Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Oho piracik torrentowy mi zarzuca że gram na ps3, no gram, i na ps4 też, i na wii u. Masz z tym problem?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dobra boty czas na powrót do rzeczywistości:

Sprzedaż w USA w sierpniu: PS4 i Madden NFL 16 na czele

Grupa NPD opublikowała najnowsze zestawienie sprzedaży gier pudełkowych i konsol w Stanach Zjednoczonych, obejmujące sierpień tego roku.

W opublikowanym oświadczeniu Sony podkreśla wysoką sprzedaż gry Madden NFL 16 na swojej konsoli, duże zainteresowanie testami Call of Duty: Black Ops 3 w wersji beta i rychły debiut dodatku The Taken King do Destiny.Jak zwykle, raport nie oferuje żadnych konkretnych liczb, ale dowiedzieliśmy się, że najchętniej kupowaną w USA konsolą ponownie było PlayStation 4.

Microsoft zauważa, że szczególnie aktywny będzie pod koniec roku, a gorący okres świąteczny rozpoczęto właśnie w sierpniu, wraz z Rare Replay i Gears of War: Ultimate Edition. Dowiedzieliśmy się jedynie, że sprzedaż Xbox One wzrosła o 26 procent w porównaniu z sierpniem 2014 roku.

Nintendo podało, że tylko w Stanach Zjednoczonych sprzedano już 7 milionów figurek amiibo, a sieciowa strzelanka Splatoon to 600 tysięcy egzemplarzy.

Wśród gier w sierpniu największym zainteresowaniem cieszył się właśnie wspomniany Madden NFL 16 od Electronic Arts. Na drugim i trzecim miejscu Microsoft z Minecraftem oraz Gears of War: Ultimate Edition.

Poniżej dziesięć najpopularniejszych gier w Stanach Zjednoczonych w lipcu:

1. Madden NFL 16 (PS4, Xbox One, X360, PS3)
  2. Minecraft (X360, PS3, Xbox One, PS4)
  3. Gears of War: Ultimate Edition (Xbox One)
  4. Grand Theft Auto 5 (PS4, Xbox One, X360, PS3, PC)
  5. LEGO: Jurassic World (X360, 3DS, Wii U, PS3, Xbox One, PS4, PS Vita)
  6. Rare Replay (Xbox One)
  7. Until Dawn (PS4)
  8. Call of Duty: Black Ops - Combo Pack (X360, PS3)
  9. Batman: Arkham Knight (PS4, Xbox One)
  10. Call of Duty: Advanced Warfare (PS4, Xbox One, X360, PS3, PC)

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-09-11-sprzedaz-w-usa-w-sierpniu-playstation-4-i-madden-nfl-16-na-czele

PS4 mimo iż droższe o 50$ prowadzi nawet w ojczyznie x-korkiego.  :yao:

Opublikowano

Oho piracik torrentowy mi zarzuca że gram na ps3, no gram, i na ps4 też, i na wii u. Masz z tym problem?

W co grasz na ps4? W wolfa, który się ukazał na 5 platformach? xD

Beka wnusiu. :pawel:

Opublikowano

Boty psioczyły jak to szlachta gra w TLOU remastered a i tak rzucają się na gearsy kotlet i rare kotlet.

Opublikowano

Z recenzji wynika, że Sony powinno brać przykład na to jak robi się remastery. Tanie, dopieszczone i nadal cholernie grywalne. :reggie:

No, ale wiadomo Sony preferuje szybkie podbicie rozdziałki i tłumaczenie, że ktoś mógł nie ograć kapiszonów, więc da od razu trzy. Po co jak widziałeś jedne to widziałeś wszystkie xdd

Opublikowano

30 fps z dropami w singlu tak bardzo dopieszczone :obama:

Opublikowano

i tak połowa dzieciaków grających w fpsy (czy to kałnter czy to kol of duti) instaluje jakiś plik .exe przy pierwszej nadarzającej się sposobności

dlatego fpsy nigdy nie będą traktowane jak coś naprawdę wielkiego

mówię jak jest

pozdrawiam

Oho, widzę po poście Daereala że niewiele się od czasu gdy swojego PCta spaliłem zmieniło. Ot cheatland i natura platformy.

Opublikowano

W opublikowanym oświadczeniu Sony podkreśla wysoką sprzedaż gry Madden NFL 16 na swojej konsoli, duże zainteresowanie testami Call of Duty: Black Ops 3 w wersji beta i rychły debiut dodatku The Taken King do Destiny.

ahahah (pipi)a takim guwnem się chwalić że sprzedaje ps4 to serio trzeba być tym od kiszenia ogóra

Opublikowano

Bartek kiedy sprzedajesz ps4 i kupujesz x1?

Opublikowano

exy AAA ze średnią powyżej 80 xDDD

bo się osmarkam, jeszcze kilka lat temu to był próg wstępu dla darmowych gierek dla biedaków w PS+, teraz to jest próg zaje,bistości eksa

dewaluacja wartości u klapów tak szybko postępuje, no w sumie nie dziwne jak trójnoga nazywają "nadkonsolą"

wiesz jakoś trzeba usprawiedliwić to, że na ps4 wychodzą jak to dzisiaj pięknie nazwał yeti "crapy na 8"

OFENSYWA SONY NA 2015 :obama: TE SIŁY JUŻ POWSTRZYMACIE

KcAwaHv.jpg

Bartek kiedy sprzedajesz ps4 i kupujesz x1?

biorę X1 jakoś na świeta myślę, szrot4 poczeka do premiery the last guardiana

dobra trzeba napisać do polygonu żeby zmieniali ocene mgs v

xdddd

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Fani Sony już i tak są na kolanach z pełnymi ustami, ale ostatnio tak się jarali porównywaniem MGSV z X1, że czas sprowadzić fanów trójnoga do parteru.

isnvEE1.png

DCQg9u6.png

xDDDDDDD

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

KONSOLORZE NA KONALACH Z PENŁYMI GĘBAMI XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XD

Opublikowano

300% scale i taka ogromna roznica, no no, ale cale szczescie ja nie gram z lupa powiekszajaca wiec jakos mi to nie przeszkadzalo :obama:

Opublikowano

Zalezy jeszcze z ilu metrow c'nie :taknieco:

Opublikowano

Biorąc pod uwagę długość kabla do ładowania pada od PS4 i długość życia akumulatorka do niego, to średnio z 1,5m :kaz:

Opublikowano

Ja na szczescie mam kabel od dualcrapa 4 do kompa podpiety :obama:

Odpalilem wlasnie Mad Raxa po 130 godzinach z MGSem w 60 fpsch, i nie sklamie mowiac ze mi oczy na poczatku lekko lzawily od tego plywajacego ekranu XD sama mechanika tez z 2 klasy gorsza, wszystko jest mniej responsywne, bardziej mozolne, kamera, poruszanie sie postacia, no wszystko. O animacjach nawet nie wspominam, ehhh, ciezkie zycie po MGSie bedzie, znowu sie przyzwyczajac do tych ulomnosci typu cinematic framerate :/

Beka tez ze w MGSie widac jak rusza sie kierownica, w Mad Maxie tylko rece sie typowi ruszaja [lol], nawet swiatel w aucie nie moge wylaczyc, a u chinczyka sie dalo :cool:

Ale poki co wrazenia jak najbardziej okej, szczegolnie klimacik fajny, zobaczymy czy gameplay wciagnie.

Opublikowano

Z tym maxem to mnie dziwi że u mnie na pc gierka lata w 120 fpsach, a na ps4 dropi z 30. Zazwyczaj nie ma aż takiej różnicy, chyba dev tu trochę dupy dał akurat

Opublikowano

Raczej zadbali, żeby odczucia z obcowania z Mad Maxem na jedynym, prawdziwym nextgenie były jak najbliższe filmowi.

Opublikowano

Jesli to sie potwierdzi to klapy na kolanach i z pelnymi ustami na dodatek z zapalonym palnikiem przy dupie :Coolface:

http://www.ppe.pl/news-38625-jedna_z_kolejnych_aktualizacji_do_xboksa_one_drastycznie_podniesie_wydajnosc_.html

Kończy się sranie po krzakach moje drogie :klapek: :klapek:

:daddy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.