Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Było za czasów PSX czy PS2. Potem przyszedł X360, który zmiótł ps3 chyba pod każdym względem, a ty coś pier.dolisz, że ps3 było górą nad x360. LOL

I te przywiązania, bo za dzieciaka grał na psx. No lulzy. To jest tylko kawałek pier.dolonego plastiku.

Nie wiem z której wersji świata przybywasz, ale fakty są takie, że to PS3 miało od Xboxa:

- więcej exów powyżej 79 na MC - a czemu od 79? Żeby do ps3 doszło więcej gier? XDD

- lepszą sprzedaż w Europie, Japonii, a także globalnie - co mnie to obchodzi jako gracza? 

- lepsze wsparcie rynków lokalnych (polonizacje, eventy, marketing) -  polonizacje ok, ale reszta? lul, poza tym MS też polonizował swoje gry

- najwyżej ocenionego exa (Uncharted 2) - co za arugment z dupy

- rekordowo nagrodzonego exa (TLOU) - jw

- najwięcej nagród VGA za najładniejszą grafikę roku - jw

- więcej GOTY na VGA - jw

- więcej ekskluzywnego contentu w grach - jw, content, który był guwno warty bo ps3 było tak zyebaną konsolą, że próbowali nadrobić gorszy performance jakimiś ciuszkami

- wparcie dla PSP i PSV (cross play, cross buy, ad hoc party) - kogo obchodzi handheld od sony gdy na rynku jest o wiele lepszy handheld od nintendo?

- bezpłatne online - jednocześnie ch.ujowy online, do tej pory online z 2005 roku z Xboxa pierwszego jest lepszej jakości niż to co jest na ps4

- lepszą usługę abonamentową - wut? a no tak, CEBULA+ dla cebuli, normali gracze ogrywają wszystko co chcą na bieżąco, nie muszą czekać na ochłapy z plusa

- wiele więcej - XD

Obaliłem twoje ch.ujowe argumenty. :lapka: 

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

To co wkoncu lepsze?

Sony ?

Uv1X9l1.jpg

czy Xbox ?

WFLeIEd.gif

Opublikowano

PC

alinity2.jpg?w=604

Opublikowano

PC

alinity2.jpg?w=604

A potem czyta sie newsy ze to jakis chinczyk gral a laska do kamery swirowala zeby napalence sadzili dotacje.

btw. bardzo niefajnie tak szydzic z czyjejs aparycji

Opublikowano

Ale ptaka to nie widzi jak sika na 100%

Opublikowano

Alinity to jest piękna babeczka. sex_konik.gif

Opublikowano

btw. bardzo niefajnie tak szydzic z czyjejs aparycji

Masz rację, jeszcze se co zrobi.

Przepraszam.

Co by nie mówić to Mendrek miał rację, że Gunslinger świetny. No ale nawet zepsuty zegar tarczowy dwa razy na dobę pokazuje prawdziwą godzinę.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Gunslinger cudo dodawane za darmo do CDA w tym miesiacu :banderas:

A jakie gierki na ps4 dodaja do tego numeru pe?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Anyway, kupilem sobie kilka gier na ps4, 5 na 6 mi sie w ogole nie podoba, no niestety nic z tym nie moge zrobic :(
Kupilem sobie 10 na PC, nie spodobaly mi sie 4. Kliknalem "zwroc gre", wybralem powod: "nie podoba mi sie".
Zaraz dostalem kase z powrotem.

JESTESCIE DZIKUSAMI 20 LAT ZA MASTER RACE

Opublikowano

Jakie gry kupiłeś na ps4? cody? fife? butterfielda? 

Opublikowano

nie kupuje takich gier, ale jesli chodzi ci o multiplatformy to ogrywam tylko na PC.

Hehe, pamietam jakim GIGANTYCZNYM sukcesem w CW bylo, ze batman PC przez kilka tygodni wygladal JAK NA PS4 

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Anyway, kupilem sobie kilka gier na ps4, 5 na 6 mi sie w ogole nie podoba, no niestety nic z tym nie moge zrobic :(

Kupilem sobie 10 na PC, nie spodobaly mi sie 4. Kliknalem "zwroc gre", wybralem powod: "nie podoba mi sie".

Zaraz dostalem kase z powrotem.

JESTESCIE DZIKUSAMI 20 LAT ZA MASTER RACE

Nie zapominaj o tym że oprócz zwrotów na PC masz jeszcze takie rzeczy jak mody, fanowskie remake, DOBRE gierki za free ( a nie jakies konsolowe gówna logiczne ) no i funkcje ktorych konsola nie ma wogole ( tworzenie rzeczy samemu, edycja tekstu itp ). 

PC gaming master race wieśniaki konsolowe. 

Opublikowano

boja sie mozliwosci, boja sie ze to jest trudne czy cos takiego (mendrek im tak wmawia). Taka prawda.

Instalowanie moda w 2015: wybierasz moda,  klikasz install, grasz.

xDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

a to tu nie można wklejać dobrej muzyki? niezbyt się panoszysz, panie adminie? co? dawno ci chyba ktoś maski nie oklepał

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Figaro ta gierka poza tobą i może trzema innymi osobami nikogo tutaj nie interesuje. Zmykam do swojej Nintendowej piaskownicy.

Opublikowano

Jak dobra muzyka to

"This is Pequod, arriving shortly at LZ" 

:cool::lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

a to tu nie można wklejać dobrej muzyki? niezbyt się panoszysz, panie adminie? co? dawno ci chyba ktoś maski nie oklepał

Jedno potkniecie, JEDNO, czaisz to?

ps. DOBRA MUZYKA :dynia:

edit: @suteq

:hi:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Figaro ta gierka poza tobą i może trzema innymi osobami nikogo tutaj nie interesuje. Zmykam do swojej Nintendowej piaskownicy.

Dobrze powiedziane "tutaj". W końcu nazwa forum zobowiązuje. 

Opublikowano

>Bezpłciowy kawałek z gry od nintendo.

Opublikowano

jak można jarać się splatoonem i taką muzyką, totalne bezguście, za dużo tasiemców z pedałem z wąsami a później takie osobniki odkrywają bioshocka w połowie 2015...tfuu! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.