Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Mysle ze wygląda swietnie w porównaniu do wyimaginowanego w mozgach klapow gran turismo 7 :cool:

a w porownaniu do PCars ? xD

Opublikowano

screenshot-original1a2r90.png

xDDDDDDD

w temacie kazdy narzeka na otoczenie, ze jest biedne, ze alliasing mocny, ze model jazdy latwiejszy, ale jak od poczatku w temacie o forzie6 pisalem, ze grafika szalu nie robi to zaraz mnie boty jechaly xDDDD

Zauważyliście że dla każdego klapa wyznacznikiem jest grafika? Trzeba było doczytać, że auta wyglądają pięknie, otoczenie potrafi zachwycić, na torze są 24 samochody, a grafika to betonowe 1080/60. Do tego genialna grywalność i oddanie poczucia pędu. Chcesz czy nie chcesz, T10 dostarczyło topowy produkt. Na dodatek jedyny symulator. Xbox Exclusive.

Opublikowano

jedyny ! xD  No az takiej padaki sie nie spodziewalem. Ludzie w temaci pisza, ze FH2 wyglada lepiej xD

Opublikowano

Nie no PCars zjada dupom tą słabą force

Ludzie w temaci pisza, ze FH2 wyglada lepiej xD

No z tego beki nie powinno być bo w koncu 30 fps 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nikt poza typami z go, fickiem i mazzeo nie wchodzi na ten śmietnik więc o czym ty pier.dolisz? Kolejne rozdwojenie jaźni po mocarzu?

Przecież Mazzeo posta stamtąd drugi raz przekleił i połowa botów łyknęła bzdurę wymyśloną przez Irasa, łącznie z daddym, wezyrem i tobą też. Nie musicie wchodzić i tak was robią jak chcą dzięki kopiarce mazzeo, który już drugi raz nie spojrzał co kopiuje.

Opublikowano

Robić fejki, żeby nabrać na nie typów z innego forum w wojnie o to kto ma lepszy kawałek gównianego plastiku za parę złotych. Co te typy mają w baniach?

Opublikowano

Project C.A.R.S. to indyk z kickstartera, trzeba mieć paraliż mózgu żeby w ogóle to zestawiać z dowolną Forzą Motorsport (włącznie z jedynką).

Opublikowano

tymbardzij smieszne, ze dyskfalifikuje tak potezne studio jak turn 10 - poczawszy od modelu jazdy, ilosci aut na trasie, poziomu trudnosci, doznan audio - wizualnych po zmienne warunki pogodowe.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nikt poza typami z go, fickiem i mazzeo nie wchodzi na ten śmietnik więc o czym ty pier.dolisz? Kolejne rozdwojenie jaźni po mocarzu?

Przecież Mazzeo posta stamtąd drugi raz przekleił i połowa botów łyknęła bzdurę wymyśloną przez Irasa, łącznie z daddym, wezyrem i tobą też. Nie musicie wchodzić i tak was robią jak chcą dzięki kopiarce mazzeo, który już drugi raz nie spojrzał co kopiuje.

Przecież obrazki porównawcze wrzucił lemonka i na ich podstawie była dyskusja. Odstaw tego mocarza do kur.wy nędzy. 

Dokładnie ten post: http://www.psxextreme.info/topic/110561-console-wars-9-pluj%C4%85-na-was-a-wy-si%C4%99-cieszycie/page-527?do=findComment&comment=3524234

Edytowane przez suteq

Opublikowano

PCARS dyskwalifikuje Forzę tak samo jak The Order ma full HD.

Project C.A.R.S (PS4) = 84 metascore

Forza Motorsport 1 = 92 metascore

Pierwszą Forzą Motorsport, która zeszła poniżej 90 metascore (do 79) była część nr 5, głównie z powodu zepsutej ekonomii gry (później ją poprawili znacznie, ale oceny zostały).

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Zestawiać wizualia pCARS z Forzą, to jak porównywać transmisję z wyścigu do kolorowanki dla dzieci. Poza tym pCARS to kawałek konkretnej symulacji, a nie casualowy semi-symulator dla grających na padzie sebiksów.

Opublikowano

No tak pisze Colin - ja mu wierze xDDDDD

pcars? Ten szrot grze jest 40 aut na krzyż do wyboru?

No jest ich zdecydowanie wiecej - i zgadnij co ? Wszytskie moga brac udzial w wyscigu!

45 aut/1080p/60 klatek/zmienne warunki pogodowe i pora dnia.

Pierwszą Forzą Motorsport, która zeszła poniżej 90 metascore (do 79) była część nr 5, głównie z powodu zepsutej ekonomii gry (później ją poprawili znacznie, ale oceny zostały).

Tak, tak - na pewno na oceny nie mialo wplywu fakt, ze Tiurn 10 od paru lat stoi w miejscu ze swoim produktem.

W zasadzie nie wiem po co dla was ten deszcz i wyscigi nocne robia, przeciez mogli po raz 6ty dac to samo, ze sloncem w zenicie na tych samych trasach i tez byscie byli zadowoleni xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

ja tam rozumiem radosc botow bo doczekali sie duchowego nastepcy

66082-Auto_Modellista-3.jpg

Opublikowano

o modelu jazdy mówi chłopak goscia który fapował nad kartonami w watchdogs tak że już chciał podłączać kierownice

Opublikowano

tymbardzij smieszne, ze dyskfalifikuje tak potezne studio jak turn 10 - poczawszy od modelu jazdy, ilosci aut na trasie, poziomu trudnosci, doznan audio - wizualnych po zmienne warunki pogodowe.

HdI5gpD.jpg

Opublikowano

Tak, tak :-) Powtarzajcie to sobie, wtedy oczekiwanie na GT7 upłynie w miłej atmosferze :]

60 klatek w pCARS (na konsolach) wygląda mniej więcej tak:

project-cars-ps4-xbox-one-framerate-digi

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

moze jak usuniesz aktualizcaje, no ale olac, w tym temacie to zaden bot nigdy prawdy nie napisal.

PS. Mialem 5tke, kupilem z konsola, ale masz racje - grac to mi sie w nia nie chcialo w ogole, jak 3/4 botom z tego tematu ktorzy takze maja 1% osiagniec. Najmocniejsze 79% na Onie !Powaznie, nie wiem po co oni te zmiany wprowadzaja i model jazdy ulatwiaja. 5tka przeciez byla DOSKONALA !

Edytowane przez easye

Opublikowano

jakbym mial podjarke na simracery to bym kupil cars bijacego we wszystkim procz ilosci samochodow forzy, we WSZYSTKIM, oczywiscie boty maja argument, ze od dzisiaj ilosc samochodow = jakosc racera, to tak jakby gadac, ze dragon ball mugen to najlepsza bijatyka ever bo ma ponad 100 postaci xDDDD

nawet mi was nie zal, pokolenia blokersow, szkoda, ze braun nie wygral wyborow bo by w naszym kraju zrobil porzadek z taka banda bezgusci, hejterow japonszczyzny, czolowych czy babochlopow

ps. jeszcze bebochlop wkleja screena z porownania sprzed stu lat gdy obie gry doczekaly sie tylu patchy, ze teraz wersja na ps4 trzyma prawie zawsze 60fps, a ta na xone praktycznie jej nie ustepuje

Opublikowano

moze jak usuniesz aktualizcaje, no ale olac, w tym temacie to zaden bot nigdy prawdy nie napisal.

To będę pierwszy:

easye jest głupi

Jezu ile jeszcze będziesz nudzić tym carsem. Tak ma ładniejszą oprawę od FM6, fapuj gdzie indziej.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

nie ficus jakbys mial podjarke na simracery to bys nie patrzyl na forze jedynie przez pryzmat grafy i pogody, jak 3/4 januszy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.