Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma lepszego shootera od Halo. :cool: Zwłaszcza po sieci.

1oiNyfY.gif

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie rozumiem co te blacharstwo chce tu ugrać.

Opublikowano

Nie rozumiem co te blacharstwo chce tu ugrać.

Ziomus, zrozum, tu nie ma czego ugrywac. Juz dawno jest GAME OVER.

Ale nie martw sie, bedziesz mial continue jak wyjdzie nowy xbox, czyli cos ala steam na PC :pawel:

Opublikowano

dali pacza do batmana czy cos ze blacha tak sie znowu wozi?

Opublikowano

Nie ma Sunseta, Halo, Gearsów, Rare Replay, Quantum Break i Forzy. Tylko iksboks.

sunset bedzie

gearsy beda

dead rising jest

ryse jest

quantum bedzie

rare mam na emu od lat w lepszej wersji niz ty na one :pawel:

forza - sa lepsze racery na pc

halo - sa milaird razy lepsze szutery na pc

dziekuje, dobranoc

Czezki jakie banialuki z samego rana dostarcza  :pawel:

Opublikowano

Zapowiedziano Dragon's Dogma: Dark Arisen na PC po trzech latach. W końcu Master Race ogra w gloriołs 4K.

Opublikowano

te przekonywanie na siłe strasznie śmierdzi, pewnie taka (pipi)nia na tych blachach, że chcą innych władować w jakieś szambo

tacy życzliwi :yao:

Opublikowano

Zapowiedziano Dragon's Dogma: Dark Arisen na PC po trzech latach. W końcu Master Race ogra w gloriołs 4K.

Przynajmniej gra będzie chodzić płynnie nie to co na PS3 :kaz:

Opublikowano

Nom na ps3 chodzi w 20fpsach ale widze klapy juz przyzwyczajone bo Wiedzmin też 20fpsów, ale goty. Swoją drogą tam Dragon Dogma na ps4 :teehee:

zWhVizS.png

Opublikowano

E tam 4k, przynajmniej nie bedzie w 18 fpsach tylko bedzie mozna pograć jak człowiek :)

te przekonywanie na siłe strasznie śmierdzi, pewnie taka (pipi)nia na tych blachach, że chcą innych władować w jakieś szambo

tacy życzliwi :yao:

Ty akurat zostan tam gdzie jestes :lapka:

Opublikowano

Nom na ps3 chodzi w 20fpsach ale widze klapy juz przyzwyczajone bo Wiedzmin też 20fpsów, ale goty. Swoją drogą tam Dragon Dogma na ps4 :teehee:

zWhVizS.png

No własnie czytałem, że grafa to jest dwa poziomy niżej niż DD na PS3. No, ale 60 klatek jest. :pawel:

Opublikowano

ALE NA PS4 NAJMOCNIEJSZEJ KONSOLI SWIATA :teehee:

:yao:

Opublikowano

Kolega klapek dzisiaj przychodzi do roboty i mówi, że wczoraj koło 20 włączył ściąganie patcha do Destiny koniecznego do zagrania w najnowszy płatny dodatek, który sobie nabył. Do rana mu się oczywiście nie ściągnęło te śmieszne 18GB. Opowiadał też z dumą, że jego koledzy klikali całą noc pauzę i rano już mieli...  :kaz:

Nawet mi go żal, bo fajny kumpel.

Opublikowano

To już nie jest nawet śmieszne jak idroid w mgsie lagunę przez serwery od soony.

(pipi)a czuje się jak za czasów łącz 512kb.

Opublikowano

Ja gram offline, bo  chooj mnie strzela jak się to ładuje  :pawel:

Opublikowano

A ja online. :banderas:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

w 900p 

Opublikowano

Brak lagów droida i rozdziałka full hd i więcej to eksklusive zarezerwowany tylko dla jednej platformy :newell:

Opublikowano

japa klapobocie

piecze dupka  :cool:  :lapka:

Opublikowano

i multi w styczniu  :newell:  gurwa co za przegrywy  :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.