Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

GOW: ULIMATE EDITION DZIAŁA W SINGLU W 30 FPS!!!

Interestingly,only the multiplayer component will run at 60fps, whereas the single-player campaign is limited to 30fps.

60fps jest w multi, którego mapy w remasterze są brzydsze niż w oryginale.

o to tak samo jak anczarted 4 na ps4

Porównywać najładniejszą konsolową grę do remastera zrobionego tak, że wygląda gorzej niż Girsy 3 z X360 (2011 r.)? Bez honoru do CW to to przyszło!

Edytowane przez Kasias

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

@bansai

Tak wiem, ale lubie grac w gry w kolejności w jakiej się ukazywały bo wtedy naprawdę czuć ewolucje jaka nastąpiła i dokładnie widać wszystkie zmiany, jara mnie to bardziej

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Tak wiem, ale lubie grac w gry w kolejności w jakiej się ukazywały bo wtedy naprawdę czuć ewolucje jaka nastąpiła i dokładnie widać wszystkie zmiany, jara mnie to bardziej

No to tak jak mowie, MGS2 skonczyles wraz z tankowcem, wez chociaz odpal te 3jke, no wez :cool:

Opublikowano

@kubuś

trójka działa się 50 lat przed jedynką. tylko one pozwalają wskoczyć do uniwersum bez większych problemów

uwaga rozwiązuje sprawę mgs2 vs 3

fabuła mgs2 > mgs3

scenariusz mgs3 > 2

no chyba że usypianie gracza aż do epizodu z Amesem też było częścią S3 

mam nadzieję że pomogłem. a jeśli ktoś wyjedzie mi z bossami bez backstory, to niech zrobi rozbieg w ścianę i powtórzy to samo o kwartecie The Boss, The Sorrow, Volgin, młody Ocelot. :neweel:

Opublikowano

Kubson tylko ostrożnie z tą trójką, robią z niej mesjasza, a jest bardzo przewidywalna i w ogólnym rozrachunku tylko dobra. Im bardziej mu hajpujecie tym gorzej ją odbierze.

Opublikowano

No ale powiedz mi (nie)kochany jak ja mam w ogóle grać w te mgsy, jeśli mają tak nieszczęsne sterowanie? Pograłbym w piątkę, bo przypomina mi stare Delta Force 1 i 2 z tą wolną infiltracją obozów przeciwnika, no ale jak grać w siedemdziesiątą ósmą część serii, jeśli ograłem tylko jedną  z poprzedni siedemdziesięciu siedmiu. ;[

No i te półgodzinne rozmowy przez codec z obowiązkowo trzema postaciami, tj. starszy dowódca jako father figure, atrakcyjna pani koordynator plus podteksty seksualne, no i nerd-naukowiec w okularach. Z dwójką wytrzymałem 15 minut, z trójką chyba też.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

no ale jak grać w ...

Normalnie, wkladasz i grasz :cool:

Opublikowano

swoją drogą to Roger i spółka musieli mieć nieźle nasrane w bani że takiego sonysilamistę jak Kasias przyjęli do redakcji.

To kasia S. pisze dla PE? :dynia:

Niszczator redakcyjnych światów

xDDDDD

jak dobrze, że PE przestałem kupować już jakiś czas temu

nie, chodziło mi o ppe.pl

Opublikowano

Kubson tylko ostrożnie z tą trójką, robią z niej mesjasza, a jest bardzo przewidywalna i w ogólnym rozrachunku tylko dobra. 

rzeczywiście wszyscy przewidzieli że

Ewa będzie chciała zabić BB, ale nie zrobi tego wyłącznie z powodu obietnicy złożonej The Boss, a Ocelot okaże się łamaczem kodów, który miał się z nim spotkać

^_-

Im bardziej mu hajpujecie tym gorzej ją odbierze.

no w sumie masz right 

@mate5

odpuść 1 i 2. w 3 "półgodzinne" rozmowy przez codec mają miejsce prawie wyłącznie w prologu. dalej gameplay wygląda następująco: 5-7 min scenki - 4-6 lokacji do pokonania na kilka sposobów na +/- 40-60 min i tak dalej z kilkoma wyjątkami. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

MGS3 poza poczatkowymi gadkami ktore wprowadzaja nowe postacie ma praktycznie perfekcyjny pacing.

Opublikowano

Jak w ogóle można bronić tego (pipi) zwanego destiny...

Opublikowano

MGSy > Splinter Cell > okna > pasy > Iza Malysz > MGS2 :lapka:

MGS2/MGS1>MGS3> Metal Gear Rising> MGS4

Kto nie szanuje i szydzi z MGS2 ten piz.da.

Nie jest to produkcja dla niższej klasy, ot co.

:sir:

A MGS V prawilnie premiera na PC tego samego dnia co na kąsole. Będzie kupowane na premierę, ale jak znam życie dopiero po trzech patchach gra będzie grywalna na każdej z platform docelowych, więc jeden ch,uj.

Opublikowano

Kubson tylko ostrożnie z tą trójką, robią z niej mesjasza, a jest bardzo przewidywalna i w ogólnym rozrachunku tylko dobra. 

rzeczywiście wszyscy przewidzieli że

Ewa będzie chciała zabić BB, ale nie zrobi tego wyłącznie z powodu obietnicy złożonej The Boss, a Ocelot okaże się łamaczem kodów, który miał się z nim spotkać

^_-

Im bardziej mu hajpujecie tym gorzej ją odbierze.

no w sumie masz right 

@mate5

odpuść 1 i 2. w 3 "półgodzinne" rozmowy przez codec mają miejsce prawie wyłącznie w prologu. dalej gameplay wygląda następująco: 5-7 min scenki - 4-6 lokacji do pokonania na kilka sposobów na +/- 40-60 min i tak dalej z kilkoma wyjątkami. 

MGS3

Obóz przeciwników, skradam się, nie widać mnie, alarm.

Splinter Cell 1-4

Obóz przeciwników, skradam się, nie widać mnie, nie ma alarmu.

MGS2

pier.dolę się ze sterowaniem przy opieraniu się o ścianę, ruszam gałką o 8 stopni, snake wychyla łeb ponad osłonę, widać mnie, alarm

Splinter Cell 1-4

przyleganie do ścian jest intuicyjnie, przeciwnicy zauważają mnie tylko z mojej winy

Rachunek jest prosty.

Opublikowano

w sumie gdyby zamiast formuły szczelankowego mmo z fabułą której nie ma twórcy poszli w mix kampanii Halo i elementów action rpg na +20h, to byłaby petarda

jaime_jones_02.jpg

Destiny-concept-6.jpg

bungie_update_16.jpg

nie no lepiej było doyebać robocików i ponazywać je Goblin, Wizard, Knight :yao:

marnotrawstwo dobrego gunplaya. 

@mate5

MGS3

przeszedłem ją z 10 razy, w tym bez żadnego alarmu i zabicia. o czy ty mówisz...

Opublikowano

@mate5

MGS3

przeszedłem ją z 10 razy, w tym bez żadnego alarmu i zabicia. o czy ty mówisz...

Używam chu.jowych argumentów, żeby ''wygrać'' bezsensowną potyczkę o wyższości jednej serii gier video nad drugą.

Opublikowano

Zaufani forumowicze mówili, że Destiny to wydmuszkowy grindfest z ładną muzyką i dobrym gunplayem. To jak to jest.

Opublikowano

jechac po destiny, nie majac o grze pojecia... takie slabe

Bronić największego wała na tej generacji... takie słabe

Opublikowano

@mate5

- google - youtube - Critical Close-up: Metal Gear Solid 3 - by bunnyhop - fragment poświęcony samemu gameplayowi od 6.25-26.25 (bez spoilerów). 

podkreśłmy że to wypowiedź krytyka sony, cinematic experience i dzisiejszych trendów w gameplayu  :newell:

@zeratul

wiem tylko tyle że będąc głównie graczem singlowym w życiu bym jej nie kupił, po znużeniu pierwszą 1h i oglądaniem niekończących się fal tych samych nudnych przeciwników, którzy za choy nie chcieli się kończyć zaorać takie pipafy.

Opublikowano

MGS na horyzoncie (dodatkowo dyskusja w cw) więc zacząłem grać w PW (jedyna część, której nie przeszedłem) i mam takie pytanie - czy ktoś może mi powiedzieć, co ty su się od(pipi)ało, bo gra jest po prostu słaba... Nie wiem może gierka mnie jeszcze przekona do siebie.

Mam nadzieję, że 5 będzie mieć klimat poprzednich części z dużych konsol.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

To po co się męczysz? Nie graj w dziadostwo i tyle. To jest hobby i ma sprawiać przyjemność. Klapy nie ograły nigdy żadnego Wiedźmina i dla nich trójka, to gra życia, więc po co Tobie wiedzieć, gdzie i z kim ruka się Snejk?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.