Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Po ograniu dema FM6 obstawiam metascore powyżej 90.

Bóg racingu, miażdżyciel gatunku, system seller i największy cierń w sercach fanatycznych klapersów. Na kolana chamy zbierać perły.

Edytowane przez Wieslaw

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Iras jaki hipokryta. W avku zakaz pedałowania, a sam to czyni z jurasem, lemonidasem i innymi idiotami z GEJonly. 

ostre prywaty, piecze oj piecze 

Opublikowano

Klapy gorzej niż blachary, GOTY gierka wychodzi na PS3/X360/X1/PS4/PC i zamiast się cieszyć, że wszyscy moga doznawać łaski Mesjasza, to szukają pikseli w jakichś porównaniach zamiast sami grać.

Jeszcze żeby to była faktycznie najlepsza wersja, ale SMOK kładzie na łopatki te laptopowe GPU xd.

Jakieś porównania MGS V na PC i konsolki? Jaki optymalizacja? Serio pytam, bo nie wiem czy mi mój szmelc pociągnie, a średnio mi się widzi wydawać 230 zł na gierkę dla dzieci.

Ins pisał, że zaje.bista

Opublikowano

df stwierdzili tez ze 20fps w wiesku to jego najlepsza wersja, teraz ze subsurface scattering > stałe 60fps i lepsze cienie

im po prostu trzeba wierzyć

jaka despera xD testowana wersja nie miała jeszcze locka na 30, plus DF nawet nie chciało się dojść do tych obsranych bagien na których Redzi wyłożyli się w końcu nawet na bonerze. [*]

No ale tutaj fapping do screenów >> czytanie komentowanej analizy. choć po niektórych komentarzach można już nawet wywnioskować że pomarszczona styrana baba > milf o gładkiej twarzyczce ;/

Trzymam kciuki że gdzieś tam jeszcze dropnie do 30' na jakimś kadrze, żebyście poczuli się lepiej z tymi pomarszczonymi japami w 900p :dog:

Opublikowano

pajgi, do weekendu pewnie nie ogram Peace Walkera, a przed tym nie włączę V, więc ciężko mi powiedzieć ;p

iras? juras? lemus? dajcie spokój, przestańcie na to w ogóle zwracać uwagę, proszę

Opublikowano

Bóg racingu, miażdżyciel gatunku, system seller i największy cierń w sercach fanatycznych klapersów. Na kolana chamy zbierać perły.

Jak można kurwa grać w autka, to ja nie wiem.

Opublikowano

2015 i klapy dalej jarają się że dostają drugie od końca najsłabsze wersje multiplatform. To przesiadywanie na digital foundry to pewnie z braku gier do ogrywania.

CW to jedyne miejsce na forum, gdzie informacja o pixelach, fps, filtrowaniu, post-processingu jest ważna :D

Opublikowano

no i o occlusion

wciąż nie wiem co to kurfa jest

Opublikowano

Iras jaki hipokryta. W avku zakaz pedałowania, a sam to czyni z jurasem, lemonidasem i innymi idiotami z GEJonly. 

Piecze to ciebie dupa na ircu jak się tam kotłujesz z tą hołotą. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@pajgi

Żadnych problemów, stałe 60 fps na najwyższych ustawieniach na 2 letniej grafice i 3 letnim procesorze :cool: :czesc:

A że grafika du,py nie urywa to inna sprawa.

Opublikowano

czyste piękne za 150 zeta mniej niż to (pipi) <3

MGSV-TPP-Steelbook-Shinkawa.jpg

Opublikowano

Jak można kurwa grać w autka, to ja nie wiem.

Jak można kurwa grać na plejsteszon, to ja nie wiem.

Opublikowano

Geometria mocno zajeżdża tymi starymi trupami, co to teraz karol tylko na nich gra

Un2OuUL.jpg

Opublikowano

Ragus jednak góvno obesrane c' nie?

Opublikowano

jaranko crossgenową gierką o dżiajdżoe z bulem dópy, że go rząd wydymał, taka fabuła xDDDDDDD

Opublikowano

Klapy gorzej niż blachary, GOTY gierka wychodzi na PS3/X360/X1/PS4/PC i zamiast się cieszyć, że wszyscy moga doznawać łaski Mesjasza, to szukają pikseli w jakichś porównaniach zamiast sami grać.

>bot wkleja randomowy obrazek jako "argument" za wersją na swoja konsolę

>klapers odpowiada czystą brudną prawdą popartą lekturą z tego samego źródła (subsurface scattering dzifko)

>blacharz o sercu bota przylatuje zjeżdżać tego drugiego za gadkę o technikaliach

>post zawiera ukryte promowanie wersji PC

Jeszcze żeby to była faktycznie najlepsza wersja, ale SMOK kładzie na łopatki te laptopowe GPU xd.

Stary a jaka tam jest kompresja danych na pecetowej płytce :obama:

Opublikowano

jaranko crossgenową gierką o dżiajdżoe z bulem dópy, że go rząd wydymał, taka fabuła xDDDDDDD

Mówisz jak jest w tym roku jeśli pustynia to tylko w mad maxie.

Opublikowano

mogli dać cinematic 24 fps i lepszą grafikę zamiast teatralnego 60

Opublikowano

Piecze to ciebie dupa na ircu jak się tam kotłujesz z tą hołotą. 

Teraz to już widzę złamanie otwarte  :sorcerer:

Opublikowano

@Moldar

W twoim benisie. 

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.