Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ale weź nie wklejaj tamtego kur.widołka tutaj. Miej jakąś godność. 

Opublikowano

najbardziej mnie bawi argument że xboty tępią tu na forum miłośników PS. :yao: że to wszystko w obronie xboxa. kurde jam jedyny bot w zomo no ale ok, niech im będzie w ich dziwnym świecie.

Opublikowano

Najlepsze jest to, że oni myślą iż dostali bana za nic. xD

Żaden nie wpadł na to, że wraz z rozwijającą się sytuacją regulamin cw się zmieniał. Najpierw wszelkie przekręcenia nicków(jeszcze przed betoniarnią) były zabronione, twoje stare dozwolone(nikt nie reagował). Dopiero po utworzeniu Betoniarni przekręcanie nicków obraźliwe było karalne(aczkolwiek nikt chyba nie dostał warna), twoje stare od dosyć niedawno zostały zabronione(sam dostałem ostrzeżenie słowne za to :lapka: ) natomiast jeżeli wyzywanie od upośledzonych jest dla experta normalną rzeczą to współczuję jego rodzicom wychować takiego barana. To już jest przesada nawet na cw i było zawsze karane, a posty usuwane. 

Jak widać myślenie nigdy nie było mocną stroną userów gejonly. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ale z tym spoilerem z MGS-A to pierwszy sylvan się tam wy(pipi)ał, A Exact swoją drogą pasuje do nich jak ulał :D

Edytowane przez kaz1115

Opublikowano

spoilerowanie bylo od dawna na forumku, na psn dostawalem kiedys prywatne wiadomosci od uzytkownika z nazwa kto ginie w killzone2, przy heavy rain tez trudno bylo tu zagladac by nie trafic na kolesi co zdradzaja tozsamosc origimi killer, z the last of usto samo, ostatnio przy E3 i konfie microsoftu na tym streamie czezkiego ktos z forumka sie zalogowal i zaczal sypac na lewo i prawo spoilery z wiedzmina3, sa nawet tacy (ciekawe przy dobroci sie przyzna) co kolegom na psn w imprezie sypie spoilerami z arkham knight

dla innych to beka dla mnie to zenada by psuc przy premierach innym przyjmenosc z obcowania z gra na ktora byli najarani 

Opublikowano

mazzeo ale serio nikogo nie obchodzi ten ich (pipi)idołek, mógłbyś tego gów,na nie wklejać tutaj taknieok, nawet w console wars trzeba trzymać jakiś poziom

Opublikowano

Origimi Killer.

Opublikowano

mazzeo ale serio nikogo nie obchodzi ten ich (pipi)idołek, mógłbyś tego gów,na nie wklejać tutaj taknieok, nawet w console wars trzeba trzymać jakiś poziom

mazzeo ma bol dupy bo kiedys strasznie go yebali tam bo w sumie on i soul tam jako jedyni bronili xboxa, byl jeszcze blacharz kkrt i mityczny pracownik ubisoft co ponoc pracowal przy sniegu w AC3 xDDDD

Opublikowano

ja bym Moldara jeszcze wypierdolił stąd, bo kluczy z irasojurasami, jeszcze też wpadnie na podobnie chory pomysł co oni.

No już nie płacz... <głaszcze>
Opublikowano

mazzeo ma bol dupy bo kiedys strasznie go yebali tam bo w sumie on i soul tam jako jedyni bronili xboxa, byl jeszcze blacharz kkrt i mityczny pracownik ubisoft co ponoc pracowal przy sniegu w AC3 xDDDD

jesli przez yebali masz na myśli "UNCHARTED!!!111" albo gify z KZ2 to tak. Tak jak i wtedy tak i teraz mają ogromny kompleks względem xboxa, mimo że tam żadnego xbota nie ma.

Opublikowano

Mazzeo takie tłumaczenie jest na poziomie sutka i jego ps4 z u4, skończ.

Opublikowano

Mazzeo takie tłumaczenie jest na poziomie sutka i jego ps4 z u4, skończ.

Co masz do mojego ps4 z u4? :shotgun: 

Opublikowano
:cool:
Opublikowano

Serio was obchodzi to co oni pisza? Dajcie se siana i niech ta ich forumowa swieta wojna pozostanie jednostronna :cool:

Opublikowano

Klapy jeszcze się nie otrząsnęły po stracie jednego z ulungów, a tu już kolejny dzień walki przed nimi. Tak wpjerdol dostawać od Sony i od botów, to tylko oni potrafią.

Opublikowano

sXsNT9O.jpg

ojojoj jak zaorane, a klapy co mokre sny o gran turismo 7?

a nie zapomniałem, że jest aktualizacja softu 3.0, teraway na ps4 i X-COM leci na vite xDDD

Opublikowano

Póki co potwierdza się tylko to, że kość nie ma jeszcze żadnego exa powyżej 90.

Ale sądzę, że pewnie dobije niedługo.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Wolę kilka exów o średniej >80 niż jeden >90. :lapka: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.