Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Doom sutek, Doom ja perdole :lapka:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Doom to będzie nudna strzelanka. 

Opublikowano

No, ale Dooma nie robi firma od Wolfa. 

Poza tym Doom zawsze był bezmózgą strzelanką tylko, że po 2 części coś się zyebało, a Wolf zawsze miał spoko fabułę, klimacik, zabijanie nazistów, świetny feeling strzelania. 

Nowy Doom to będzie taki serious sam czyli nuda w chuy. :lapka: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Sutek chyba bardzo mocno chcesz z nami nie grać w Halo 5.

Opublikowano

I tak wiem, że tylko tak gadasz bo nie masz jaj tak zrobić. :cool::lapka:

P.S No w sumie halo jest mi obojętne i myślę nad Wasteland 2 zamiast tego. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

wow, jest październik a klapy nadal próbują walczyć o miano konsoli z najlepszym line-upem. Radzę zbierać siły na przyszły rok bo będzie znowu wpierdol :cool:

Zostało już medycznie udokumentowano, że choćby w przyszłym roku na ps4 wyszły i dały radę TLG, Shenmue 3 i FF7R pjeprzyłbyś że lineup MS spuścił znów wpjerdol. :kaz:

Czyli dokładnie jak ja w tym, dzięki jednej gierce 10/10. :fsg:

Opublikowano

nobody jakbyś grał w dark souls to byś tak nie przeceniał BB. :lapka: 

Opublikowano

Tak sobie przeglądam listę gier wydanych na PS4 w tym roku i to nie wygląda źle. Jest HM2, OlliOlli2, Helldivers, Grim Fandango, Galak-Z, Rocket League, Axiom Verge, N++. No i BLOODBORNE. A już za chwileczkę następna Disgaea.

Nie no, poważnie, ten lineup, jakby tak przeanalizować cały rok, niszczy ten xboksowy. Forza, Halo i Tomb Raider, Ori. Ech, szkoda mi was, xboty.

Mam wrazenie, ze po napisaniu tego po jakimś czasie wyczułeś,że napisałeś głupoty, mało tego, uznałeś ze publikując to puściłeś sążnistego i ultrasmrodliwego bąka. Aż zamknąłeś oczy ze wstydu, próbując na oślep rozpaczliwie machać ręcznikiem aby rozrzedzić smród, po czym wreszcie otworzyłeś oczy, a tu... pokój pełen gości! :kaz:

Opublikowano

Zniszczyłbym cię tak jak ostatnio, kasztanie, ale tego nie zrobię, bo Atletico właśnie strzeliło gola.

Opublikowano

wow, jest październik a klapy nadal próbują walczyć o miano konsoli z najlepszym line-upem. Radzę zbierać siły na przyszły rok bo będzie znowu wpierdol :cool:

ratchet, uncharted, persona5>quantum break

scalebound, last guardian czy horizon nie licze bo boje sie, ze wypadna, reszta exow na razie mehhhh, rime czy no men sky wielka niewiadoma, oferta multiplatorm kozacka

ahahhaahahah

Opublikowano

nobody jakbyś grał w dark souls to byś tak nie przeceniał BB. :lapka:

grałem. jest świetny, ale po prawilnym zaczęciu od Demon's Souls (10-/10), który ma najlepszy klimat, muzykę i art design z serii DS już tak nie robi. :czesc:

W przypadku BB dostałem ideał, zarówno pod względem klimatu gotyckiego horroru zmieszanego z Lovercroftem, jak i dynamicznego systemu walki, który zamiótł same Soulsy. Podoba mi się że system DS3 zyskał na dynamice dzięki BB.

Opublikowano

Ta, grałeś. Przecież sam pisałeś, że prawie nic nie grałeś, bo ci fpsy przeszkadzały. :lapka: 

Mięczak. :cool: 

Opublikowano

Demons faktycznie ma najlepszy Ost i art design wraz z kimatem, ale jednak całokształtem wygrywa Dark Souls.

Opublikowano

wierzę na słowo że po pierwszej h jest tylko lepiej, ale dropy do 10 fps podczas zetknięcia ze smoczymi płomieniami to nie jest przyjemne doświadczenie. ty w BB nie grałeś nawet minuty, a wiesz o niej więcej ode mnie. :yao:

spokojnie, mam w co grać nim podejmę pochopną decyzję o zakupie dobrego pada i słuchawek do pc specjalnie dla jednej gry, albo wyjścia remastera. to w końcu gra w reżyserii tego samego faceta od DeS i BB.

Opublikowano

Jestem ciekaw gdzie konkretnie ty tam widziałeś 10fps, bo jedyna lokacja, w której naprawdę jest mocno odczuwalny spadek klatek to Blighttown, do którego nie doszedłeś.

Ja w BB zagram optymistycznie licząc w marcu 2016, a ty zapewne nawet wtedy nie będziesz miał ogranego dark souls. :cool:

Czy to będzie znaczyć, że będę(a może i już jestem) większym fanem niż Ty? :obama: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Sam nie wierzysz w to co piszesz. Każdy w tym temacie wie że  ps4 zmiażdży konkurencje exami w 2016 roku.

Opublikowano

<a gdyby tak wkręcić Ocelota na zakład z panem tabelka o exy, nie ważne kto przegra będzie pożytek dla forum>

Opublikowano

DS jest tak dobre, ze nawet te dropy w Blighttown dalo sie przebolec, 10/10

Opublikowano

Sam nie wierzysz w to co piszesz. Każdy w tym temacie wie że  ps4 zmiażdży konkurencje exami w 2016 roku.

tak samo jak w 2014-2015 :pawel: :pawel: :pawel: :pawel: :pawel: :pawel:

Opublikowano

Jestem ciekaw gdzie konkretnie ty tam widziałeś 10fps, bo jedyna lokacja, w której naprawdę jest mocno odczuwalny spadek klatek to Blighttown, do którego nie doszedłeś.

No to słabo z twoją pamięcią. Fragment od 3:22. Na obu konsolach.

A sporadyczne, spore dropy przeszkadzały mi już w DeS. z biegiem czasu okazało się że były niczym w por. z tym co miejscami prezentował sobą framerate DS1. :kaz:

Ja w BB zagram optymistycznie licząc w marcu 2016, a ty zapewne nawet wtedy nie będziesz miał ogranego dark souls.  :cool:

tak pewnie będzie. chyba że coś mi odbije i zamiast wydać 500 zeta na nowego Deus Exa i Mirror's Edge wywale je na lepszy osprzęt do gry, której remaster zapowiedzą pewnie miesiąc później.

Opublikowano

Nie zapowiedzą remastera DkS, nie wiem na co się łudzisz. Po prostu kup sobie na PC i ograj w 60fps z fixem. :cool:

Z tymi fpsami to faktycznie, zwracam honor. Jak widać mam dużą tolerancję na spadki gdy gra jest zayebista.

No i Mirror's Edge? Serio? :yao:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

figaro zarzuć tą listę exów wii w które nie pogram na innych konsolach i które nie są pierdółkami. 

Super Mario Galaxy

Super Mario Galaxy 2

Zelda TP

Donkey Kong: R

Mad World

Little King's Story

Mario Kart Wii

Smash Brawl

Metroid Prime 3

Kirby Epic Yarn (dla dziewczyny)

Kirby's Return to Dreamland (dla każdego)

Excite Trucks

New Super Mario Bros

Zelda SS

Punch Out

Wario Land: Shake It (świetna platformówka)

Sin and Punishment

Xenoblade Chronicles

WarioWare (nie prosiłeś o popierdółki, ale gra jest dosyć obszerna)

Super Paper Mario

Zack and Wiki (synonim niedocenionego kryształu)

Klonoa Door to Phantomile (tak, remake, ale znakomity)

Silent Hill: Shattered Memories (najlepszy SH po czwórce)

Trauma Team

Another Life: R

Ivy the Kiwi (nie wiem czy jest gdzieś indziej)

Deadly Creatures (jedna z gier, która ma pewne grono fanów)

Red Steel 2

de Blob

Opoona (trochę popierdółka, ale...)

Endless Ocean (mało jest tak relaksujących gierek, jak ta)

I sporo innych, o których w tej chwili zapomniałem. 

Opublikowano

well w sumie pad od x360 przyda się też do innych gierek, bo ds3 i 4 podłączone cały czas na kablu usb niszczą czas baterii. 

no gurwa  :banderas:

niech tylko będzie równie skillowa i online da radę

Opublikowano

No, ale nakarmisz raczka jakim jest EA. :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.