Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Raczej ten rok nalezy na pierwszych dwoch miejscach do nowego CoDa i Star Warsy Battlefront a na drugim leca wszystkie eksy ktore wyjda na XONE tej jesieni, a u Was co takiego smerfy i gargamele?

Opublikowano

Ciezko powiedziec tak naprawde.....prawda jest taka ze ten rok okazuje sie dobry dla gier video

Opublikowano

Raczej ten rok nalezy na pierwszych dwoch miejscach do nowego CoDa i Star Warsy Battlefront

To jest zbyt mocne XD XD XD

Opublikowano

Ciezko powiedziec tak naprawde.....prawda jest taka ze ten rok okazuje sie dobry dla gier video

Zgadzam się, świetny gry jak batman arkham night, mortal kombat oraz nadchodzący mad max. Naprawdę jest w czym wybierać.

Opublikowano

Zgadzam się, świetny gry jak batman arkham night, mortal kombat oraz nadchodzący mad max. Naprawdę jest w czym wybierać.

A to wszystko od Warner Brosa. Przypadek ? Nie sadze

Opublikowano

I od CD Projektu bo nasz Wiedźmin jedną z Gier Roku ostać się musi.

Opublikowano

Rzuć się z mostu.

Opublikowano

Ale on podał serio dobre gry. Chyba, że to trolling jest to nie zajarzyłem.

Opublikowano

Rzuć się z mostu.

nie graleś nie oceniaj, wszystkie gry są dobrze ocenione przez krytyków oraz przecz graczy :cool: a ciebie bolidupka bo jedyne co możesz pograć to jakieś gierki z ps2 na wii :cool:

Opublikowano

no bo to są dobre gry takie na 7-8-/10.

edit: no dobra martwi mnie ten max ;/

Edytowane przez nobody

Opublikowano

czekaj, zaraz wypełzną że 3 tasiemce i czasówka

Dwa tasiemce, czasówka i REMASTER :pawel:

A w tym samym czasie co rzuci na rynek Sory? Tak myślałem...NIC! :pawel:

EDYTA: Aaaaa, byłbym zapomniał...Kapiszonarted  Master Disaster Edyszyn bez multi za dwie stówy :yao:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Cokolwiek, byle było w 1080, może być nawet remaster czy jakiś indyk. 

Opublikowano

Wszyscy zapomnieli, że Bloodborne też wyszedł w tym roku i jest silnym kandydatem do Mesjasza 2015 razem z W3 i MGSV.

Opublikowano

15 symulatorów chodzenia jeszcze dorzucą aby klapy piały ze tyle nowych IP wyszło

Opublikowano

b7f6c83ccafcaff72de36017f35ef84c.png

74da794e4ffd9f161f8d7fd160c3db95.png

b2410cbba6e8571c32879fe1eacd22c6.png

035be618f30156b502ad0e0da6dd7faa.png

Naprawdę fajny ten xbox live! :pawel: Prawie tak fajny, jak tłumaczenia na xbox.com:

922a74458c98cb95e04f89fbb286d7b7.png

dobry odtwarzacz :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

Aż tak zapiekło? :obama:

Opublikowano

Widocznie siadała mi psycha po wczorajszej wizycie za Gejonly. :dunno:

Opublikowano

Nie no, Lem wertujacy caly internet w poszukiwaniu zlych slow o Xbox One, konsoli ktorej nienawidzi tak jakby ta zgwalcila i zabila mu cala rodzine, jest calkiem zabawny

Szukaj dalej ekolego

Pozdrawiam

Opublikowano

Czy ktoś jeszcze poza nobody uważa że bloodborne to gra lepsza od wieśka 3? Tak tutaj zapytam aby tematu o mgs 5 nie zaśmiecać.

Gra na ok 30 h kontra gra na ponad 150 h

Gra z dobrą fabułą kontra gra z epicka fabułą

Gra ze spadkami fps co chwila kontra gra z plynniutką animacją

Gra z dobrą muzyką kontra gra z wspaniałą muzyką

Co ten klapek jara to ja nie wiem ale też chcę. Sam uważam bb za bardzo dobrą grę ale do w3 mu bardzo daleko.

Opublikowano

Przy oby dwóch bawiłem się wspaniale.

Opublikowano

Też wole Bloodborne od W3 (może dlatego, że w obie ograłem). Po prostu w BB lepiej się gra (a nie tylko ogląda cut scenki) bo Witcher ma jednak dość średni gameplay, jest najlepszym zachodnim rpg w jakiego grałem o 10 lat, najlepszy na przestrzeni serii, ale dużo jeszcze pracy przed Redami jest żeby uznać ich za gigantów jak Black Isle. Porównywanie gier na zasadzie ta jest dłuższa ta jest krótsza, ta ma taką fabuła a ta ma taką troche rozmija się z celem moim zdaniem bo za pół roku zapomne o co chodziło w fabule Wiedzmina a świetny gameplay z BB nadal będę pamietał. No i stworzenie tak dojrzałej wizji artystycznej jaka jest w Bloodbornie to nie lada wyczyn gdzie nie ujmując kunsztu twórców Wiedzmina to jest to tylko rzemieślnicza robota wzorowana na książce gdzie w sumie nie trzeba było za dużo się wysiliać artystycznie (a przynajmniej nie tyle co From hehe). 

Opublikowano

Czy ktoś jeszcze poza nobody uważa że bloodborne to gra lepsza od wieśka 3? Tak tutaj zapytam aby tematu o mgs 5 nie zaśmiecać.

Gra na ok 30 h kontra gra na ponad 150 h

Gra z dobrą fabułą kontra gra z epicka fabułą

Gra ze spadkami fps co chwila kontra gra z plynniutką animacją

Gra z dobrą muzyką kontra gra z wspaniałą muzyką

Co ten klapek jara to ja nie wiem ale też chcę. Sam uważam bb za bardzo dobrą grę ale do w3 mu bardzo daleko.

Pewnie dlatego, że nie grał w Wiedźmina.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.