Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

pamietaj, że mówisz tutaj o dzieciakach, które mieszkają z mami także ten :reggie:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

W sumie to jestem ciekaw czy Sony/MS zezwolilo by na dedykowane aplikacje origin/uplay na konsolach oczywiscie razem ze sklep ea i ubi. Gry by sie wtedy pobieraly z serwerow EA/UBI. Bo jesli mam byc szczery taka aplikacja to jedyna nadzieja,ze ps4 bedzie w stanie wykorzystac moje lacze. Ciekawe jak by to wplynelo na predkosci pobierania z serwerow EA/UBI.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Siwtna gra - polecam wsyztskim uzaleznionym od Destiny, fakt, ze biegasz z kijkiem zamiast shotguna, graficznie troche odstaje, ale ladnie pokazuje jak gra od Bungie jest plytka i jak malo w niej tworza...

No Zeratul - sam powiedz - czy to nie przypomina najlepszych Strikow ? xD

Mam i gram od czasu do czasu... multi jest mistrzowskie w ESO!!!

Zmazzo zerknij na to.

Opublikowano

Wczoraj w niecale pol h sciagnalem ze STEMA ponad 30GB. PCtowa wersja Diablo 3 z plyty na hdd instaluje sie niewiele krocej wiec po co komu gry na płytach w 2015 roku na PC jak STEM tak zapyerdala?

Bo każdy ma łącze 100 MB :dynia: :dynia: :dynia:

No jak ktoś musi kupować biedackie konsole na raty w Providencie to nie spodziewam się, że ma jakieś dobre łącze, ale cóż, są sprzęty dla szlachty i dla plebsu.

Odezwał się dzieciak który dostał komputer na komunie a na konsole go nie stać bo jeszcze chodzi do szkoły :dynia: 

Mieszkam w małej miejscowości i maksymalne łącze jakie można tu mieć to 6MB.

Opublikowano

Dobra dobra. Ewidentnie za mały masz lvl w clubie tesco.

Opublikowano

Każdy gra na tyle na ile go stać. Ja nie będę poświęcał 5k tylko dlatego, żeby oglądać w każdej gierce tekstury w rozdziałce 4k. Od tego mam konsole, żeby na niej grać. 

Opublikowano

Ja tam mam radiówkę i nie narzekam. I tak się cieszę,że na mojej wiosce chociaż taka opcja istnieje XD

Każdy gra na tyle na ile go stać

Prawda. Ja sam mam lapka co ma już parę lat i PS3 z głównych maszynek do grania. Fakt, w nowe tytuły sobie na nich nie pogram albo pyknę w gorszej wersji ale póki co nie mam zbytnio opcji by kasę wywalać na nowe grajpudło. Dobrze,że chociaż bracik ma kompa,na którym będę mógł ograć MGS V w jakiejś normalnej wersji,a nie 20fps cinematic experience jak na PS3 :D

Opublikowano

18.03.2016 - OSTATECZNE ROZWIĄZANIE KWESTII X-BETONÓW!

Uncharted-4-A-Thiefs-End_2015_08-31-15_0

Opublikowano

@Paliodor

Ale wersja gry na past geny to podobno łabędzi śpiew tych konsolek. Graficznie dają radę, wydajnościowo odstają ale jak ktoś nie ma kasy na PS4 czy X1 to też może brać i grać.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Ale wersja gry na past geny to podobno łabędzi śpiew tych konsolek. Graficznie dają radę, wydajnościowo odstają ale jak ktoś nie ma kasy na PS4 czy X1 to też może brać i grać

Z tym się zgadzam. Ja mam całe szczęście opcję ogrania na kompie więc nie muszę się katować wersją na PS3. Ale gdyby brat nie robił update'u bebechów to pewnie i tak wybrałbym w ostateczności wersję na PS3.

Nowa konsola u mnie zagości ale raczej w przyszłym roku. No chyba że całkiem mi już przejdzie ochota na granie w nowe gierki.A to dość często u mnie zaczyna występować i jedynie MGS na nowo rozpalił we mnie chęć ogrania czegoś nowego.

@up: figurka robiona za 5$, mini "coś" z 48stronami jako artbook,sterta dlc i steelbook. No naprawdę mega edycja. Ciekawe ile sobie Sony będzie żądało za to coś.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

A Wiedźmin 3? Dla tej gierki warto nawet swojego kompa podpakować albo konsolkę sobie sprawić.

U nas Sony zawoła za nią jakieś 500 zeta minimum.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

18 marca 2016 r. - tego dnia dla posiadaczy PS4, nie - dla całego gamingowego świata - zatrzyma się Ziemia. Nadchodzi legenda od mistrzów kodu. To będzie nowa jakość w dziedzinie action/adventure. Hype słusznie jest tak ogromny, że krążące nad nami satelity mogą eksplodować!

Ten to ma nayebane w bani. Jeszcze ten podpis. XDDDDDDDDDDDDDD

U4 z konsolą kupi się 18, a sprzeda się 21. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Faktycznie W3 i MGSV jedyne gry przy których wrócił mi hype na granie. Wieśka ogram ale wpierw chcę przeczytać wszystkie tomiki i potem zaliczyć dwójkę bo mam ją kupioną i leży w szafce już chyba drugi rok :/ O dziwo na tym budżetowym sprzęcie od brata Wiedźmin3 śmiga na wysokich ustawieniach w 720p bo telewizor go nie puszcza na większe rozdziałki. Co jak na upgrade bebechów za 400zikos jest imo świetnym wynikiem :)

Tak patrzę na te bekowe limitki/kolekcjonerki jakie wypluwają z okazji różnych gier i ich ceny i przypomina mi się Dark Souls Collectors Edition za 190zikos jakie kupiłem na premierę w Ultimie. A otrzymałem za to grę,płytę Making of, OST,artbook i poradnik. Stosunek cena/jakość wprost perfekcyjny.Jedynie steelbooka brakuje do pełni szczęścia.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Dla Wiedźmina warto - wiesz za co płacisz. Tak samo jest z Metalem.

Fajnie, że wracają do łask gry na długie godziny, do tego wciąż poszerzane o nową zawartość. 

Opublikowano

18.03.2016 - OSTATECZNE ROZWIĄZANIE KWESTII X-BETONÓW!

Uncharted-4-A-Thiefs-End_2015_08-31-15_0

pół roku brandzlowania się, 3 dni grania i wystawienie egzemplarza na allegro/PT - tak będzie.

podczas gdy głupi remaster na konsoli konkurencji powoduje że cała społeczność budzi się jak za starych lat a człowiek  siedzi się przed konsolą do 3 nad ranem, tak na plebstejszon jedyne co zostaje to pałowanie się w samotności do zmarszczek Drake'a. I tak w kółko przy każdym kosiarzu graficznym jaki wychodzi na ps4.

Opublikowano

Oglądałem filmiki z rozgrywek multi z tego remastera Girsów i muszę przyznać,że pykło by się w taką naparzankę. Przynajmniej M$ nie żąda jakichś chorych cen za swoje reedycje. 100zikos za Gearsy singiel+ multi>kolekcja Unchartedów za 250zikos Xd

Opublikowano

@MaZzeo

No wiesz, ale jednak to nie będzie jak The Order. Tutaj dostaniemy i graficzkę i fajną historyjkę, znośny gameplay, czadowego singla i w miarę ogarnięte multi. W końcu to Naughty Dog a Ty sam byłeś pod wrażeniem The Last of Us, więc powinieneś wiedzieć, że za grą stoją producenci TLoU (Druckmann i Stranley). 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

No wiadomo, że przywalą z ceną. Skoro u nas Sony za samą grę będzie krzyczeć 249 pln to wystarczy dołożyć drugie tyle za zawartość kolekcjonerki. A jeszcze jak ktoś chce wykupić season passa to wyjdzie bite 6 baniek.

Opublikowano

ile to (pipi) ma kosztowac?

$79.99 USD, $99.99 CAD
Edycje ktora dal yeti kosztuje 119.99$

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

@MaZzeo

No wiesz, ale jednak to nie będzie jak The Order. Tutaj dostaniemy i graficzkę i fajną historyjkę, znośny gameplay, czadowego singla i w miarę ogarnięte multi. W końcu to Naughty Dog a Ty sam byłeś pod wrażeniem The Last of Us, więc powinieneś wiedzieć, że za grą stoją producenci TLoU (Druckmann i Stranley). 

jestem pod wrażeniem The Last of Us, nie wszystkiego co wypłodzi Naughty Dog, a już na pewno nie serii uncharted.

Opublikowano

Wszystkie gry od Naughty dog są dobre. Nie licząc uncharted ma się rozumieć, tfu góvno obesrane tfu.

Opublikowano

Brandzlować się do benchmarków za 250zł i określać je mianem "gry", to tylko klapy potrafią.

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.