Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Aha, czyli Karolek żyje przeszłością ciągle i dalej myśli, że jest rok 2005-2006(?), a ps2 króluje w sklepach i w domach graczy. 

No przykro mi, muszę cie rozczarować. Jest rok 2015, ps3 okazało się kupą guwna, a ps4 jest niewiele lepsze.

X360 zrobił więcej lepszego dla gamingu niż ps3+ps4+psp+vita razem wzięte. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jak tam PSN ID Ocelocie? Bo to że masz (albo kolega z klasy) drogiego kompa za kasę rodziców i nerwicę gdy ktoś jednak rzeczowo podwažy ten wybór, to już wiemy.

I czytaj moje posty dokładnie, bo mi się znudziło już tłumaczenie ci tego co znaczą...

Opublikowano

Grajac w eksy sony czlowiek sie bedzie meczyl nawet jakby dzialaly w 120fpsach.

(no, na razie to chyba nie ma zadnego nawet w 60ciu :dynia:)

Jest. I to kilka.
Wymieniaj. Tylko bez remasterow z ps3 plz.

Rosułgun na przykład teeeej.

Opublikowano

PS3 wygrało zeszłą generaję z Xboxem 360. Wiesia mi dobrze doradziła konsolę, inaczej bym nawet w TLOU nie zagrał, o całej reszcie nie wspominam. 1-4 exów na cały rok, X360 to był śmiech na sali...

Opublikowano

PS3 wygrało zeszłą generaję z Xboxem 360.

W najbardziej spier.dolonej konsoli jak najbardziej. 

TLOU tak ograłeś, że od razu sprzedałeś, żeby nie stracić więcej jak 10zł. xd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Masz na myśli RRODy? To nie na PS3, pomyliło Ci się :)

Przeszedłem TLOU a że nie kolekcjonuję gier, to sprzedałem by ktoś inny zaznał geniuszu...

Opublikowano

Mam na myśli twój pusty plejstejszynowski łeb. :)

Opublikowano

1, PS4 teraz przejmuje niechlubną pałeczkę góównokonstrukcji, no ale nie wiesz tego bo nie dorzucają za 1zł tej konsoli w sieciach komórkowych.

2. Fajnie, że kupiłeś sobie od cyganów tableta, ale może usuń ten podpis żenujący drogi moderatorze.

Haha pamiętam, jak pisałem w tym temacie, że plebstejszyn 4 jest w chu.j głośne, tak jak 360tka jak odpalało się gry z płyty na pierwszym modelu, to zaraz armia baranów twierdziła, że ściemniam. A teraz jest to fakt oczywisty i nawet mamy odpowiedni temat jak wymienić pastę na procku by tylko zjechać 2 decybele xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

dalej masz obsesje na moim punkcie widze ze chcesz moje psn id? Pisali ludzie tutaj ze masz ~30 lat; troche o tobie to mowi jesli wszedzie widzisz sprzet kupiony przez rodzicow albo sprzet kolegow. Mam dla ciebie niestety jednak zla wiadomosc: gdybys nie byl zapyzialym, zaplutym i obsesyjnym klapem majacym mentalnosc jihadzisty, radzilbyssobie troche lepiej w tym swiecie i ciebie tez by bylo stac na taki sprzet. Nie musialbys grac na konsolach sprzed 10 lat.

A tutaj zamiast psn id masz moje gierki na konsole o ktorej nie masz zielonego pojecia:

3ReTeUd.jpg

Opublikowano

obwtroT.pngobwtroT.pngobwtroT.png

Opublikowano

Ty chyba psp nie miałeś w rękach sutek że takie brednie wypisujesz.  :rotfl:

Opublikowano

Cóż, jeśli ktoś wstydzi się tak prozaicznej rzeczy jak psnid, to musi mieć coś do ukrycia. Alter, snob albo kombinator. Jakbym był obserwatorem tego tematu, to bym Ocelota miał za mało wiarygodną personę ;)

Opublikowano

Miałem w rękach, akurat w średniej szkole kumpel miał. Pamiętam jak grał w mgsa 1 i jakieś chińskie bajki dragon ball coś tam. 

DS>PSP

:cool::lapka: 

A GTA:CW na DS to jest geniusz. :banderas::fsg: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

jakos przezyje z wiedza ze nieznany mi typ na forum ma mnie za niewiarygodna osobe  :reggie:

Opublikowano

Najmniej wiarygodny w tym temacie to jesteś Ty Mendrek, ze swoimi majakami o tradycji plejstejszyn w Polsce (WTF?), zachwalaniem exów w, które nie grasz i wypisywaniem bzdur o sprzętach, które widziałeś tylko w sklepie, zaklinaniu rzeczywistości odnośnie ułomności PS3 i w ogóle z całym twoim umysłem, który zatrzymał się gdzieś w okolicach dominacji PS2 

Opublikowano

12038350_814402271990464_167934480621309

czekam na dalszy rozwój sytuacji

Opublikowano

Super geniusz przy takim vcs i lcs sutku xDD

Opublikowano

Przecież granie w te gry na psp z tym sterowaniem to jest :rotfl:

Tylko wersje ps2. :problem:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Tradycją Playstation w Polsce jest piracenie:

- PSX - granie na piratach

- PS2 - granie na piratach

- PS3 - składki, bo nie dało się na piratach

- PSP - custom firmware i piraty

- PSV - wróci do życia jak ją złamią

Co pokaże PS4? Zobaczymy.

No i mendrek broni tego Playstation, bo zamiast wziąć się do pracy to wszystko na talerzu lub z providenta.

No i zwycięstwo Playstation 3 w poprzedniej generacji. Przeskok ze 150mln (PS2) na 80mln (PS3). Wyrównanie z Xboxem360, bo Wii odstrzeliło konkurencje.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Najmniej wiarygodny w tym temacie to jesteś Ty Mendrek, ze swoimi majakami o tradycji plejstejszyn w Polsce (WTF?), zachwalaniem exów w, które nie grasz i wypisywaniem bzdur o sprzętach, które widziałeś tylko w sklepie, zaklinaniu rzeczywistości odnośnie ułomności PS3 i w ogóle z całym twoim umysłem, który zatrzymał się gdzieś w okolicach dominacji PS2

Które exy? Które ułomności. Wymień :)

A co do tradycji, to już Banan kiedyś pisał że konsola to zamiennik słowa Playstation w Polsce. Liczby to potwierdzają...

Opublikowano

Jezu jaki ty słaby jesteś xD Serio, chyba nawet kidnapper ze swoim urojonym iksboksem lepiej trollował.

Opublikowano

mendrek załóż sobie grupe z ziomkami na ps3 i pogadaj o gierkach :D

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

Rozdzielczość najważniejsza? Co w takim razie robisz na PS3, zamiast na smoku napier,dalać w 4K, czyli w rozdzielczości, której kąsolomaniacy do 2020 albo i dłużej nie zobaczą?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.