Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Microsoft pokazuje cały za(pipi)isty ekosystem, Win10, nowe kozackie Lumie, Surface Book który może namieszać na poletku hybryd, continuum, hololens. Dostarcza do Xone najszybszy konsolowy interfejs ever, wsteczną kompatybilność, pada dla weteranów i wyjadaczy, kapitalny line-up, obniża ceny, wypuszcza bundle-packi dla każdego, dostarcza świetne edycje Xone na premierę Forzy 6 i Halo 5, Spencer i spółka stają na głowie, żeby Xbox One był najlepszą konsolą na rynku...

Sony nie robi nic, ale PS4 i tak się lepiej sprzedaje, bo 1080p.

Edytowane przez Maciomaniak

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dobrze ze nie musiales edytowac rejestru przed tym turniejem bo bys nie pojechal :obama:

Dobre Velu! :obama:

PS

Nie odpisałeś co z tą wysyłką S:G

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Mam pare pytań;

Czy w dualshock 4 dalej trzeba nałożyć ochraniacze na galki ? Światełko dalej trzeba zalepić taśma izolacyjna ? No i najważniejsze czy trzeba wymienić pastę zeby ps4 chodziła cicho ?

BRZYDZĘ SIE WAMI WSTRĘTNE KLAPY

Poki co plejstejszon powinno konkurować w segmencie odkurzaczy bo swietnie zbiera kurz i chodzi porównywalnie głośno :yao:

Opublikowano

@Macio

Ciebie akurat to nie powinno dziwić.

Opublikowano

Microsoft pokazuje cały za(pipi)isty ekosystem, Win10, nowe kozackie Lumie, Surface Book który może namieszać na poletku hybryd, continuum, hololens. Dostarcza do Xone najszybszy konsolowy interfejs ever, wsteczną kompatybilność, pada dla weteranów i wyjadaczy, kapitalny line-up, obniża ceny, wypuszcza bundle-packi dla każdego, dostarcza świetne edycje Xone na premierę Forzy 6 i Halo 5, Spencer i spółka stają na głowie, żeby Xbox One był najlepszą konsolą na rynku...

ja pyerdolę

Opublikowano

Sam przeciez sprzedałeś xboxa bo nie wytrzymałeś psychicznie że gry nie maja 1080p

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Surface Book który może namieszać na poletku hybryd, continuum, hololens.

Surface book (pipi)a namiesza,1899$usd za wersje z GPU(1gb vram).Hololens devkit za 3k usd bitch please.
Opublikowano

Sam przeciez sprzedałeś xboxa bo nie wytrzymałeś psychicznie że gry nie maja 1080p

NO ALE, ZIELONE GATKI,CZAISZ ? ZIELONE GAATKI

Opublikowano

Z wiekiem zaczyna się liczyć coś więcej niż tylko sex i grafika.

Opublikowano

Mam pare pytań;

Czy w dualshock 4 dalej trzeba nałożyć ochraniacze na galki ? Światełko dalej trzeba zalepić taśma izolacyjna ? No i najważniejsze czy trzeba wymienić pastę zeby ps4 chodziła cicho ?

Poki co plejstejszon powinno konkurować w segmencie odkurzaczy bo swietnie zbiera kurz i chodzi porównywalnie głośno :yao:

nie 

nie 

tak jak w przypadku x360 tak

JA CIEBIE TEŻ SZANUJE MOCNO WSTRĘTNY KUBOCIE

póki co nawet new 3ds sra na line up obydwu "current genów" :kaz:

Opublikowano

Z wiekiem zaczyna się liczyć coś więcej niż tylko sex i grafika.

Maciek ale to było nie całe 6 miesięcy temu xD

Opublikowano

Maciek ale to było nie całe 6 miesięcy temu xD

Oj tam, 

Nigdzie nie hejtuje PS4, doceniam jednak to co robi Microsoft, bo odwala kawał dobrej roboty. Tyle ;)

Opublikowano

Mam pare pytań;

nie

nie

tak jak w przypadku x360 tak

JA CIEBIE TEŻ SZANUJE MOCNO WSTRĘTNY KUBOCIE

póki co nawet new 3ds sra na line up obydwu "current genów" :kaz:

Na lineup ps4 jak najbardziej, co do xo nie jestem do tego przekonany

Z reszta 3ds wyszedł w 2011 wiec wiesz i tak naprawdę oprócz trzech zeld, marianów, fire emblem i bravely default to bida panie

Opublikowano

Maciu prosze cie nie perdol.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

W ogóle po ch.uj jest ta cenzura na forum skoro i tak każdy ją omija, a cenzuruje normalne słowa? 

Opublikowano

Milion przykladow co roku podaje dlaczego nie gram na PC, od gier, ktorych tam nie ma, albo sa robione teamy 15 osobowe na od(pipi) sie, albo sa zbugowane i oblezone przez cheterow, z ktorymi nawet zagrac nie mozna, albo trzeba 40 minut je(pipi)ac sie z plikami konfiguracyjnymi i edytorem rejestrow, bo tylko pececiarzom zawsze wszystko dziala - najsmieszniejsze ze glownie tym, ktorzy z wybudzajacym systemem nie potrafia sobie poradzic i reinstaluja systemy w takich przypadkach xDDDD

A mi przez całe growe życie PC dał najwięcej zabawy.

Przede wszystkim multi, które nigdzie indziej tak nie wciąga + nie jest aż tak rozbudowane. Pamiętam godzinne posiedzenia w kafejkach przy Q3, CSie i innych gierkach. Pamiętam WoW'a, pierwsze raidy, gildie, wyjazdy za granicę na zloty. Warcraft 3 i custom mapy, nerdzenie w pierwszą Dote, potem LoLa, dostanie się na turniej, zarabianie trochę $ etc.

Piękne wspomnienia, które dostarczył PC. Jedno mnie boli w konsolach - jesteś całkowicie skazany na "widzimisię" producenta sprzętu, na PC możesz robić co chcesz tj. wymieniać, modyfikować, używać myszki jakiej chcesz, klawy jakiej chcesz, daca, słuchawek etc. PC to gry siecowe, lany, e-sport - konsole się do tego nie nadają. Jeżeli ktoś jest Januszem lub zwykłem graczem, który gra mało to nie ma lepszego sprzętu niż Konsolki, ale jak ktoś wymaga czegoś więcej to chyba wybór jest jasny. 

Śmieje się czytając wojenki xo vs ps4, bo obie konsole są podobne, obie skazują na to samo i każdy z nas mimowolnie się na to godzi. Jestem ciekawe czy ludzie też by dali się tak dymać Volvo gdyby kazało sobie płacić za granie w ich usłudze XD odpowiedź jest prosta - NIE, bo na rynku PC jest ciągła konkurencja i rozwój, a na rynku konsolowym zastój od lat i taka jest prawda. 

Gdybym miał teraz kupować konsole to byłby to na 100% tylko Xbox. M$ przynajmniej się stara, walczy o gracza, a Sony wystawia .!. w stronę konsumenta na każdym kroku.

Aleś zaorał chłopie.  :banderas:   :obama:

Miejże litośc dla dzieci dla ktorych maks mozliwości to zestawić screeny z gierki indie z przehajpowanym gównem które owszem wyglada zacnie tylko że chodzi w 20fps jesli cokolwiek sie zacznie dziać na ekranie. 

Opublikowano

Co ty z tą społecznością? Na jakiej podstawie wyliczasz te dane? Na podstawie ludzi, których masz w znajomych?

Od kiedy to społeczność musi być od jakiejś liczby, żeby dało się fajnie grać? 

To jest idiotyczny argument, na obu konsolach istnieje spora społeczność tylko zapewne tak mówisz, bo nikt z toba nie chciał grać na xo. :cool:

PSN glownie nie dziala tylko Tobie, pewnie dlatego ze nie masz PS4...

95% osob, z ktorymi przez lata notorycznie grywalem na 360tce gra teraz na PS4, co mam Ci jeszcze napisac ? Ze "ze spolecznosci Xbox nie bylo jeszcze tak dobrze ?" i dlatego niedlugo gry na premiery w calym wojewodztwie mazowieckim bedzie dostarczal 1 samochod osobowy ? No i racja, z niewieloma osobami z forum gralem na Onie, glownie przez to, ze zaliczalem wylacznie exy!, Exy, ktore przez was sa grane jedynie w CW... xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ocho, Mazzeo zaraz wymieni 10 fanatykow, ktorzy do dzisiaj graja w HALO 1 xD

Opublikowano

Community super tylko gier które nadają sie do czegoś wiecej jak na papier toaletowy brak. 

Opublikowano

Exy, ktore przez was sa grane jedynie w CW... xD

xD nie bądź śmieszny.

Opublikowano

Ocho, Mazzeo zaraz wymieni 10 fanatykow, ktorzy do dzisiaj graja w HALO 1 xD

lepiej wymień 10 osób poza sobą które przesiadły się z 360tki i teraz grają tylko na ps4, mam na myśli tu kogoś sensownego a nie jakiś randomów których poznałeś podczas strzelania do groty w destiny

Opublikowano

Don bo to są dane z dupy na vgcharts. Ostatnio Respawn świetował 10 milionów Titanfalla a na tej stronce jest, że sprzedało się 3 mln xD no, ale pan tabelka walczy nadal :cool:

Świętowali 10 milionów graczy a nie że sprzedali tyle kopii. Max poszło 4 miliony.

Opublikowano

Co ty z tą społecznością? Na jakiej podstawie wyliczasz te dane? Na podstawie ludzi, których masz w znajomych?

Od kiedy to społeczność musi być od jakiejś liczby, żeby dało się fajnie grać? 

To jest idiotyczny argument, na obu konsolach istnieje spora społeczność tylko zapewne tak mówisz, bo nikt z toba nie chciał grać na xo. :cool:

PSN glownie nie dziala tylko Tobie, pewnie dlatego ze nie masz PS4...

95% osob, z ktorymi przez lata notorycznie grywalem na 360tce gra teraz na PS4, co mam Ci jeszcze napisac ? Ze "ze spolecznosci Xbox nie bylo jeszcze tak dobrze ?" i dlatego niedlugo gry na premiery w calym wojewodztwie mazowieckim bedzie dostarczal 1 samochod osobowy ? No i racja, z niewieloma osobami z forum gralem na Onie, glownie przez to, ze zaliczalem wylacznie exy!, Exy, ktore przez was sa grane jedynie w CW... xD

No za to klapy tak grają w exy, że hoho. Szkoda tylko, że w same ch.ujowe, a w świetne BB prawie nikt, bo za trudne. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.