Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Silnie heteroseksualna kobieta nie wstydzi sie swojego ciala. :Coolface:

TO JEST WLASNIE PRZYKLAD SILNEJ ZENSKIEJ POSTACI!!! Polygon powinien chinczyka po stopach calowac.

Opublikowano

Już nawet nie wolno się kobiecie rozciągać w helikopterze?

Opublikowano

albo robić zakupów

pg5fj.gif

Opublikowano

Polygon wystawil wstepna ocene 8/10 Forzy 6, bo zastanawiaja sie czy nie obnizyc za to, ze cala gre jezdzi sie po asfaltach.

Opublikowano

jedna bajoneta jest pełna kiczu i tandety ale co to ma wspólnego z tematem? Snake eater to jedna z moich gier życia i to, że kojima wrzucił tam żenujące motywy tego nieumiejsza

Ale kiedy zaczal ci "seksizm" w SE przeszkadzac? Jak miales 15 lat grajac na premiere, czy dekade pozniej kiedy ktos z twojego otoczenia/facebooka nawciskal ci tego (pipi) do lba?

Opublikowano

Po afroamerykanach rasisto!

Opublikowano

Odkąd nie ma TeamIRC, to CW stało się jakieś takie bardziej kulturalne  :Coolface:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Było rok temu.

Opublikowano

Polygon wystawil wstepna ocene 8/10 Forzy 6, bo zastanawiaja sie czy nie obnizyc za to, ze cala gre jezdzi sie po asfaltach.

Pewnie dokladnie testują czy czarne samochody są szybsze.

Opublikowano

080a8f41540d2ef6563220e7a3732e44.png

Od kiedy to admin może obrażać użytkowników?

Amsterdramat robi dramat :yao:  Klaperski ISIS w rozsypce. Taka sytuacja :reggie:

Opublikowano

jedna bajoneta jest pełna kiczu i tandety ale co to ma wspólnego z tematem? Snake eater to jedna z moich gier życia i to, że kojima wrzucił tam żenujące motywy tego nieumiejsza

Ale kiedy zaczal ci "seksizm" w SE przeszkadzac? Jak miales 15 lat grajac na premiere, czy dekade pozniej kiedy ktos z twojego otoczenia/facebooka nawciskal ci tego (pipi) do lba?

Patrzenie na komputerowe cycki nigdy mnie nie jarało

Opublikowano

Okami - super gierka, brak seksizmu

RE4 - super gierka oprócz postaci Ady w czerwonej suknii balowej na misji odbicia córki prezydenta praktycznie brak seksizmu

Vanquish - super gierka brak seksizmu

Mad World - super gierka również brak seksizmu

Wonderful 101 - j/w

https://www.youtube.com/watch?v=65mTf2peJ_Y

:pawel:  :pawel:  :pawel:  :pawel:

no chyba jednak nie

Opublikowano

Console wars ostatnim azylem xbotów w Polsce

Ja bym raczej napisał zgodnie z resztą z prawdą że CW to skansen frakcji blacho-klaperskiej :reggie:

Opublikowano

Patrzenie na komputerowe cycki nigdy mnie nie jarało
Tak tak, ale do DOA: Extreme Beach Volleyball, to się śliniłeś pewnie niczym Mendrek do kebaba.
Opublikowano

3OQjL8b.png

Widzę, że Valve zgapia od Sony konserwacje. :niedobrze: 

Opublikowano

Lem by napisał

"uczą się od najlepszych"

:Coolface:

Opublikowano

Suteq jaki poszukiwacz sensacji, przecież te "konserwacje" są już od bardzo dawna i jeśli już oznaczają zakłócenia w działaniu steama to trwa to chwilę, w dodatku gdy w Europie jest noc więc dotyczy cię to tak jak mnie konserwacja PSNa.

Ale szukaj dziury w całym dalej, ostatnio co wtorek wrzucałeś wpis w statusach BO NA STEAM STATUS CZERWONY PASEK :dynia:   

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Pf, PC ma wystarczająco problemów by nie brać go na poważnie przy wyborze platformy, no chyba że ktoś się mało zna i się wkopie, to wtedy naiwnemu konserwacja Steam'a co wtorek w oczy...

Opublikowano

Jak widać klapoblachy mają ostatnio kiepską passę...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.