Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ale Niera to wy szanujcie, co? Razem z Deadly Promonition stanowią duet największych ukrtych pod miernym technicznym wyknaniem perełek :banderas:

Takie przeciewieństwo Orderka, tam jest wszystko ładne i piękne, ale puste w środku, Nier na zewnątrz bieda ale w środku :banderas:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ją też trzeba ładować co 5 godzin tak jak pada do ps4?

Opublikowano

Ją można ładować cały czas.

Opublikowano

Takich jak ty i tych innych oszołomów z gejonly powinno się odgrodzić i zamknąć w specjalnej placówce. 

A będą tam dmuchane lale?

tak, my jesteśmy poyebani, a fantom do ćwiczenia pierwszej pomocy przebrany za japońską dziewczynkę sam sie zalajkował na you tubie xd

Interesuje się robotami i transhumanizmem a tutaj wyglądało to prawie nie do odróżnienia od prawdziwego człowieka więc dlaczego miałem nie zalajkować?

Opublikowano

jak sie przetrze benis to jest wtedy phantom pain

Opublikowano

A jak pisałem że Persona 5 nie wyjdzie w 2015 to klapy rzucały się jak dziewczynka z Egzorcysty. W 2016 czeka ich kolejny szoker, a mianowicie, że lato 2016 to jedynie premiera w JP z TBA dla EU. Sony zmasakrowało na E3, a teraz masakruje ponownie. Szkoda tylko, że posiadaczy PS4. Posiadacze Xone i WiiU umierają ze śmiechu w tym momencie.

Opublikowano

Takich jak ty i tych innych oszołomów z gejonly powinno się odgrodzić i zamknąć w specjalnej placówce.

A będą tam dmuchane lale?

tak, my jesteśmy poyebani, a fantom do ćwiczenia pierwszej pomocy przebrany za japońską dziewczynkę sam sie zalajkował na you tubie xd

Interesuje się robotami i transhumanizmem a tutaj wyglądało to prawie nie do odróżnienia od prawdziwego człowieka więc dlaczego miałem nie zalajkować?

ten damage control xD

INTERESUJE SIE TRANSHUMANIZMEM DLATEGO LAKUJE SZTUCZNE (nene)KI

XDDDD

Opublikowano

Jak dawałem info, że typ odpowiedzialny ze tłumaczenia gier Atlusa nie ma zielonego pojęcia o lokalizacji P5, to Lem mnie tu wyśmiał, a miałem rację że w tym roku ta gierka nie wyjdzie  :hi:

Wielka szkoda, teraz ps4 jest naprawdę w D-U-P-I-E z grami na wyłączność.

Opublikowano

PS4 obecnie to juz nawet nie stoi w miejscu tylko sie cofa. Na chwile obecna nie ma zadnych argumentow za PS4: najdrozszy online; gorszy pad, jak multiplatfrmy lepsze to tylko z lupa i nosem przy ekranie, kolejne zapowiedzi a premiery odwlekane w nieskonczonosc, budowanie funkcjonalnosci konsoli praktycznie zerowe...

Opublikowano

INTERESUJE SIE TRANSHUMANIZMEM DLATEGO LAKUJE SZTUCZNE (nene)KI

XDDDD

Tam były sztuczne cycki. Nie dorabiam żadnych ideologii, spodobało mi się wykonanie więc zalajkowałem. Zresztą nawet jeśli byłbym stulejmanem to miałbym się od ciebie czuć gorszy z tego powodu? Nadal stulejarz > gunwo > lewak :reggie:

Wielka szkoda, teraz ps4 jest naprawdę w D-U-P-I-E z grami na wyłączność.

Gier multiplatformowych do końca roku pod dostatkiem.

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

To po co ja to kupiłem :whyyy:

a no  tak kolekcja Drejka :czezky:

Opublikowano

Hamster masz na myśli te, co wyjdą też na androida?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Posiadcze PS4, tak jak imitacje ci,pek, tak samo wolą imitację konsoli :pawel:

Tylko XBOX: najlepsze du,pery, najlepsze gry, najlepsza konsola :xboss:

Opublikowano

Jezu jaki pogrom :obama: klapy tak bardzo zaorane ze az boja sie odezwać w tym temacie xD

jak ja wami gardzę

Tylko Xbox

Opublikowano

pogrom? sami ze sobą rozmawiacie:/

Opublikowano

A jak mamy z wami rozmawiać jak wszyscy schowaliscie głowę w kaszankę :yao:

Opublikowano

O czym tu rozmawiać skoro wojna się skończyła.  Xbox nie istnieje poza tym tematem. Boty wzajemnie się nakręcają, poklepują się po plecach i wmawiają sobie że na ps4 nie ma w co grać, Tymczasem w realnym świecie ps4 dominuje, sprzedaje sie lepiej niz ps3 w analogicznym okresie.

PS4 sprzedaje się w Azji lepiej niż swego czasu PS3 i PS2

Rynek azjatycki zawsze był dla Sony ważnym punktem odniesienia. W trakcie Tokyo Game Show japońska firma podzieliła się dość ciekawymi informacjami. PS4 sprzedaje się tu lepiej niż swego czasu PS2 i PS3.

Sony Computer Entertainment ogłosiło na konferencji prasowej, że kondycja PS4 w Azji jest naprawdę dobra. Jak możecie zobaczyć na wykresie poniżej, najnowsze dziecko Sony sprzedaje się tu znacznie szybciej niż PS3. PS4 wypada też lepiej na tle PS2, choć tu różnica jest już znacznie mniejsza.

Co ciekawe z podobnym trendem mamy do czynienia w przypadku gier, gdzie wzrost sprzedaży jest jeszcze większy niż samych konsol. W najbliższych miesiącach tendencja ta powinna się utrzymać. Sony zapowiedziało bowiem, że od października w Azji PS4 będzie można kupić taniej. Miejmy nadzieje, że i na naszym kontynencie doczekamy się obniżki cen.

Dodam tylko, iż z rozmów przeprowadzonych na Extreme Party wynika, że część naszych czytelników czeka na taki ruch i dopiero wtedy zainwestuje w konsole obecnej generacji. 

http://www.ppe.pl/news-38702-ps4_sprzedaje_sie_w_azji_lepiej_niz_swego_czasu_ps3_i_ps2.html

W 2016 roku xbox zostanie zmieciony przez exy na ps4. 

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

On nawet ponad poziom linkowanego ppe się nie wybija. :reggie:

Opublikowano

A potem dziwota że rozmawiamy sami ze sobą :reggie:

A kto by się tam dziwił że rozmawiacie sami ze sobą skoro macie nas.rane w bani :yao:

Opublikowano

Klapy myślo, że posiadacz Ferrari cierpi z powodu dobrej sprzedaży daczy logan. No cóż. Od szumu ps4 może się we łbie przestawić troszkę.

Opublikowano

O przyszedł endrju i wrzucił dane o sprzedaży. Każdemu klapowi poprawi to humor w przerwach pomiędzy resetowaniem konsoli, aby uzyskać 30fps w mad maxie

Opublikowano

Rozmawianie ze sobą jest naukowo udowodnione jako niezbędne to prawidłowego rozwoju psychicznego.

#zaorane #zielona_magnateria

Rodzice ci to powtarzali od małego  aż w końcu w to uwierzyłeś. Ach te boty i ich ciężkie dragi :yao:

Edytowane przez Andrew21

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.