? 

Opublikowano

na ps4 taktyczne myślenie, płynne przejścia ze stealth w open fire i działania drużynowe, gdzie ostatni gracz na mapie ogrywa cały wrogi team like a boss  :banderas:  

Już to widzę jak gimbusy będą taktycznie myśleć. xD

Parcie do przodu aby szybko.

Tak będzie.

To samo w nowym RS: Siedge. Jak grałem w alphę to rundy trwały 30-45 sekund, wszyscy lecieli na pałę. 

Opublikowano

DAT pluszowy psiak odwracający uwagę strażników at 2:14. Czy może być coś bardziej zayebistego w grze video??? 

chowaniem sie w kartonie i udawanie laski rowniez sie jarasz ? xD 

Opublikowano

Już to widzę jak gimbusy będą taktycznie myśleć. xD

Parcie do przodu aby szybko.

Tak będzie.

To samo w nowym RS: Siedge. Jak grałem w alphę to rundy trwały 30-45 sekund, wszyscy lecieli na pałę. 

Co ? juz byla alpha nowego RS ? Kurde,przegapilem.

Opublikowano

Była na PC, wysyłali randomowo do osób, które się zgłosiły. 

Opublikowano

MGO jak się jaram jezusiu, forumowa ekipo CZEKAM.  :banderas:

Opublikowano

@suteq 

w MGO i MGO2 nie dało się grac na pałę. szczególnie że te multi opierały się w takim samym stopniu na fragowaniu co na steath. 

w drużynowe popierdalnie z drabiną sam grałeś, to wiesz że latanie na pałę i bezmyślne używanie broni bez tłumików tylko zdradzało pozycję twoją i drużyny (o ile ofkors miało się resztki inteligencji by poruszać się blisko ich). w MGO3 będzie tak samo. 

Opublikowano

Ja po prostu wiem jak wyglądają drużynowe gry z randomami(a nie każdy gracz będzie miał ekipę). To jest patologia.

I w MGO jeśli nie będziesz miał zgranej, stałej ekipy to możesz w ogóle nie zaczynać grać, bo gra zapewne przysporzy tylko masę frustracji przez debilnych teammatów.

To samo jest z CSem, z lolem, tlou, z każdą grą gdzie zwycięstwo zależy od drużyny i zgrania.  

Już pomijam trolli bo ich to też od zayebania jest. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

dlatego gra się z minimum dwójką ogarniętych znajomych, albo na playlistach gdzie nie ma drużyn i wiesz że nie spotkasz full teamu z micami 

problem solved  :dunno:

Opublikowano

Takie multi jak Evolve, L4D, Coop w Splinter Cellach czy ten MGO ma sens tylko i wyłącznie ze zgraną ekipą. Randomowe wchodzenie na serwery to patologia.

Opublikowano

akurat najbardziej taktyczne i wymagające myślenie multiplayery to domena xboxa: gears of war i halo, playstation to wiadomo kał of djuti, destiny i kampienie w czołgu w battlefieldzie.

Opublikowano

Tę twoje Girsy i gejlo pod względem taktycznym i zespołowych zjada TLoU.

Opublikowano

Ostatnio przechodziło mi przez myśl, żeby kupić EA Access na miecha i pograć w bfa, ale się rozmyśliłem. Nie będę brudził GT takim ścierwem. :obama:

Dobrze, że mgs już za 2 dni. No, ale to tylko 2h grania. :frog:

Ale w coś bym kurna pograł na tym klocu.  :frog:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

chowaniem sie w kartonie i udawanie laski rowniez sie jarasz ? xD 

Dwaj sprawcy zamachu na satyryczny tygodnik „Charlie Hebdo”, którzy zabarykadowali się w drukarni w miejscowości Dammartin-en-Goele na północny wschód od Paryża, nie zdawali sobie sprawy, że nie są sami w budynku – podały francuskie media. Terroryści zginęli podczas szturmu oddziału terrorystycznego. (...) Według telewizji BFM-TV mężczyzna ukrył się w kartonie i przez kilka godzin przekazywał dokładne informacje siłom bezpieczeństwa.

http://www.tvp.info/18375553/ukryl-sie-w-kartonie-i-informowal-policje-terrorysci-nie-wiedzieli-ze-ktos-jeszcze-jest-w-drukarni

kiedyś chowanie w kartonie, albo udawanie laski może ci uratować życie. szanuj.

Opublikowano

2h grania w 720p, 720p w 2015 roku.

xDDD

Nie śmiej się z karola, to nieładnie zważywszy, że obaj jesteście z jednego obozu. 

Opublikowano

Zapraszam teraz, jak ludzie już wiedzą jak należy grać w to multi. Po premierze to 3/4 graczy biegalo po mapie jak w jakimś CoD.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Zapraszam teraz, jak ludzie już wiedzą jak należy grać w to multi. Po premierze to 3/4 graczy biegalo po mapie jak w jakimś CoD.

nic dziwnego, dla klapersów jakikolwiek multiplayer który nie był codem to bylo coś nowego.

Opublikowano

2h grania w 720p, 720p w 2015 roku.

xDDD

Nie śmiej się z karola, to nieładnie zważywszy, że obaj jesteście z jednego obozu.
Karol to gra na konsoli z 2006 roku, gdzie wychodziły również gry w full hd i 60fps (Wipeout), ty grasz na konsoli z 2013 roku, gdzie wychodzą gry w 720, 800, 900, a full hd i 60fps, to może jest w kalimbe. Jedyny godny tytuł, to racer do ogrania również na x360. Po dwóch latach, czaisz typie!!!1 xDDDDDDDD

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ostatnio przechodziło mi przez myśl, żeby kupić EA Access na miecha i pograć w bfa, ale się rozmyśliłem. Nie będę brudził GT takim ścierwem. :obama:

Dobrze, że mgs już za 2 dni. No, ale to tylko 2h grania. :frog:

Ale w coś bym kurna pograł na tym klocu.  :frog:

BF4 to tak patologiczna gra, że spokojnie mogłaby być exem na PS4. Też czekam na MGSa w sobotę  :)

Edytowane przez chris85

Opublikowano

PS3 zostało posłane do piachu w momencie premiery PS4 (10 letnie wsparcie kur.wy!)

a ile beki było z "ukatrupienia" X360

tymczasem na PS3 już tylko stabilność co jakiś czas zsyłają

Opublikowano

no persona, tales of, oraz nowe projekty tri ace i wannilaware w 2016, więc beka z ukatrupienia 360tki w toku :pawel:

Opublikowano

niesamowite jest to ze klapeusze mimo uplywu lat wciaz daja sie robic jak male dzieci w zapowiedzi nowych projektow gier ktore wyjda za rok xD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.