Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

mendrek NIGDY nie trolluje, smutna prawda.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

np. Journey, Uncharted:DF, Uncharted 2, Uncharted 3

szczególnie ciekawa jest pierwszy i trzeci tytuł, obie gry przytaczałeś jako argumenty: Journey to zdobywca jakieś tam nagrody (BAFTA?), dodając do tego wysoką średnią na MC, dostałeś do ręki wspaniały oręż do walki w CW mimo, że w tym roku MS wydał Halo 4, które odstawiło graficznie exy Sony 

Uncharted 2 to z kolei ulubiony tytuł klapów zdobywca wielu nagród, dowód na to, że Cell nie jest jednak upośledzony, do tego jakimś tam multiplayer. Oczywiście to za mało byś ograł ten tytuł 

o ułomnościach, których jedynie ty nie dostrzegasz nie chce mi się pisać 

odwieczne problemy z frameratem, niska roździelczość, wolny system, brak crossgamechata,

no ale wg ciebie dodatkowy content i logo plejstejszyn na konsoli w pełni rekompensuje te wszystkie wady

nie mam  siły 

Opublikowano

Aż mi się łezka kreci. Wspominam te czasy kiedy jako szczyl zarabiałem zbierając wiśnie, żeby zarobić na nowego tekkena na verbatimie. Wtedy plajstajszyn też było najlepsze. 

Opublikowano

Jestem ciekawy czy w 2016 też będzie #this is waiting 

Opublikowano

i pewnie dalej będzie pisał, że plejstyejszyn najlepsze, bo tekken 3 to fajna gra, nawet kiedy sony się obudzi i kolejne plajstejszyn będzie usługą na PC

Opublikowano

Koleś co ma ps3 pisze ze rozdzielność jest najważniejsza NO JA PERDOLE XD.

Opublikowano

Dobrze Mendrek, zagaduj ich zagaduj, zrób im pranie mózgu 

:shieeet: :shieeet: :shieeet: :shieeet: :shieeet:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

dalej masz obsesje na moim punkcie widze ze chcesz moje psn id? Pisali ludzie tutaj ze masz ~30 lat; troche o tobie to mowi jesli wszedzie widzisz sprzet kupiony przez rodzicow albo sprzet kolegow. Mam dla ciebie niestety jednak zla wiadomosc: gdybys nie byl zapyzialym, zaplutym i obsesyjnym klapem majacym mentalnosc jihadzisty, radzilbyssobie troche lepiej w tym swiecie i ciebie tez by bylo stac na taki sprzet. Nie musialbys grac na konsolach sprzed 10 lat.

A tutaj zamiast psn id masz moje gierki na konsole o ktorej nie masz zielonego pojecia:

3ReTeUd.jpg

Za(pipi)isty.... dywan ;)

Opublikowano

Boty tak klaperiade odstrzelily, ze im tylko Mendrek do maltretowania pozostal. Party like it's 2008 :reggie:

Opublikowano

Oj brakowalo wam Mendrka w tym temacie :yao:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zielona Brać powinna mi dzisiaj dziękować, że doradziłem Berlinkowi zakup ps3 mimo, że był napalony na Arcade z X360. Wiedziałem, że pewnych osób do Valhalii Spencera nie należy wpuszczać. Wyobraźcie sobie jakby tak Berlinek się przekonał do Króla i dzisiaj był zielonym mudżahedinem, obrzydzającym wszystkim Xboxa tak jak obrzydza wszystkim playstation.  :frog:

Podziękowania mogą być w formie plusików.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

podziekowal

Opublikowano

mudżahedinem

Swoją drogą, grając w MGSV, naczuyłem się, że Mujahideen to liczba mnoga. Mujahid to liczba pojedyncza. Nazywają kogoś więc "mudżahedinem" wydaje mi się, że popełniamy błąd.

Opublikowano

Mendrek z Xboxem? To się nie dodaje. Niech on już lepiej sobie zostanie z tym PS3. Nikt o tej chuyowej konsoli już nie pamięta i nie bierze jej na poważnie, więc niech się chłopak na niej bawi. 

Opublikowano

mudżahedinem

Swoją drogą, grając w MGSV, naczuyłem się, że Mujahideen to liczba mnoga. Mujahid to liczba pojedyncza. Nazywają kogoś więc "mudżahedinem" wydaje mi się, że popełniamy błąd.

Za naukę zawszę jestem wdzięczny także dziękuję :) mnóstwo jest wyrazów, które do potocznej mowy przeszły w niepoprawnej formie. Dlatego zostawię jak jest.

Opublikowano

MGS bawi i uczy :fsg:

No niezle bawi widze, chowanie sie po kartonach,cycki, super grafa i fabula

Opublikowano

Wiadomo ile ma kosztowac ta trylogia Uncharted?

Opublikowano

Wiadomo ile ma kosztowac ta trylogia Uncharted?

Ok. 250 zl.

Opublikowano

:pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.