Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nie ograć MGS 1-3 :facepalmz:

Tak bardzo gardzę.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie ograć MGS 1-3 :facepalmz:

Tak bardzo gardzę.

Ograłem tylko jedynkę, bo nie wyrobiłbym z tym chu.jowym sterowaniem dwie następne części.

Opublikowano

Deal z Gearsami fajny. Wszystko niby z nim cacy, ale dwie kwestie:

1) czemu GoW: Ultimate Edition działa na XOne w 30 fps i generalnie wygląda po remasteringu jak "dwójka" z X360 (2008)?

2) cztery Girsy z X360 na emulacji pójdą, tak? No ale Eurogamer dowiódł, że ta konsola emuluje poprawnie te gry z X360, które poszłyby i na komórkach. Jak przy wymianach ognia w Mass Effect fps leci do 15, to już widzę, co się będzie w starych GoW-ach działo  :gayos:

Opublikowano

no ale gow 3 remaster na ps4 goty mimo że to tylko trójeczka xd

Opublikowano

Moja wiedza o serii MGS zaczyna sie i konczy na tym ze jak ktos obrazi MGS2 to wpada tutaj raven i chce wszystkich zayebac. Czy w takim wypadku jest sens grania w MGS5? Prosze tylko o powazne odpowiedzi.

Opublikowano

Duzo osob kupilo Kratosa w ogole ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

No. Wystarczyło w GoW III 1080p/60fps, żeby remaster z PS3 wyglądał lepiej niż KAŻDY ex z XOne  :exact:

Opublikowano

1) czemu GoW: Ultimate Edition działa na XOne w 30 fps i generalnie wygląda po remasteringu jak "dwójka" z X360 (2008)?

prowo czy....?

god of war 3 na ps4? dalej żaden ex na szambie4 nie przebił startowego tytułu jakim jest Ryse, takie są fakty  :) 

Opublikowano

GOW: ULIMATE EDITION DZIAŁA W SINGLU W 30 FPS!!!

Interestingly,only the multiplayer component will run at 60fps, whereas the single-player campaign is limited to 30fps.

60fps jest w multi, którego mapy w remasterze są brzydsze niż w oryginale.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

tryharduj dalej Kasias

dzisiaj robię kolejne podejście do MGS1 (poprzednio wykończyły mnie wielogodzinne rozmowy przez codec, nie wiedziałem również, że przeciwników da się ogłuszać) 

Opublikowano

Gamescone sie jeszcze nie zaczal a kasiasowi juz dupa peka bo dali kilka gierek z 360 xd

Opublikowano

Ma dupa? O to?

lrM7evB.jpg

:rep_down:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No a pokaz teraz jak wygladaja mapy multi w Drejk Collection xd

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Oho wyje.bany redaktorek ppe ma bul dupy znowu. xD

Mgs:GZ dobry. Wlasnie leca napisy koncowe. Ta muzyka w creditsach. :banderas:

Opublikowano

GOW: ULIMATE EDITION DZIAŁA W SINGLU W 30 FPS!!!

Interestingly,only the multiplayer component will run at 60fps, whereas the single-player campaign is limited to 30fps.

60fps jest w multi, którego mapy w remasterze są brzydsze niż w oryginale.

o to tak samo jak anczarted 4 na ps4

Opublikowano

No a teraz popatrz na grafikę w Uncharted 4 i tym demasterze girsków :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

Oj jak boli klapiszczy ten remaster girsów. W dodatku dodają 4 części z X360 za darmo, a kuboty z chin serwują klapiszczom jedną 5-letnią singlową grę w podciągniętej rozdziałce za 150zł. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No a teraz popatrz na grafikę w Uncharted 4 i tym demasterze girsków :dynia: :dynia: :dynia:

no a teraz popatrzmy na to w jakie exy pogram do konca roku na xbox one, a jakie na ps4 :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

Mgs:GZ dobry. Wlasnie leca napisy koncowe. Ta muzyka w creditsach. :banderas:

Moja wiedza o serii MGS zaczyna sie i konczy na tym ze jak ktos obrazi MGS2 to wpada tutaj raven i chce wszystkich zayebac. Czy w takim wypadku jest sens grania w MGS5? Prosze tylko o powazne odpowiedzi.

(pipi)a mgsa odkrywajo w 2015...

@haven

Sens jest, mozesz sobie poczytac na wiki o wydarzeniach z MGS3 i PW i bedziesz wiedzial wszystko co musisz przed Vtka, fabula w nich nie byla specjalnie zawila jak w 2-4 gdzie nanomaszyny wszystko spyerdolily.

PS. MGS3 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> MGS2 :cool::lapka:

Opublikowano

granie w MGS5 bez znajomosci fabuly poprzednich czesci jest gorsze niz granie w wiedzmina3 bez znajomosci ksiazek, u redow uciekna ci smaczki i nawiazania, u kojimy po pierwszej cutscenie nie bedziesz wiedzial co/gdzie/jak/ z kim

Opublikowano

PS. MGS3 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> MGS2 :cool::lapka:

Chyba chciałeś napisać MGS3>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>góvno oberane>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>mgs2  8)  :lapka:

Opublikowano

O chvj Ci chodzi panie Miyagi? :usmiech::lapka:

No nie ma gorszej części niż mgs2. To jest niezaprzeczalny fakt. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

mgs2 konczy sie na tankowcu, potem juz tylko przerost formy nad trescia z backtracingiem dla hipestow i wegan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.