Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Płyta? Napęd? A co to takiego?

To jest taki kawałek plastiku używany przez osoby płacące 150 zł za online, który działa na tej zasadzie, że na łączu NASA gra ściąga się tak długo, że szybciej przywiezie ci ją kurier właśnie na tej płytce.

Opublikowano

jak murzyny w lepiankach z gów.na 

Opublikowano

tandetny szrot, proponuje poczytac komentarze pod artykulem, chinski badziew z odpustu

http://www.pssite.com/news-44127-coraz_wiecej_osob_ma_problem_z_odczytywaniem_plyt_w_ps4.html

Uuu to widzę, że od czasów psxa niewiele się zmieniło

ta smutna minka kiedy chcesz pograć w final fantasy 7  i disc read error:((

ta smutna minka kiedy chcesz pograć w tekken tag touranemnt z kumplami i  disc read error:(((

ta smutna minka kiedy chcesz pokazać kumplowi blacharzowi tę grafike w final fantasy 13 i disc read error:((((((

ta smutna minka kiedy chcesz pograć w jedyną grę jaka wyszła na plajstejszyn 4 - unczarted 4 i disc.....

:(

Opublikowano

wkładasz i grasz

Opublikowano

Jestem ciekaw co by zrobiło sony gdyby spotkał ich konsole problem "rrod" Wątpię aby mieli by wolny miliard dolców... Juz widzę te dominację w sprzedaży nowych konsolek!

Opublikowano

jakto co by zrobiło sony? to co teraz robi, zaśmiałoby sie wam w twarz 

Opublikowano

X360 na górze, Łoniak na dole. Next gen.

rise-of-the-tomb-raider-xbox-one-vs-360-

a gdzie ps4 ?

Opublikowano

Słyszałem, że Pan o pseudonimach lemonirasjuras został zbanowany.

Teraz można spokojnie wrócić do tego tematu.

Opublikowano

W 1080p.

Tak jak XO :)  na szrocie4 bez gier pewnie znowu padaczka edyszon i rwąca płynność jak to już $łony przyzwyczaiło swoich podgraczy do najgorszych ochłapów  ;)

Opublikowano

Za co niby?

Opublikowano

Ja jestem tego na 100% pewien... Dostali bany to chcieli sie zemścić.

Opublikowano

to się nie dziw ;) szkodniki trzeba tępić

Opublikowano

No przeciez napisalem w statusie macka ze te spoilery z MGSa sa od jednego z uzytkownikow GO,Lemonka go nam zeslal i na koniec mieli z tego niezla beke. Mialem wy(pipi)ane bo i tak nie wiem o co w poprzednich 3-4 czesciach chodzilo i chuj z ta gra. :lapka:

Opublikowano

:lapka: :czesc: brawo w końcu dałn poleciał

Opublikowano

Czyli co, tylko XBOX ?

Wszystkie chwasty prawie wylecialy, kto teraz bedzie pisal jakie to sony dobre, oprocz yetiego i paru mniejszych randomow ?

Opublikowano

Czyli wygrałem zakład przez walkower. Widzicie dzieci do czego prowadzi playstation? 

TYLKO XBOX

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.