Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wbiłem wczoraj na EP na godzinę i sprawdziłem parę gier:

w ogóle na początek mega minus za zestaw gier. No (pipi), zamiast dać więcej jakiś party games, wii, CTR (a nie tylko malutki kącik retro, PESa i MKX) i inne to dali MGSV, GOW III, DC, DL i inne paździerze do single'a i takie mośki napie.rdalały po 2h na jednym standzie xD Mistrz.

Ale dobra:

Drivesraka - gameplay'owe dno i graficznie, póki deszcz nie wjedzie na scenę to jest PS3.

Killzłom (sam już nie jestem pewien czy to było to xd) kolejna kupa od Sony, graficznie i gameplay'owo. Najśmieszniejsze jest to, że GOW III Remastered który miał stand obok robił graficznie o wiele bardziej niż wszystkie inne ex'u na tą zje.baną konsolę.

Na MGS V na plus, serce krwawiło jak widziałem 60 klatek, a ja mam na PS3 w cinematic experience :troll: grałem jeszcze w jakieś tytuły, ale nic nie zrobiło na mnie wrażenia.

Pad do PS4 to jest dno dna, dzięki tej imprezie tylko utwierdziłem się w przekonaniu że póki nie wyjdzie na to DMC5 to tej konsoli na pewno nie kupie.

no DC bez deszczu nie robi

lVyIoSC.jpg

3CgMHV.jpg

DCBeta-10.jpg

2847538-0790621010-26878.jpg

Driveclub_03.jpg?66bb6b

Oczywiście są też fajne momenty w grze ale 30fpsów, pustki na torze, niewidzialny tunel i teleportacje, szczątkowa fizyka...sonyboty pisały że to duchowy następca PGRa xDDD a tak naprawdę tylko fajna gierka do odpalenia w niedziele po obiadku na 2-3 wyścigi. 

@nołbady miło że też ubolewasz za najgorszą wersją MGSV na konsoli Matce, PS4.....przed premierą yeti na mocarzu pisał o 720p, 30fpsach, itd. na XO a role się odwróciły   :)

''Nietypowa gra jak Heavy Rain'' - yeti dostarcza xDDDDDDDDDDDDDDD

https://www.youtube.com/watch?v=0t0uCWjQ6Og

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No nie wiem, czy w grze jest taki bohater jak Quite.

:empathy:

Kazdy sie domysli o kogo chodzilo. Papa YETI :lapka:

Opublikowano

1:14

Wprawdzie nie jest to Colin na pc ( :yao: ), ale zawsze o kilka generacji wygląda to lepiej niż.

pAiOWyWl.jpg?1

Opublikowano

Czy użytkownik Yeti zaspoilerował właśnie mgsa? Jakieś strzelanie do ważnej postaci z trailerów? Nieładnie.

Grzejnika, bierz go!!!

Opublikowano

Wbiłem wczoraj na EP na godzinę i sprawdziłem parę gier:

w ogóle na początek mega minus za zestaw gier. No (pipi), zamiast dać więcej jakiś party games, wii, CTR (a nie tylko malutki kącik retro, PESa i MKX) i inne to dali MGSV, GOW III, DC, DL i inne paździerze do single'a i takie mośki napie.rdalały po 2h na jednym standzie xD Mistrz.

Ale dobra:

Drivesraka - gameplay'owe dno i graficznie, póki deszcz nie wjedzie na scenę to jest PS3.

Killzłom (sam już nie jestem pewien czy to było to xd) kolejna kupa od Sony, graficznie i gameplay'owo. Najśmieszniejsze jest to, że GOW III Remastered który miał stand obok robił graficznie o wiele bardziej niż wszystkie inne ex'u na tą zje.baną konsolę.

Na MGS V na plus, serce krwawiło jak widziałem 60 klatek, a ja mam na PS3 w cinematic experience :troll: grałem jeszcze w jakieś tytuły, ale nic nie zrobiło na mnie wrażenia.

Pad do PS4 to jest dno dna, dzięki tej imprezie tylko utwierdziłem się w przekonaniu że póki nie wyjdzie na to DMC5 to tej konsoli na pewno nie kupie.

lVyIoSC.jpg

3CgMHV.jpg

DCBeta-10.jpg

Driveclub_03.jpg?66bb6b

to jest ta nowa generacja xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

RZYGAM Z BEKI

Opublikowano

giphy.gif

Jeśli ktoś twierdzi że driveclub wygląda słabo to jest albo de,bliem albo ślepcem. Naszczęście zdanie botów nikogo a xkorki ostatnią konsolą microsyfu

Opublikowano

Dc wygląda ładnie tylko podczas warunków pogodowych, bez nich to gra z ps3. 

Opublikowano

Wniosek z tego taki,że gra powinna cały czas się dziać w czasie deszczu bądź innej śnieżycy by było czuć next-gena. Widać cała para poszła na warunki atmosferyczne, a reszta po łebkach bo przecież i tak wszyscy jarać się będą gifami z deszczem XD

Opublikowano

Rozumiem, że jak klapki nie odpalają wyścigów w deszczu, to zamykają oczy żeby czar nie prysł.

Opublikowano

Dc wygląda ładnie tylko podczas warunków pogodowych, bez nich to gra z ps3

Jeśli to jest PS3:

DRIVECLUBtrade_20150630044635.jpg

DRIVECLUBtrade_20150421222335.jpg

xlZk2ls.png

MKYofFV.png

e1ntP3v.png

sQkwzdX.png

DRIVECLUB20150910221.png

To tu mamy poziom Gran Turismo 4:

pAiOWyWl.jpg?1

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

lVyIoSC.jpg

3CgMHV.jpg

DCBeta-10.jpg

Driveclub_03.jpg?66bb6b

Wiem, że boli dupa, ale faktów nie oszukasz. :lapka:

Poza tym czyżbyś dał fotki z photo mode? :pawel:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dałem fotki z gry z wyłączonym hudem. Najśmieszniejsze jest to, że zielone podludzie od roku wrzucają ten sam zestaw screenów z DC.

Gra może też i tak wyglądać, takie uroki gry z oświetleniem w real time, że zależnie od pory dnia wygląda raz świetnie a raz średnio. Za to FM jeśli na jakiejś trasie wygląda paskudnie, to będzie wyglądać tak samo paskudnie za każdym razem.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Indie wyglądają najgorzej to fakt, ale pozostałe tory to :banderas:

Opublikowano

Dałem fotki z gry z wyłączonym hudem. Najśmieszniejsze jest to, że zielone podludzie od roku wrzucają ten sam zestaw screenów z DC.

Gra może też i tak wyglądać, takie uroki gry z oświetleniem w real time, że zależnie od pory dnia wygląda raz świetnie a raz średnio. Za to FM jeśli na jakiejś trasie wygląda paskudnie, to będzie wyglądać tak samo paskudnie za każdym razem.

Piękna kontra. Szczurek, jeden z najlepszych klapów.

Opublikowano

Driveclub wygląda dobrze, tak samo jak i ps4. Gorzej w akcji. Wyścigi kartonów odpalone na sieczkarni. Takie 7/10 ale tylko dla Januszy racingowych czekających na nowego NFS Underground. Za każdym razem jak słyszę nawiązania do genialnego PGR to mną trzepie.

Opublikowano

bo klapy nie robią screenów jak nie pada deszcz/nie ma zachodu słońca/ładnych drzew. Do tych się pałują, a o tym jak gra wygląda przez 90% czasu nie piszą.

Opublikowano

bo klapy nie robią screenów jak nie pada deszcz/nie ma zachodu słońca/ładnych drzew. Do tych się pałują, a o tym jak gra wygląda przez 90% czasu nie piszą.

A jakie zdjęcia dał Szczurek? Widzisz na którymkolwiek deszcz czy śnieg?

Opublikowano

Indie wyglądają najgorzej to fakt, ale pozostałe tory to :banderas:

AAA wyglądają gorzej. :kaz:

Opublikowano

niebieskie robaczki   :)

2680481-hdpvr2_20141004_222030.jpg

2685296-1113905628-dc13g.jpg

2680482-hdpvr2_20141005_212435.jpg

Screen-Shot-2014-10-25-at-7.35.06-PM-700

DCBeta-11.jpg

Driveclub-21.jpg

Driveclubshadows.jpg

btw. znowu pojawiły się przecieki co do kupna AMD przez MS  :xboss:

Opublikowano
btw. znowu pojawiły się przecieki co do kupna AMD przez MS   :xboss:

Yaay! Monopol! Brak konkurencji na rynku! Stagnacja!

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

No ladnie chuyowo to oswietlenie pada na tych trasach w DriveKlapie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

to jest ta nowa generacja xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

RZYGAM Z BEKI

KrdRXY.gif

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Różnica generacji :obama:

Opublikowano

Dc wygląda ładnie tylko podczas warunków pogodowych, bez nich to gra z ps3. 

Rzeczywiście, w dzień to jest poziom PS3.

http://static1.gamespot.com/uploads/original/90/908941/2684080-2670801-7985711881-drive.gif

http://2.bp.blogspot.com/-1-5LDTrQ-xk/U4wXHbi9j6I/AAAAAAAAAXQ/EljgQpkmDsY/s1600/ilX7INB54QSsI.gif

https://1f9f7cb900056acbb954bbda2a042f18ff4f9b8f-www.googledrive.com/host/0B4eMtE7Ljti1b0RyVmFUSzJlOWs/dc2.gif

Jaka piękna generacja next gen od Sony vs to coś od microsyfu. :kaz:

I dobra rada dla botów, odłóżcie te narkotyki, bo w ośmieszaniu się jesteście najlepsi z najlepszych.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

btw. znowu pojawiły się przecieki co do kupna AMD przez MS   :xboss:

Yaay! Monopol! Brak konkurencji na rynku! Stagnacja!

Co?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.