Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

CW10: Mózg się lansuje

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Co się dziwić jak on pewnie nawet z białego sadu nie wyszedł.

Bb też pewnie średnio ruszone.

No ale w Orderku platyna na premierę prawilnie zrobiona. :dog:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Don bo to są dane z dupy na vgcharts. Ostatnio Respawn świetował 10 milionów Titanfalla a na tej stronce jest, że sprzedało się 3 mln xD no, ale pan tabelka walczy nadal :cool:

Dużo takich rodzynów na vgchartz, jest 3.2mln GT6 a jakieś 1-2mc $ony podało że sprzedało 2mln xDDD ale spoko później ameby wklejają tabelki i zamiast grami jarają się ''szacunkami sprzedaży'' które nawet w 50% mogą obiegać od rzeczywistych.

Co do W3 to sonyboty pewnie dodałyby +1 do oceny gdyby tak Geralt wyglądał:

SAO-LS-Ann_001.jpg

Opublikowano

jak mam wyjsc z bialego sadu jak biegne gerardem i biegne, jest teren wyraznie wiekszy na mapie, a mnie magicznie odbija od niewidzialnej sciany i gerard gada, ze mam zawrocic, wyczyscilem juz wszystkie questy jakie sie dalo, nawet 3 razy przeinstalowywalem gre i dalej to samo

Opublikowano

Don bo to są dane z dupy na vgcharts. Ostatnio Respawn świetował 10 milionów Titanfalla a na tej stronce jest, że sprzedało się 3 mln xD no, ale pan tabelka walczy nadal :cool:

No vgchartz nie liczy sprzedaży na Stimie za 5 dolarów...

Opublikowano

Gdyby przeczytał sagę, to by wiedział jak wyjść stamtąd.

Opublikowano

Metal Gear Solid 5 just got one of the craziest microtransactions yet

"Your FOBs are always at risk of coming under attack. Now, you can rest easy with FOB insurance (paid service)."

http://www.eurogamer.net/articles/2015-10-06-metal-gear-solid-5-just-got-one-of-the-craziest-microtransactions-yet

Mgo :yao: tak bardzo gardzę

Opublikowano

to nie jest mgo tylko fob

Opublikowano

ubi powinno sie uczyc od konami jak ruchac graczy

(a rockstar od ubi jak robic gry open world)

Opublikowano

rockstar to powinien sie uczyć robić sandboxy od deep silver (saints raw 4)

Opublikowano

CQlb9bgU8AAQ3le.jpg

:daddy:

I amerykance dostali bundla: Xbox 1TB+Madden 16 lub Fifa 16+NBA 2K16+AC Unity+Rok EA Access za 399 usd. Troche im zazdrosze tych promocji.

Opublikowano

tarcza by byla przydatna, szczegolnie jak tak slabo gra przelicza hitboxy i uniki - nie rozumiem czemu sie smiejecie

druzyny nie chce bo wtedy gierka musiala by wg mnie diametralnie zmieniec system walki np na turowy, a grach action rpg nie lubie jak z kims biegam, wole przechodzic samemu

co do broni - no bez kitu, inne oreza by sie przydaly przeciez, a tak jakis debil w cdproject wpadl na pomysl by dac tylko dwie bronie i obie kuvva to miecze niczym sie nie rozniace przeciez praktycznie

Mamy dopiero początek października,ale konkurs na trolla roku lub trolling roku został właśnie definitywnie rozstrzygnięty :facepalmz:

Opublikowano

W książkach

chciała :kaz:

Opublikowano

na xboxie chce a jak gracie na ps4 to sie nie dziwie ze wami gardzi

Opublikowano

Na ps4 to pewnie trish i jenifer też nie chcą się bzykać. :reggie:

A w zamtuzach same żigolaki.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ficuś piękny trolling zaserwował, szacuneczek.

Opublikowano

Mój Windows 10 nadal szybszy :cool:

Opublikowano

Wow,za(pipi)iscie

Już nie trzeba czekać 10 sekund aby wejść w profil typa.

Pięknie ms pozamital klapow

Zajęło im to tylko 2 lata.

MS chociaz naprawil problemy z interfejsem. Sony za to na ps3 do dzis nie naprawilo xbm.

Opublikowano

Wow,za(pipi)iscie

Już nie trzeba czekać 10 sekund aby wejść w profil typa.

Pięknie ms pozamital klapow

Zajęło im to tylko 2 lata.

kaziu wracaj lepiej grać w fife a nie mądrujesz się :cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.