Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

to graj dalej w choyowe gierki dla japoncow z psami, kotami i innym choyostwem i zamknij dupe  :banana:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Serio myślicie, że jakbym miał kasę na kartę grafiki (i resztę), to bym kupił szmelceta? XDDDD

Chyba bym wolał już serio kupić za to roczny abonament na kebaba ;)

Nikogo to nie obchodzi, ty akurat jesteś najlepszym wyznacznikiem czego nie kupować

Opublikowano

Tegoroczne dożynki blachoklaperii rozpoczęły się na dobre z chwilą premiery FM6, a w momencie wypusku tego...

...nie będzie już kogo dobijać :reggie:

dominacja jak za czasów x360

Opublikowano

to graj dalej w choyowe gierki dla japoncow z psami, kotami i innym choyostwem i zamknij dupe :banana:

Niestety, widać że taboret -8 do gustu.

Akurat Tokyo Jungle jest bardzo dobrym zapychaczem czasu, do tego wymagającym i oryginalnym, i z japońskim sznytem. No ale nie ma takich perełek na komputrach, więc nic tylko współczuć...

Opublikowano

haha, kazdego dnia wychodza lepsze gry na pc od tego guwna xDDDDDDDDDDDD

steam > ostatnie premiery, polecam.

Opublikowano

Czego wspolczuc? Mam zarowno ps3 jak i ta przechooyowa gre. Na pc sa inne "perelki" o ktorych ty pojecia nie masz bo zyjesz w swoim wlasnym swiecie gdzie jestes "obiektywny" bo grales w heroesy u kogos. Zal mi ciebie jako czlowieka. Jak to ktos ladnie tutaj napisal: daj mi swoj numer to wysle smsa o tresci "POMAGAM"

Opublikowano

Black ops 3 na starą generację nie będzie miał singla, tylko multik. Zamiast 59$ będzie kosztował 49$. Dymanko w stylu Activision. 

Opublikowano

Nie no Dave, nie rozpędzaj się. PIXEL dość wyraźnie pokazuje kondycję PC gamingu. Topowe PC tytuły to sieciówki i gry z wysokim replayability. AAA pokroju BB czy Halo na PC wychodzi tyle samo lub (licząc exy) nawet mniej. Wiem, że każda sroczka* swój ogonek chwali, ale jako posiadacz smoka i PS4 powinieneś być bardziej ptwart i obiektywny.

*Ew. pliszka

Opublikowano

Ragi dodał nawet berlinki na biurku. Cóż za dbałość o szczegóły. :banderas:

Opublikowano

Czego wspolczuc? Mam zarowno ps3 jak i ta przechooyowa gre. Na pc sa inne "perelki" o ktorych ty pojecia nie masz bo zyjesz w swoim wlasnym swiecie gdzie jestes "obiektywny" bo grales w heroesy u kogos. Zal mi ciebie jako czlowieka. Jak to ktos ladnie tutaj napisal: daj mi swoj numer to wysle smsa o tresci "POMAGAM"

Grałem w Heroesy (1,2,3) kiedy jeszcze ty na księdza wołałeś "Zorro", lecz z łaski swojej pochwal się SWOIM psn id na wszelki wypadek, randomie :)

Którą perełkę polecasz? "Prysznic z ojcem" czy "Symulator chleba" ? ;)

Opublikowano

WALCZ MENDREK, WALCZ JAK LEW

Opublikowano

A kogo obchodzi kiedy w co grales, kiedy waliles kloca a kiedy parowki wpyerdalasz? I na co ci moje psn? Kolegow szukasz? Kolegami niestety nie zostaniemy bo nie miewam znajomych o IQ rownym doniczce :/ twoja ograniczona opinie juz poznalismy - bylo smieszne ale czas zeby wrocic do tematu gier na czasie a nie 10 letnich guwien w ktore ty sobie tam pykasz.

Opublikowano

Spoko, tak jak sądziłem. Ocelot to albo alter, albo troll pewnie z lapkiem z biedry.

Któremu pupa pęka i dlatego doczepia się mnie. Także drogi niezdecydowany, postronny widzu - nie bierz tego jegomościa poważnie ;)

Opublikowano

Jedyna osoba, którą boli dupa jesteś ty bo ogrywasz jakieś badziewia, a nie hity jak inni. 

;)

Opublikowano

OdM1W3z.png

Dobre te laptopy maja w biedrze maja widac :D

Opublikowano

Co tam, Mendrek znowu stara się udowodnić, że jest masterem bo gra na konsoli za 400 zł?

Opublikowano

9/10 od Eurogamera dla TJ, no ale dla bezguściów blachobotów crap. Gra która hołduje oldschoolowej rozgrywce, ale skoro nie ma krasnali i skórek do kupienia (ale są kozy!), to już crap, żal mi was...

Opublikowano

Na MC 74/100. Twoje ulubione źródło. Najmocniejsze 74 w historii? XDD

Opublikowano

mocne curwa 74 na metacritic xD

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/tokyo-jungle

beka z ciebie typie jest konkretna. pierwszy raz w historii cw boty sie lacza z klapami i probuja ci wytlumaczyc ze jestes ograniczony - ty natomiast jak kon z klapami na oczach dalej przed siebie :D 

Czasami sa takie momenty ze trzeba zrobic krok do tylu i sie powaznie zastanowic czy moze tak na prawde inni maja racje i samemu pyerdoli sie glupoty - zapewniam cie ze w twoim przypadku tak jest od dobrych pare stron w tym temacie. Bez zadnej obrazy, bez hejtu, po prostu po ludzku mi cie zal bo widze ze ty na powaznie masz takie a nie inne zdanie. licze na poprawe zdrowia!

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Kumpel pracuje w sklepie z konsolami dzisiejsza rozmowa "Wie Pan ja chce Ps4, bo fifka na ps4 wychodzi, a no i te unchartedy jakieś", kumpel "wie Pan, na xboxa fifka też jest, a niedługo Halo", ziomek na to "ja nie chcę xboxa, bo słyszałem, że się psuje i gier wymieniać nie wolno, ogólnie nie bo nie" xD Dominacja wśród casuali jak za ps2.

Dodał, że tak wygląda 90% rozmów z ludźmi kupującymi konsole.

Także M$ mógłby rzucać exami nawet co miesiąc, ale trendu już nie odwróci. Widać po prostu jaka konsola ma poparcie pośród "ludu". W sumie to trochę smutne... bo M$ też mało co robi aby przyciągnąć do siebie klientów (dawno nie było obniżki ceny konsoli, a ta powinna kosztować max 250$, drogi nowy kontroler, drogie przejściówki). Ba przy pierwszej rejestracji One'a M$ powinien dawać jakąś gierkę gratis. Ogólnie jeżeli czegoś nie zmienią marketingowo to lecą (nie chodzi mi o exy tylko o kampanie).

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Nie wiem co to ale rzucam argument dla właścicieli smoków:

http://www.metacritic.com/game/pc/undertale

Opublikowano

I dobrze bo xbox to chuy :banderas:

Opublikowano

starh? Polecm tego uzytkownika, niedawno narzekal na zyebane konsole, teraz dumny uzytkownik smoka ramie w ramie zaklada ze mna headshoty w najlepszym taktycznym szuterze ever, dostaje gry za darmo na steam, za darmo gra po sieci (tak konsolarze! jest jeszcze wolnosc!) BEZ LAGOW, dowolnie wybiera kontrolery pod dana gre  :sir:

Opublikowano

starh? Polecm tego uzytkownika, niedawno narzekal na zyebane konsole, teraz dumny uzytkownik smoka ramie w ramie zaklada ze mna headshoty w najlepszym taktycznym szuterze ever :sir:

Ba, lepszego nie ma i nie będzie. Czekam na następne granie milordzie i pielgrzymkę z papieżem  :sir:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.