Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dokładnie tak...komasacja januszajtisów na PS4 na zasadzie... wiadomo do czego muchy lgną najbardziej :taknieco:

Tymczasem reszta magnaterii... :banderas:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

mazzeo ale ty jesteś największym spośród januszy.  :sorcerer:

Opublikowano

To pewnie jakieś wysmakowane tytuły dla koneserów. Po co komu AAA jak można grać w TAKIE nietuzinkowe pozycje? :banderas:

Prawdziwe masakratory! :kaz:

Opublikowano

To na pewno przypadek, ale większość ludzi, których znam z Białegostoku, to ameby umysłowe. Czemu tak jest? Czemu?

Opublikowano

Zaczęło się głosowanie nad wrześniowymi tytułami z Plusa. W pierwszej linii idą:

11846713_920721874661971_948332886333823

Ale crashery :obama: 

I to tak za darmo Sony je wyda? :ohboy:

Opublikowano

A może zagrajcie w te tytułe najpierw?

Taki Grow Home wygląda bardzo intrygująco.

Opublikowano

Grałem w "takie" gry jak miałem 7-8 lat.

A nie nawet w tedy były 100% lepsze  :frog:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

A ja na telefonie. 

Opublikowano

Wygląda spoko.

Opublikowano

więc kupują ps4 i grają w battlefielda i fifę, koneserzy wielcy.

Ladnie to tak pomijac remaster TLOU,GoW?  ;)

Opublikowano

A teraz przyszedł czas na dojrzałość, dorosłość i granie w gry dla szympansów, czyli press X for awesome Lara ;o

Opublikowano

Jak "za darmo" to Grow Home mogę polecić, na jedną albo dwie sesje gierka serio daje rade.

Opublikowano

Destiny tez jest always online... nikt nie placze. Sonybojki i prasa zrobily afere bez powodu. A najzabawniejsze jest to, ze Xbone nie musial byc always online.

Wiadomo. Klapersy podniecające się Destiny, w którym nawet solo nie można grać bez STAŁEGO podłączenia do neta - Xone weryfikacja online RAZ na 24h ZUUUOOOOO!!!

XD

Ułomne te boty do bólu. Są gry nastawione na online i są takie gdzie nie jest to potrzebne. To co chciał Microsoft wprowadzić, zostanie i tak wprowadzone, ale czeka nas powolne sprawdzanie rynku i małymi kroczkami w końcu się tego doczekamy, co by nie było, zagrywki trzeba tępić i Microsoft obrywa już przegraną generacją. Need for speed interesuje tu może 3 osoby, więc nawet nikt tego niusa nie wypatrzył. Generalnie ostatnio widać, że co Microsoft nasra, wy to żrecie z przyjemnością. Nazwa tematu idealnie pasuje 

Opublikowano

Jacy wszyscy nagle koneserzy. Gierka ble bo nie ma strzelania i biega sie jakims smiesznym ludzikiem. A grałem w to na Pc i naprawde ciekawa wciagajace gierka.

Opublikowano

A teraz przyszedł czas na dojrzałość, dorosłość i granie w gry dla szympansów, czyli press X for awesome Lara ;o

Nie teraz aktualnie, jest "wolniej płotka", no ale co ty możesz o tym wiedzieć.  :reggie:

@Moldar 

jesteś żałosny, tak żałosny, że nawet BB, żeś nie ograł  :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

więc kupują ps4 i grają w battlefielda i fifę, koneserzy wielcy. Jeśli cała ta patologia i januszeriada ma się skupić na sony to bardzo dobrze, niech spierdalają od xboxa

Patrząc na twój profil i gry w które grasz, trochę nie bardzo ten tekst.

Opublikowano

Ułomne te boty do bólu. Są gry nastawione na online i są takie gdzie nie jest to potrzebne. To co chciał Microsoft wprowadzić, zostanie i tak wprowadzone, ale czeka nas powolne sprawdzanie rynku i małymi kroczkami w końcu się tego doczekamy, co by nie było, zagrywki trzeba tępić i Microsoft obrywa już przegraną generacją. Need for speed interesuje tu może 3 osoby, więc nawet nikt tego niusa nie wypatrzył. Generalnie ostatnio widać, że co Microsoft nasra, wy to żrecie z przyjemnością. Nazwa tematu idealnie pasuje 

Hahahha i pisze to KLAPISZCZ, któremu sony ładuje aż miło a on nic. :rotfl:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie teraz aktualnie, jest "wolniej płotka", no ale co ty możesz o tym wiedzieć.  :reggie:

@Moldar 

jesteś żałosny, tak żałosny, że nawet BB, żeś nie ograł  :reggie:

Przegrał walkę z Wiedźminem i brakiem czasu iii ? Chcesz czymś jeszcze zabłysnąć, bo ci nigdy nie idzie. 

#suteq

czekam na konkrety, z dupy argumenty są właśnie z dupy.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Twoje są za to z mega dupy, BB odpalony w marcu przegrał walkę z Wiedźminem który wyszedł w maju xD

Za to na Rocket League czas masz, weź się nie ośmieszaj, bo sam wcinasz od premiery tego szrota taką kupę od SONY, że bez gadania wiadomo, że zaraz coś Moldar napisze, zapytaj izi'ego czy nie ma tam jakiegoś wolnego miejsca na dnie CW, bo twoje ostatnie posty dosadnie pokazują, że reprezentujecie ten sam poziom liryczny.

Mi to ostatnio idzie i to nawet aż za dobrze, jestem qrva na fali!

pozdro.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Twoje są za to z mega dupy, BB odpalony w marcu przegrał walkę z Wiedźminem który wyszedł w maju xD

Za to na Rocket League czas masz, weź się nie ośmieszaj, bo sam wcinasz od premiery tego szrota taką kupę od SONY, że bez gadania wiadomo, że zaraz coś Moldar napisze, zapytaj izi'ego czy nie ma tam jakiegoś wolnego miejsca na dnie CW, bo twoje ostatnie posty dosadnie pokazują, że reprezentujecie ten sam poziom liryczny.

pozdro.

No i widzisz, po co zaczynasz, jak nie masz racji. Od pół roku byłem w rozjazdach i od grudnia do maja prawie nie grałem na konsoli, odpaliłem w celu sprawdzenia i tak leży biedak na lepsze czasy, w wiedźmina też przestałem grać bo nie mam czasu, a dwóch takich gier w jednym momencie nie będę męczyć. No ale EOT...

Także tego, mówi osoba, która gra tylko w Halo, a exy od microsoftu pograne od 3 do 5 godzin, a przecież takie one dobre i znacznie lepsze. O przepraszam, Ryse coś tam pograne więcej. ;)

Edytowane przez Moldar

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.