Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Oficjalnie na 55 calowej Bravi roznica generacji.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Battlefront w 720p na Xbox One :yao:

W dodatku sporo więcej dropów w frameracie niż na PS4 :yao:

:yao:

Mv2lOO.gif

Gif w 720p... Tak, zobaczymy różnicę.

Nie bez powodu ci co grają w betę na PS4 zachwycają się wizualiami, a ci na Xbox One piszą o chuyowym IQ.

POGÓDŹ SIĘ Z TYM W KOŃCU

Opublikowano

No za to wklejanie przez yetiego gifów z drivesraki w rozdzielczości 320x240 jest świetne prawda? XD

Gra wygląda bardzo dobrze swoją drogą, na pewno zdecydowanie lepiej od mega brzydkiego bf4, o hardline nie wspominając. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano
No za to wklejanie przez yetiego gifów z drivesraki w rozdzielczości 320x240 jest świetne prawda? XD

Przy DC nie ma to znaczenia, bo tam liczy się artstyle i realistyczne drzewa.

Opublikowano

figaro wez sie pier.dolnij w leb o ten parkomat na wsi i odsapnij troche od forum

Opublikowano

Panowie o co chodzi z Figarem, kiedyś pluł na sonke a teraz obrońca jak Yeti? :dafuq:

Opublikowano

Battlefront w 720p na Xbox One :yao:

W dodatku sporo więcej dropów w frameracie niż na PS4 :yao:

:yao:

Mv2lOO.gif

Gif w 720p... Tak, zobaczymy różnicę.

Nie bez powodu ci co grają w betę na PS4 zachwycają się wizualiami, a ci na Xbox One piszą o chuyowym IQ.

POGÓDŹ SIĘ Z TYM W KOŃCU

z czym mam się pogodzić? że DICE to partacze?

Opublikowano

figaro wez sie pier.dolnij w leb o ten parkomat na wsi i odsapnij troche od forum

co ty ku.rwa z nintendopedałem gadasz i jeszcze do tego meczu nie oglądasz? 

xddddddddddddd

Mazzeo jednak słaba psychika :whistling:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Figar nie majacy nawet PS4 podnieca sie ze gierka  nikogo od developera nikogo chodzi na Xone w 720p. Na pewno to kogos obleci jak na dniach Halo 5 :reggie:

Opublikowano

co ty ku.rwa z nintendopedałem gadasz i jeszcze do tego meczu nie oglądasz? 

xddddddddddddd

Mazzeo jednak słaba psychika :whistling:

u mnie wszystko ok, martwiłbym się o twoją psychikę gdybyś się dowiedział w jakiej rozdzielczość i ile fps mam na sprzęcie, na którym gram w battlefronta :) aha i sprzęt też z 2013 roku :)

Opublikowano

Figar nie majacy nawet PS4 podnieca sie ze gierka  nikogo od developera nikogo chodzi na Xone w 720p.

jak wiekszosc multiplatform. xD
Opublikowano

No frostbite nie lubi XO, dobrze że reszta multiplatform lepiej działa na XO    ^_^

Co nie zmienia faktu że SW wyglądają rewelacyjnie, szkoda że cała reszta z gameplayem na czele będzie ujowe.

Opublikowano

No jasne, w innych moc chmury podniosla rozdzialki do 792, 900, 960 xD

Nawet po 2 latach rozpierdalaja mnie te rozdzielczosci MS - 1440, 1536 x 1080 MS, patent na patencie ! ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Każda firma ma swój system. Ms ma dziwne rozdziałki, a sony framerate

Opublikowano

no zobacz 1 Wiedzmin w paru momentach podczas 200h gry karta przetargowa od 700 stron ! xD

Jak wy przymykacie oko na 3/4 pozostalych tytulow, gdzie i rozdzialka i framerate jest gorszy ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Izi problem w tym, że to wiedźmin i tej gry nic jeszcze przez długi czas nie przebije.

Opublikowano

Ile jest tych gier w tym roku z mniej niż 900p na XO? albo trochę ''p'' mniej albo 20fpsów, rozmazane mordy i doczytywania na ps4....płynniejsze gry na XO albo więcej ''p'' na ps4 :) Każdy ma wybór.

Opublikowano

Zdecydowanie szybciej pewnie byloby wymienic gry, ktore chodza tak samo jak na PS4 xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

RE:UC z komentarzem esportowym:

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia:

Animacje zombiakow goty, swoja droga nie wiem po co one tam sa xD

Opublikowano

crapcom [*]

Opublikowano

W temacie 

Star Wars: Battlefront

mamy wypowiedz kolejnego profesjonalnego gracza:

Świetnie to się prezentuje. Strzelanie, klimat Gwiezdnych Wojen, jestem zachwycony :)

Więc jednak mamy hit!

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ile jest tych gier w tym roku z mniej niż 900p na XO? 

1. battlefront beta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.