Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Zbliża się 16. Plan tygodnia wykonany Panowie, tj. Klapy na kolanach z ustami pełnymi bólu dupska. :fsg:

Udanego weekendu i see you w poniedziałek o 8.

giphy.gif

Opublikowano

nic nie mam do xbotow, w sumie sam nim jestem posiadajac pieca.

ALE NA ODWROT TO NIE DZIALA :>

Opublikowano

ten gif z papieżem xddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

zaraz jakiś wpadnie i napiszę, że oni grają w gry i nie mają czasu na CW, tak będzie :yao:

Dopiero ze szkoły wracają, yeti już doszedł, szybko tornister rzucił w kąt, pocałował trójnoga i wskoczył do CW.

yeti ale wiesz że grasz w najgorszą wersje MGSV z ostrymi spadkami płynności i rozmazanymi mordami, jaka podkonsonla dla podgraczy takie multiplatformy. Te filmiki z płynnością MM na ps4   :kaz:  a miało być tak pięknie, 30% mocniejszy sprzęt a nie wyrabia na bagnach, na pustyni, w lesie, w mieście...no kur.wa wszędzie  :)

Opublikowano

ja juz na te kilka h w unczarted mam zaklepanego trojnoga od kumpla, bo przeciez nie bede dla jednej gierki tego brac xddd

To weź pożycz potem mi. :kaz:

Przecież masz już deal ze mną, ale jak nie chcesz to nie. 

Ej no ale Ty na serio to pisałeś wtedy bo nie wiem? Jak na serio to ofc, że bardzo bym chciał. :rose:

Opublikowano

yeti i pozamiata kek, czyta ktoś te posty jego w ogóle?

nikt normalny nie, a klapy czytać raczej nie potrafią, więc odpowiedź brzmi: nie

Opublikowano

Klapy tylko na cyferkach się znają, ale i to też nie na wszystkich.

Opublikowano

wczoraj miałem okazje u Czeskiego zobaczyć parę gierek na ps4. na pierwszy rzut skoczył driveclub, musze przyznać modele fur i oświetlenie wyglądają spoko, ale te pobocza to śmiech na sali, niewidzialne ściany i odbijanie sie samochodu jak mydło w wannie xd, psuje totalnie cały odbiór gry, gdyby dali możliwość chociaż robienia delikatnych skrótów na przełaj i te niewidzialne ściany zlikwidowali to mógłbym powiedzieć że driveclub> forza 5, a tak to z czym do ludzi xd i te dymanko na season passy. gardze

Kto próbuje sugerować że Driveclub wygląda słabo jest ślepy albo głupi. Driveclub to najładniejsze wyścigi w historii z genialnym modelem jazdy a zdanie bota nikogo. Forza 5 przy drivclubie wygląda jak gów.no rozmazane na pierwszego xboxa z podciągniętą rozdziałką. 

Opublikowano

Kto próbuje sugerować że Driveclub wygląda słabo jest ślepy albo głupi. Driveclub to najładniejsze wyścigi w historii z genialnym modelem jazdy a zdanie bota nikogo. Forza 5 przy drivclubie wygląda jak gów.no rozmazane na pierwszego xboxa z podciągniętą rozdziałką. 

w historii

w historii

w historii

w historii

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

yeti ale wiesz że grasz w najgorszą wersje MGSV z ostrymi spadkami płynności i rozmazanymi mordami, jaka podkonsonla dla podgraczy takie multiplatformy.

Wasz doktor podający wam leki depresyjne zapewne będzie miał do mnie o to pretensje, ale mam nadzieję, ze żaden z was nie skoczy z okna.

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-09-01-digital-foundry-kontra-metal-gear-solid-the-phantom-pain

Pamiętajcie, to tylko jedna z wielu multiplatform działających lepiej na konsoli, która wyświetla gry w rozdzielczości większej niż dzisiejsze kalkulatory i pewna pomyłka technologiczna microsoftu sprzedawana w sklepach o niecałe 300zł drożej od PS3.

Doktorze, proszę szybko podać lekki i nie wypuszczać z izolatki do końca weekendu. Hum już się skarżył, że lekki dziś nie doszły.

PS. Leczycie się w prywatnej placówce? Trzymam za was kciuki abyście wyszli z tego guwna.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

W przyszlym roku za to jest zalew gier niczym uchodzcow z Syrii :obama: Deus, QB, Recore, Scalebound, Crackdown, Piraci od Rare, Mass Effect, Doom, Halo Wars 2, Forza Horizon 3, Gears 4, wszystko do ogrania na konsoli z najlepszym padem i usluga sieciowa w historii gamingu :fsg:

Przyszły rok jeśli chodzi o exy należy do ps4 na które wyjdzie najwięcej exów AAA ze średnią powyżej 80 na metacritic. 2016 rok to ostateczne rozwiązanie sprawy xbockiej,  Xbox zostanie zmiażdzony i przeczołgany a xkmiotom pozostanie jedynie ten temat i poklepywanie się po plecach. 

Opublikowano

Wymieniaj te gry, ktore wyjda w 2016 i beda mialy srednia ponad 80%.

Bo yeti tu wklejal liste co wyjdzie w 2015 i ze 30 pozycji wyszly moze ze 2 :dynia:

Opublikowano

wczoraj miałem okazje u Czeskiego zobaczyć parę gierek na ps4. na pierwszy rzut skoczył driveclub, musze przyznać modele fur i oświetlenie wyglądają spoko, ale te pobocza to śmiech na sali, niewidzialne ściany i odbijanie sie samochodu jak mydło w wannie xd, psuje totalnie cały odbiór gry, gdyby dali możliwość chociaż robienia delikatnych skrótów na przełaj i te niewidzialne ściany zlikwidowali to mógłbym powiedzieć że driveclub> forza 5, a tak to z czym do ludzi xd i te dymanko na season passy. gardze

xd przeczytaj mój post jeszcze raz nieogarze
Opublikowano

Bo yeti tu wklejal liste co wyjdzie w 2015 i ze 30 pozycji wyszly moze ze 2 :dynia:

Jeśli chcesz to możemy się założyć o bana na fpe  że na PS4 w 2016 roku wyjdzie najwięcej exów AAA ze średnią powyżej 80 na metacritic. Pokaż jak bardzo kochasz  xzłom i wierzysz w knura spencera

Opublikowano

Jeśli chcesz to możemy się założyć o bana na fpe  że na PS4 w 2016 roku wyjdzie najwięcej exów AAA ze średnią powyżej 80 na metacritic. Pokaż jak bardzo kochasz  xzłom i wierzysz w knura spencera

mam ostre deja vu, rok temu to samo, the order pozamiata, until dawn pozamiata i uncharted xD

Opublikowano

exy AAA ze średnią powyżej 80 xDDD

bo się osmarkam, jeszcze kilka lat temu to był próg wstępu dla darmowych gierek dla biedaków w PS+, teraz to jest próg zaje,bistości eksa

dewaluacja wartości u klapów tak szybko postępuje, no w sumie nie dziwne jak trójnoga nazywają "nadkonsolą"

Opublikowano

mam ostre deja vu, rok temu to samo, the order pozamiata, until dawn pozamiata i uncharted xD

To się załóż i pozbędziesz się kolejnego klapersa z forum.

exy AAA ze średnią powyżej 80 xDDD

bo się osmarkam, jeszcze kilka lat temu to był próg wstępu dla darmowych gierek dla biedaków w PS+, teraz to jest próg zaje,bistości eksa

dewaluacja wartości u klapów tak szybko postępuje, no w sumie nie dziwne jak trójnoga nazywają "nadkonsolą"

Możemy się założyć o średnią 80 ,85 i 90 gdyż w każdej z tych kategorii wygra PS4

Opublikowano

Najbardziej mnie chyba bawi jak yeti sam ze sobą rozmawia w tematach z działu ps4. 

Nawet w temacie mgs się po nim poznali i nazwali bratem fanka. xD

Opublikowano

Jeszcze godzina pracy. Wrócę do domu, odpalę Pilsner Urquel z butelki, wezmę w dłoń najlepiej wykonany pad i włączę jedynego nextgena na rynku. Zanurzę się w świat elektronicznej rozrywki na najwyższym poziomie, ogrywając skillowe Multi na stabilnych serwerach lub ciesząc się stabilną grą w trybie single Player.

Tylko Xbox <3

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Jeszcze godzina pracy. Wrócę do domu, odpalę Pilsner Urquel z butelki, wezmę w dłoń najlepiej wykonany pad i włączę jedynego nextgena na rynku. Zanurzę się w świat elektronicznej rozrywki na najwyższym poziomie, ogrywając skillowe Multi na stabilnych serwerach lub ciesząc się stabilną grą w trybie single Player.

Tylko Xbox <3

Ale już w jaką gierke pograsz to nie podałeś, no bo co możesz za tytuł wymienić, jak nic na tym guwnie zielonym nie ma xD Wasz poziom zakrzywiania rzeczywistości jest coraz wyższy.

A nie przepraszam wyjdą teraz gimbazjalne wyścigi z cofaniem czasu, w razie ja mama wpadnie do pokoju z krzykiem że lekcje nie odrobione to zawsze można cofnąc przebieg wyścigu jak sie nie uda zapauzować.

Opublikowano

Powiedział użytkownik ps3. :rotfl:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.