Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

O której konferencja Microsoftu?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

hum idz zobacz czy suteq nie chce z Toba grac w gearsy ok?

W ryj dac moge dac. :shotgun:

Ktoś mi powiedział, by nie tracić na niego czasu. Potem w gyrosach się wyżyjesz :ogor:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Dlaczego boty się tak pucują? Kur.wa, pokazali kilka naprawdę ciekawych gier, a ci kręcą bekę.

A kilka stron temu podjarka Halo, które wygląda nudno, słabo i chuy wie jak jeszcze.

Gardzę.

Opublikowano

no musze przyznac ze vita dostanie solidna porcje gierek, ciekawe czy cos wyjdzie poza chiny

Opublikowano

Ludwes ale tutaj nikt nie mowi ze te chinskie gry wygladaja nudno czy slabo. One sa po prostu ch*jowe.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Dlaczego boty się tak pucują? Kur.wa, pokazali kilka naprawdę ciekawych gier, a ci kręcą bekę.

A kilka stron temu podjarka Halo, które wygląda nudno, słabo i chuy wie jak jeszcze.

Gardzę.

Po pierwsze to nie gry, a zapowiedzi :)

A później jak z tą grą Capcomu, której już nazwy nawet nie pamiętam, zapowiedzianej chyba na start PS4, a tu nawet Fable Legends szybciej wyjdzie XD

Gardzę.

Pewnie będzie tak samo słabe jak miała być FM6  :reggie:

Opublikowano

Ladny:

dmg_256.pngctrl_key11.png

Po obu stronach barykady, wreszcie sie cos w temacie ruszylo :dunno:

Mysle ze driveavatar huma najlepiej by sie czul podczas burzy piaskowiej.

XDD Hejwen nie ustepuje

Opublikowano

Gardzę.

Jak można brać pod uwagę osoby które jarają się halo, jarać się gejlo czaicie gurwa? xDD

Opublikowano

Bloodborne przekroczył 2 miliony sprzedanych kopii, Sunset nie przekroczył nawet miliona a boty twierdziły że na xkorkim jest większa liczba graczy

hardkorowych :yao:

Chyba mieli na myśli pseudokonsolowców których ulubionym gatunkiem są strzelanki.......boty tak bardzo gardzę

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Jak tam klapy jaranko gravity rush remaster ? :yao: ładna żenada jest dostępna na ps4 ze musza portować gierki z vity xD teraz czekać na golden abyss i kalpy ponownie bedą mieć mokro

Serio jak wy możecie patrzeć z rana w lustro ? Mnie by chwyciło obrzydzenie mając w domu tylko ps4 i udawać konesera gier xD

A gravity rush to jedna z najbardziej nudnych gier w jakie dano mi było grac, lipa straszna

Opublikowano

Na playstation lepiej niż na xboxie sprzedają sie wyścigi, platformówki, bijatyki, slashery, rpgi, przygodówki więc można powiedzieć że fani playstation to koneserzy konsolowych gier.

Opublikowano

Tylko problem Jedrek jest w tym że wy nie macie na ps4 ekskluzywnych wyścigów, platformówek, bijatyk, slasherów, rpgów, przygodówek

Jedyne co macie to gierki z vity i chińskie odpady z komórek

Edytowane przez kubson

Opublikowano

wyścigi

Xbox One is the home for racing this generation. Between Forza Motorsport 5 and Forza Horizon 2over seven million unique players have joined the Forza community, racing on Xbox One.

Ponad siedem milionow koneserow gamingu na konsoli Xbox One :fsg:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Czyli po 3 miliony na każdą część. Woow ale sukecs :yao: Ciekawe dlaczego nie chwalą się liczbą sprzedanych kopii :reggie:

Opublikowano

A po co? Co to daje dla graczy jak firma pochwali sie wynikami? Tylko ty sie jarasz takimi bzdurami z perspektywy gracza.

Opublikowano

dobrze widzę że na konfie sony na gts nie było mowy o FF VII remake, Shenmue 3, The Last Guardian ani też o Deep Down albo Kingdom Hears 3?

ja pierdole xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sony dalej rucha swoich dżihadystów grami widmo

Opublikowano

A to źle, że się skupili na tym, co wyjdzie niedługo? Dobra lekcja wzięta od Nintendo.

Opublikowano

Czyli perosna 5 nie wychodzi za niedlugo bo nic nie pokazali?  :Coolface:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

persona bedzie pokazana u wydawcy LESZCZU  :cool:

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

Boty jaki nędzny dmg control z tym gravity rushem. Chyba kompletnie przemknęła im informacja, że pięknie wyglądający sequel zapowiedziano na 2016 tylko na ps4.

Musicie się bardziej postarać.

Opublikowano

Wyje.bane na te chińskie pedalstwo. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.