Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

sprawdźcie tą listę zapowiedzianych gier, nie wiedziałem, że SONY zapowiedziało już takie tytuły jak GRAN TURISMO 7, TLOU 2, GOD OF WAR IV 

to chyba znowu jakaś tajna lista Yetiego.

O GT7 Yamauchi od dawna mówi w oficjalnych wywiadach, nowego GoW'a potwierdził Cory Balrog na PSE pod koniec zeszłego roku, a z TLoU 2 wysypał się Nolan North.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Po E3 mogą spać spokojnie, Last Guardian (ps3 w full hd xD) Rimejk FF7 który ma się sporo różnić od pierwowzoru i Shenmue 3 za 4 lata więc po co oni mają sobie jakimś GC dupę zawracać.

No a Bony z 343 mówiła, że to ma być nowa trylogia Halo więc ja dopisuję Halo 6 i 7.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

sprawdźcie tą listę zapowiedzianych gier, nie wiedziałem, że SONY zapowiedziało już takie tytuły jak GRAN TURISMO 7, TLOU 2, GOD OF WAR IV 

to chyba znowu jakaś tajna lista Yetiego.

O GT7 Yamauchi od dawna mówi w oficjalnych wywiadach, nowego GoW'a potwierdził Cory Balrog na PSE pod koniec zeszłego roku, a z TLoU 2 wysypał się Nolan North.

...co nie zmienia faktu,że Sory oficjalnie tych gier nie zapowiedziało :reggie:

Opublikowano

Lem jakie majaki z niedozywienia xD wymysla sobie zapowiedzi

Opublikowano

Bo jak szef studia wychodzi na scenę podczas konferencji Sony i oznajmia całemu światu "tak, robimy kolejnego god of wara", to robi to nieoficjalnie :pawel:

Opublikowano

...a i tak zapomniał o Killzone 5 i Driveclub 2 :Coolface:

Opublikowano

Ostatnie podrygi trupa przed dzisiejszym pogrzebem...

Opublikowano

Na przyszłym e3 to nawet sony wcale nie będzie musiało niczego prezentować bo klapy same sobie wszystko wyłuskają z wywiadów i wypowiedzi aktorów :dynia:

Opublikowano

Dziś Scalebound. :banderas:

Jarango over 9 tałzenów.

Wreszcie kolejna gra Platinum :fsg:

Opublikowano

za 5h dostaniemy 3 nowe gameplaye gier na 2016 a klapy coś kur.wa o tlou2 ktore wyjdzie pewnie w 2019 xDD

Opublikowano

ciekawe jak duze powierzchnie i jak ciekawa konferencje bedzie mialo microsoft na TGS

nie wspominam juz o tym ze sony ma byc jeszcze na jakims show we francji (kiedy to?) i byc moze (chyba ze juz oficjalnie zapowiedzili bo nie pamietam) w grudniu znowu bedzie playstation experience

Opublikowano

A jakiegoś jrpga kozackiego na wyłączność to MS dziś zapowie :Coolface: ?

Opublikowano

...a i tak zapomniał o Killzone 5 i Driveclub 2 :Coolface:
No i nie zapominajmy o horrorze od Bend Studio xD
Opublikowano

Niby kiedy tak było?

nigdy tak nie bylo, na konferencji playstation experience nie padlo nawet slowo o gow4, dopiero na gamedev diary z santa monica dzien pozniej powiedzili, ze ich nowy projekt to bedzie gow w rozmowie z fanami

Opublikowano

ciekawe jak duze powierzchnie i jak ciekawa konferencje bedzie mialo microsoft na TGS

mieszkamy w Europie wiec jaki chuy ma nas to obchodzic 

Opublikowano

M$ z tego co gdzieś czytałem ma nie być na TGS.

Opublikowano

M$, TGS odpuścił sobie już dawno niech walczą o europę, w Japonii nie mają czego szukać.

Liczę, że na TGSie pokażą nowego gaidena  :fsg:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

mieszkamy w Europie wiec jaki chuy ma nas to obchodzic

i mieszkasz w polsce, a jakos zwisa ci to, ze microsoft ma wyyebane na nasz kraj za wyjatkiem dadiego i mroka na profilu xone na facebooku

Opublikowano

TGS gra bardzo wazna role w egzystencji klapkow. Na tych kitajskich targach pokazuja gry ktore nigdy nie wyjda na zachodzie ale to nie przeszkadza klapkom w dopisywaniu ich so swoich listy zyczen.

Opublikowano

wow faktycznie chyba kupie ps4, bede mieć kinge na fejsie sony tak o mnie dba

Opublikowano

Niby kiedy tak było?

Na PlayStation Experience w grudni 2014 podczas panel God of War Retrospective.

"Yes, We Are Making Another God Of War" Says Sony Santa Monica

During the PlayStation Experience God of War retrospective, God of War II director Cory Barlog confirmed a new God of War is in development.

:reggie:

Opublikowano

wow faktycznie chyba kupie ps4, bede mieć kinge na fejsie sony tak o mnie dba

Przed zakupem polecam lekture:

Prawa-konsumenta-8.jpg

I nie kupuj w media expart bo tam podobno konsole kradno i przytrzymujo i klamio w twarz.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wy(pipi)ane? Swietny serwis, swietne promocje(sunset za 99zl, rare replay), doskonala jakosc obslugi

To ze MS jest mniej obecny w januszowych mediach nie oznacza ze ma wy(pipi)ane

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.